Zryla mi beret ta giera kiedys niesamowicie, no kurwa pamietam, ze jak sie weszlo do ktorego decka i byl za oknem kosmos a w tle napierdalala jakas zryta techniawa to jeden momentow, ktore bede pamietal zawsze. Klimat samotnosci i opuszczenia oddany tak, ze chyba nigdy w zadnej grze tego nie odczulem.
Mam zdarda z GOGa jakas enchanced edition z naprawiona grafa ale brak czasu.
Zryla mi beret ta giera kiedys niesamowicie, no kurwa pamietam, ze jak sie weszlo do ktorego decka i byl za oknem kosmos a w tle napierdalala jakas zryta techniawa to jeden momentow, ktore bede pamietal zawsze. Klimat samotnosci i opuszczenia oddany tak, ze chyba nigdy w zadnej grze tego nie odczulem.
W tym roku wyszedł też jakiś kolejny remaster.
I was born in this town
Live here my whole life
Probably come to die in this town
Live here my whole life
Never anything to do in this town
W tym roku wyszedł też jakiś kolejny remaster.
Trzeba pewnie modernizacje sprzetu? Czy tak jak Half Life na nowym kodzie?
W sumie moze by w wakacje sobie przypomniec troche klimatu z akademika....zarwalem troche zajec przez te gre
Słuchasz 2 razy LHP, czy nie rozróżniasz, że to 2 razy to samo?
słucham raz , natomiast zdublowaną płytę trzymam cały czas w dłoniach i delikatnie ją smyram okrężnymi ruchami tam gdzie jest wybita czcionka matrixa.a później to już wiadomo , szybko wyciągam chusteczke i puuu hehehe puuu.
słucham raz , natomiast zdublowaną płytę trzymam cały czas w dłoniach i delikatnie ją smyram okrężnymi ruchami tam gdzie jest wybita czcionka matrixa.a później to już wiadomo , szybko wyciągam chusteczke i puuu hehehe puuu.
A fuj. Kolejny raz musisz wymienić w ramce zdjęcie BOSSa.
A fuj. Kolejny raz musisz wymienić w ramce zdjęcie BOSSa.
gdybym był taki jak sugerujesz to wydrukowałbym sobie avatar blondwłosej Nic-ramki do tych celów