ACHERON
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Oferma
- weteran forumowych bitew
Re: ACHERON
Chłopczyku, żeby chcieć cię obrazić musiałbym się tobą przejmować a ja po prostu jestem zaintrygowany twoim poziomem rozwoju wstecznego. Oszczędź nam tutaj proszę swoich fantazji o byciu obrzygiwanym przez żuli w tramwaju, bo to jest forum o muzyce, a nie Motherless.
How entranced we are by the fire
Or enslaved to our own desires
Human - all too fucking human!
-
tabaluga
- w mackach Zła
widzę , że forumowe płatki śniegu mają meltdown ! wy i wasza ideologia wokesroke nie wytrzymujecie presji 
MAGA
- Oferma
Dość zabawnie to brzmi w ustach typa, któremu co chwilę pizda wybucha z powodu osobistych przekonań muzyków
-
tabaluga
- w mackach Zła
zle odbierasz moje posty , ja sobie tylko troluje i patrze komu peezda wybuchnie . tym razem padlo na ciebie i ascetica . zreszta najlepsze wybuchy macie jak zbierze was sie 2-3 na jednego , wasze peezdy plona wtedy jak tesla podpalona przez lewaka 
MAGA
- TheDude
- mistrz forumowej ceremonii

To był kozacki album!
- DST
- rasowy masterfulowicz
- Oferma
Taaaaa, był tu już taki jeden spec od głębokiej psychologii trollingu, też taka skończona cipa, której się wydawało, że prowadzi jakiś piętrowy meta-trolling, a prawda była taka, że był deklem i kolejnym internetowym nieudacznikiem (pozdro Lucek)
-
tabaluga
- w mackach Zła
ja prowadzę prymitywny piwniczny trolling , na takich jak ty zupełnie wystarczy
MAGA
-
tabaluga
- w mackach Zła
psujesz mi trolling tym memem , usuń to , dosyć zaśmiecania tematów obrazkami na pół strony.
MAGA
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- DST
- rasowy masterfulowicz
Jak usłyszałem co gada o "Rebirth" to mi tak ciśnienie podskoczyło, że nie wiem czy bezpieczne dla mnie jest dotrwanie do końca.
-
tomaszm
Zespół który bez swoich kontrowersji zgninalby w zalewie zespołów które robiły to znacznie lepiej muzycznie. 2 pierwsze płyty na swój kwadratowy sposób fajne legenda narosła nie przez muzykę bo ta się średnio broni.
To jest tak jak z Blasphemy. Gdzie taki Diocletian zjada ich żywcem.
Absolutnie nie ujmuje nikomu miejsca w historii. Oceniam przez pryzmat muzyczny.
Absolutnie nie ujmuje nikomu miejsca w historii. Oceniam przez pryzmat muzyczny.
- DST
- rasowy masterfulowicz
Acheron to jedna z najbardziej niedocenianych kapel w DM.tomaszm pisze: ↑28-08-2025, 14:01Zespół który bez swoich kontrowersji zgninalby w zalewie zespołów które robiły to znacznie lepiej muzycznie. 2 pierwsze płyty na swój kwadratowy sposób fajne legenda narosła nie przez muzykę bo ta się średnio broni.
-
tomaszm
Serio? Czy to jakaś prowokacja?
- trup
Bzdury wypisujesz.
Diocletian zupełnie inne granie.
Acheron zajebista kapela.
Diocletian zupełnie inne granie.
Acheron zajebista kapela.
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
-
tabaluga
- w mackach Zła
serio serio , w ogóle nie kumasz czaczy,muzyka acheron wyróżnia się oldschoolowym brzmieniem i wirtuozerskimi solówkami 
MAGA
- Żułek
i hujowatymi intrami
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
-
tabaluga
- w mackach Zła
-
tomaszm
Tu nikt nikomu broń Cie Szatanie nie chce ujmować. Taki Luciferion przeca dokładnie w tym samym czasie robili to w chuj lepiej.
Ja nie twierdzę że to złe płyty. Nie. 2 pierwsze są niezłe. Ale to ta otoczka spowodowała ten wyraz legendy.
W przypadku Np Blasphemy to podobna historia. Taka Kanada ma tyle kurwa nazw ze dobrze ze Blasphemy zainicjowało pewne prostepowe ruchy. Ale no nie dam sobie powiedzieć ze taki Axis of Advance w czymkolwiek odstaje.
Tworzy się legendy, ubarwia ale jak tak z perspektywy upływu czasu spojrzysz - no nie wychodziły w chuj lepsze materiały.
Ja nie twierdzę że to złe płyty. Nie. 2 pierwsze są niezłe. Ale to ta otoczka spowodowała ten wyraz legendy.
W przypadku Np Blasphemy to podobna historia. Taka Kanada ma tyle kurwa nazw ze dobrze ze Blasphemy zainicjowało pewne prostepowe ruchy. Ale no nie dam sobie powiedzieć ze taki Axis of Advance w czymkolwiek odstaje.
Tworzy się legendy, ubarwia ale jak tak z perspektywy upływu czasu spojrzysz - no nie wychodziły w chuj lepsze materiały.
Ostatnio zmieniony 28-08-2025, 16:22 przez tomaszm, łącznie zmieniany 2 razy.