Now playing / Czego teraz słuchacie v.5
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Harlequin
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Now playing / Czego teraz słuchacie v.5
W wypozyczalni juz jest. Ten promo wal powyż3j miód, bardzi dużo sie spodziewam po tym wydalnictwie. Ciekawy sklad i j strumebtarium, a to co wyzej do posłuchania zdradza, że poza dobrym impro jest też kapitalny interplay i zasjakujaco spójny i niepokojący klimat. Jeśli całość gada jak ten wal tutaj to ja nie mam pytań jest to contender na Aoty
- Fanatyk
- weteran forumowych bitew
- Bolt

I was born in this town
Live here my whole life
Probably come to die in this town
Live here my whole life
Never anything to do in this town
Live here my whole life
Probably come to die in this town
Live here my whole life
Never anything to do in this town
-
Most precious blood ' Merciless"
-
oj nie bądź już taka piwniczna, smutna pizda! Lepiej napisz o jakiejś odhumanizowanej od życia fabryce, w której zabilbys się jakiś czas temu gdyby nie fanatyzm blek metalu z generatora!
Muszę przyznać, że nic mnie tu ostatnimi czasu nie bawi tak jak te twoje upośledzone opisy! Ale nie smuć się fanatyku - Surf the Kali Yuga!
Seein' me is def not repeated or done twice
I laugh as I cast the first stones at Christ
-
- rasowy masterfulowicz
- Oferma
Smerf Kalijuga xDolgims pisze: ↑23-06-2025, 19:48oj nie bądź już taka piwniczna, smutna pizda! Lepiej napisz o jakiejś odhumanizowanej od życia fabryce, w której zabilbys się jakiś czas temu gdyby nie fanatyzm blek metalu z generatora!
Muszę przyznać, że nic mnie tu ostatnimi czasu nie bawi tak jak te twoje upośledzone opisy! Ale nie smuć się fanatyku - Surf the Kali Yuga!
How entranced we are by the fire
Or enslaved to our own desires
Human - all too fucking human!
Or enslaved to our own desires
Human - all too fucking human!
- Fanatyk
Ciekawe ile czasu trzeba, żeby naprodukować taki bełkot, twoje komentarze są jak @Oferma, takie same puste pierdolenieolgims pisze: ↑23-06-2025, 19:48oj nie bądź już taka piwniczna, smutna pizda! Lepiej napisz o jakiejś odhumanizowanej od życia fabryce, w której zabilbys się jakiś czas temu gdyby nie fanatyzm blek metalu z generatora!
-
Ja wiem, że ty jesteś upośledzony i bez pomocy czatugpt się nie ruszasz z piwnicy, ale uwierz mi, pisanie w swoim rodzimym języku jest łatwe, jak się chodziło do szkoły i czytało lektury. Nie ma się też wielkich problemow z formowaniem myśli jak się nie jest piwnicznym botem. Bede pisał wolniej, żebyś nie miał problemu z czytaniem ok?Fanatyk pisze: ↑23-06-2025, 20:11Ciekawe ile czasu trzeba, żeby naprodukować taki bełkot, twoje komentarze są jak @Oferma, takie same puste pierdolenieolgims pisze: ↑23-06-2025, 19:48oj nie bądź już taka piwniczna, smutna pizda! Lepiej napisz o jakiejś odhumanizowanej od życia fabryce, w której zabilbys się jakiś czas temu gdyby nie fanatyzm blek metalu z generatora!
- Fanatyk
Coś ci sie pomyliło, czytając twoje skurwiałe suche komentarze dochodze do wniosku, że jesteś ostro przyjebanyolgims pisze: ↑23-06-2025, 20:21Ja wiem, że ty jesteś upośledzony i bez pomocy czatugpt się nie ruszasz z piwnicy, ale uwierz mi, pisanie w swoim rodzimym języku jest łatwe, jak się chodziło do szkoły i czytało lektury. Nie ma się też wielkich problemow z formowaniem myśli jak się nie jest piwnicznym botem. Bede pisał wolniej, żebyś nie miał problemu z czytaniem ok?Fanatyk pisze: ↑23-06-2025, 20:11Ciekawe ile czasu trzeba, żeby naprodukować taki bełkot, twoje komentarze są jak @Oferma, takie same puste pierdolenieolgims pisze: ↑23-06-2025, 19:48
oj nie bądź już taka piwniczna, smutna pizda! Lepiej napisz o jakiejś odhumanizowanej od życia fabryce, w której zabilbys się jakiś czas temu gdyby nie fanatyzm blek metalu z generatora!
- Kilgore

Wspaniałe granie z lekkim posmakiem free. Moncur, Hancock, Shorter, Williams , mcbee. Wersja Tone poet więc brzmienie rewelacyjne. Polecam
Wyobraź sobie że zawsze masz czas
-
Oho ktoś tu tupnal nóżka. Co ty taki nerwowy? serio mogę pisać wolniej żeby ci było łatwiej.Fanatyk pisze: ↑23-06-2025, 20:32Coś ci sie pomyliło, czytając twoje skurwiałe suche komentarze dochodze do wniosku, że jesteś ostro przyjebanyolgims pisze: ↑23-06-2025, 20:21Ja wiem, że ty jesteś upośledzony i bez pomocy czatugpt się nie ruszasz z piwnicy, ale uwierz mi, pisanie w swoim rodzimym języku jest łatwe, jak się chodziło do szkoły i czytało lektury. Nie ma się też wielkich problemow z formowaniem myśli jak się nie jest piwnicznym botem. Bede pisał wolniej, żebyś nie miał problemu z czytaniem ok?
- Jimmy Boyle
- rasowy masterfulowicz
Kolejny raz świetny strzał SierżancieSgt. Barnes pisze: ↑22-06-2025, 19:04
Fani Skid Row czy Extreme powinni zdecydowanie się zainteresować tą płytą i kapelą samą w sobie - ich jedynkę produkował Bob Rock, także tego ten...

Proszę o wincy, bo ostatnio sporo czasu spędzam w aucie, a taka muza idealnie mi pasuje pod jazde

- Fanatyk
Naprawdę nie wiem jak to robisz że twój bełkot jest taki zjebany. Wypierdalaj z tym gdzie indziejolgims pisze: ↑23-06-2025, 20:41Oho ktoś tu tupnal nóżka. Co ty taki nerwowy? serio mogę pisać wolniej żeby ci było łatwiej.Fanatyk pisze: ↑23-06-2025, 20:32Coś ci sie pomyliło, czytając twoje skurwiałe suche komentarze dochodze do wniosku, że jesteś ostro przyjebanyolgims pisze: ↑23-06-2025, 20:21
Ja wiem, że ty jesteś upośledzony i bez pomocy czatugpt się nie ruszasz z piwnicy, ale uwierz mi, pisanie w swoim rodzimym języku jest łatwe, jak się chodziło do szkoły i czytało lektury. Nie ma się też wielkich problemow z formowaniem myśli jak się nie jest piwnicznym botem. Bede pisał wolniej, żebyś nie miał problemu z czytaniem ok?
-
- postuje jak opętany!
-
tylko spokój może cię uratować mroczny milordzie. inaczej pękniesz jak ten imć "skurwysyn" z "ostatniego życzenia" Sapkowskiego.
- 987654321k
- w mackach Zła
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- wonsz
- rasowy masterfulowicz
- Żwirek i Muchomorek
- rozkręca się

Lubię jak gitara robi AUUUUUWRRRRRRGRWRUUUUUWURURURURUEWUWYW ZAJEBIE CI MATKE KURWO AUUUUUUUWRRSRSRSRWRWTETERJDFMAEF?H CNUHEFiuhsd fjkadr hfg jkdfnvzf