Misiu Ignorantku a czy przypadkiem prawo protestu wyborczego nie daje bezpośrednio Konstytucja i Kodeks Wyborczy? Zaorać prawo obywateli i zmasssakrować Konstytucję? Poproszę o odpowiedź na zadane pytanie ale nie że "abo w Honolulu to zabronili" lub "abo Tusk jest rudy!"tabaluga pisze: ↑19-06-2025, 13:08https://wiadomosci.wp.pl/sfalszowane-wy ... 391050144atrup pisze: ↑18-06-2025, 13:50Wiadomo dlaczego Pisie kurvie atakują Romana.
https://www.onet.pl/informacje/onetwiad ... 6,79cfc278
— Dziś rano poszedłem do Sądu Najwyższego z tego powodu, że informatorzy poinformowali mnie wczoraj, iż protokoły, które nadeszły z sądów rejonowych, protokoły przeliczenia głosów w obwodowych komisjach wyborczych, wykazały właściwie we wszystkich przypadkach, że mamy do czynienia z fałszerstwami wyborczymi — powiedział na konferencji prasowej Roman Giertych. Poseł KO przekazał, że wystąpił o dostęp do dokumentów, jednak zgody nie wyraziła zarówno Izba Kontroli Nadzwyczajnej i Spraw Publicznych, jak i I prezes SN Małgorzata Manowska.
eksperci są zgodni , lewactwo ma paranoje.
POlitykowanie
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: POlitykowanie
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
-
- postuje jak opętany!
jeśli to pytanie do mnie to zły adres , kieruj je do ekspertów wirtualnej polski.trup pisze: ↑19-06-2025, 14:59Misiu Ignorantku a czy przypadkiem prawo protestu wyborczego nie daje bezpośrednio Konstytucja i Kodeks Wyborczy? Zaorać prawo obywateli i zmasssakrować Konstytucję? Poproszę o odpowiedź na zadane pytanie ale nie że "abo w Honolulu to zabronili" lub "abo Tusk jest rudy!"
- Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
Wspaniały był to projekt polityczny - nie zapomnę go nigdy. Może gówno zrobili w rządzie który współtworzą, ale przynajmniej w następnych wyborach obie partie rozpierdolą się o próg wyborczy 

De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Triceratops
- Hatefire
- Triceratops
A mnie dziwi, ze ciebie nie dziwi, Dziennikarstwo to jednak powinno byc cos innego
woodpecker from space
- Hatefire
Ok z tamtej informacji nie wynikało. GW nie subskrybuję od dwóch lat, a Giertycha hejtuję od zawsze.Triceratops pisze: ↑20-06-2025, 10:06A mnie dziwi, ze ciebie nie dziwi, Dziennikarstwo to jednak powinno byc cos innego
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy