Anime

Wszystkie chwyty dozwolone - od "Begotten" po "Wejście smoka".

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Żułek
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

Re: Anime

02-07-2025, 23:50

grzebałem sobie jakiś czas temu w Amazonku ;) no i wygrzegałem ale zostawiłem sobie na później
no i tak się złożyłem że właśnie zrobiło się później ;)
serialu nie widziałem, właściwie to nawet nie bardzo wiem po co ja to oglądałem :jezyk:

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

nie kupuje tego :jezyk: to było dziwne :jezyk: nie wiem, myślałem ze jakieś mechy albo jak Daimos no ale nie :jezyk:
jednak jakoś dziwne mi sie podobało, no może poza trójką bo była dosyć nudna (4 mogliby troche skrócić) ;)

no i nie wiem czy nie grzebać sobie dalej bo kątem oka widziałem anime z "Kratosem" :jezyk:

widział to ktoś ? :jezyk:
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.

memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
Awatar użytkownika
Sybir
mistrz forumowej ceremonii

03-07-2025, 00:14

Pomijając już to, że pomysł oglądania nowych NGE przed starymi jest dość dziwaczny, to imho nie jest to po prostu historia dla Ciebie, Żułek. To nie jest shounen o mechach.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
Awatar użytkownika
hcpig
mistrz forumowej ceremonii

03-07-2025, 00:47

Dla Żułka jest JoJo's Bizarre Adventure.
Yare Yare Daze
Awatar użytkownika
Żułek
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

03-07-2025, 01:33

Sybir pisze:
03-07-2025, 00:14
Pomijając już to, że pomysł oglądania nowych NGE przed starymi jest dość dziwaczny, to imho nie jest to po prostu historia dla Ciebie, Żułek. To nie jest shounen o mechach.
nigdy nie byłem fanem anime poza tym co leciało w latach 90-tych na Polonii 1 (+ Hellsing), zupełnie nie moje klimaty, po prostu przeglądałem Amazonka i jakoś dziwnie wpadło mi w oko, ot cała historia :jezyk:
2 film był bardzo śmieszny :D

ten serial z "Kratosem" mnie kusi :jezyk: ale zrobie sobie przerwe bo się sporo nowości pojawiło akurat ;)
ale jak ktoś by coś polecił z Amazonka, HaBeŁo albo canal+ (o ile coś mają bo nawet nie szukałem) to może kiedyś sprawdze :D
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.

memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
ODPOWIEDZ