Now playing / Czego teraz słuchacie v.5
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Fanatyk
- w mackach Zła
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: Now playing / Czego teraz słuchacie v.5
Pluje sobie w brodę, nie widziałem, na żywo, a opinie były zgodne - dobre.
Nowy Jork ma pannę Riley, Warszawa ma Honoratę, style różne, grunt, że kobiety, na szpicę wbijają, w sensie, że frontmanki, czy tam frontwomanki są, grają, śpiewają, wywijają.
^^Sam kawałek, sabbathciany, że aż miło.
Nowy Jork ma pannę Riley, Warszawa ma Honoratę, style różne, grunt, że kobiety, na szpicę wbijają, w sensie, że frontmanki, czy tam frontwomanki są, grają, śpiewają, wywijają.
Ostatnio zmieniony 18-06-2025, 00:08 przez Ascetic, łącznie zmieniany 2 razy.
Poro
- masterful
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
Od wielebnego polecanka...
- Sybir
- mistrz forumowej ceremonii
Było już tutaj polecane. 

nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- masterful
- Kontakt:
A to "pszepraszam". Do wyjścia to w którą stronę?
- Najprzewielebniejszy
- zahartowany metalizator
Ale, że całość Time to Rot była polecana?
Nie somdzem!
Me saco un ojo wczoraj puściłło promóweczki dopiero.
Ależ wodzu! Co wódz?!
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
-
- postuje jak opętany!
muzycznie i wokalnie spoko , ale to taki gimmick-band ,zawdzięczający swoją popularność skąpo ubranej lasce i licznym teledyskom ( w jednym z nich propagują lesbijstwo btw ) .Ascetic pisze: ↑17-06-2025, 23:46Pluje sobie w brodę, nie widziałem, na żywo, a opinie były zgodne - dobre.
-
- postuje jak opętany!
- masterful
- Kontakt:
Całość smakuje dobrze i dziękuje anżej za obronę. Jak dostawać wpierdol to razem ᕦ(ツ)ᕤNajprzewielebniejszy pisze: ↑18-06-2025, 07:26Ale, że całość Time to Rot była polecana?
Nie somdzem!
Me saco un ojo wczoraj puściłło promóweczki dopiero.
Ależ wodzu! Co wódz?!
-
- w mackach Zła
-
- postuje jak opętany!
VENATOR- PSYCHODROME od miesiąca codziennie .
- Sybir
- mistrz forumowej ceremonii
Kol. Ascetic już w poniedziałek zalecał śledzić pod kątem nowych wydawnictw Filth i Decryptal.

nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
-
- w mackach Zła
- trup

Zajebisty materiał.
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- Ascetic
- Ascetic
A co ma propagować? Incelizm i kucowstwo? Weź się.tabaluga pisze: ↑18-06-2025, 09:35muzycznie i wokalnie spoko , ale to taki gimmick-band ,zawdzięczający swoją popularność skąpo ubranej lasce i licznym teledyskom ( w jednym z nich propagują lesbijstwo btw ) .Ascetic pisze: ↑17-06-2025, 23:46Pluje sobie w brodę, nie widziałem, na żywo, a opinie były zgodne - dobre.
Swoją drogą, najbliższe kilka dni spędzie min. z właśnie z panią homoseksualną, której akurat nie znałem osobiście, żona ją znała, a teraz przyjdzie nam latać po szkockich wyspach. I w osobisty poznaniu, wychodzi, że: inteligentna/ zabawna, atrakcyjna kobieta, z branży IT, samodzielna finansowo, znająca języki, od 10 lat przemierzająca Europę w szczególności Skandynawię, czyli dla mnie rewelacyjny obiekt do poznania historii przeróżnych. I co mam jej powiedzieć, że CR do dupy, do cipy wręcz, bo się dwie laski przelizały? Weź się.
Poro
-
- postuje jak opętany!
spoko , tylko nie zdziw się jak kiedyś nakryjesz ją ze swoją żoną/córką w łóżkuAscetic pisze: ↑18-06-2025, 14:07
A co ma propagować? Incelizm i kucowstwo? Weź się.
Swoją drogą, najbliższe kilka dni spędzie min. z właśnie z panią homoseksualną, której akurat nie znałem osobiście, żona ją znała, a teraz przyjdzie nam latać po szkockich wyspach. I w osobisty poznaniu, wychodzi, że: inteligentna/ zabawna, atrakcyjna kobieta, z branży IT, samodzielna finansowo, znająca języki, od 10 lat przemierzająca Europę w szczególności Skandynawię, czyli dla mnie rewelacyjny obiekt do poznania historii przeróżnych. I co mam jej powiedzieć, że CR do dupy, do cipy wręcz, bo się dwie laski przelizały? Weź się.

- Ascetic
Nie mam pojęcia czemu ma służyć wcielanie się, kreacja, przybieranie pozy "mentalnego 15 latka" (choć mam pewien trop, że tak koło 50tki niektórym się tak robi, że zakładają w wyobraźni krótkie spodenki i zaczynają brykać. Jakiś rodzaj stanu "przeddemencyjnego", czy coś) w . Ale h-j ja tam wielu rzeczy nie rozumiem, więc tego też nie muszę. Narta.
Poro
- wonsz
- rasowy masterfulowicz
-
- postuje jak opętany!
z jednym mogę sie zgodzić , wielu rzeczy nie rozumiesz.Ascetic pisze: ↑18-06-2025, 14:26Nie mam pojęcia czemu ma służyć wcielanie się, kreacja, przybieranie pozy "mentalnego 15 latka" (choć mam pewien trop, że tak koło 50tki niektórym się tak robi, że zakładają w wyobraźni krótkie spodenki i zaczynają brykać. Jakiś rodzaj stanu "przeddemencyjnego", czy coś) w . Ale h-j ja tam wielu rzeczy nie rozumiem, więc tego też nie muszę. Narta.