A najbardziej to głupotę zrobil właśnie Przemek Witek bo poruszał przy okazji tymczasowych aresztowan ten temat. I skarżył się przed całym sejmem jak jest prześladowany przez cba. To było niepotrzebne.
Jeszcze że pomaga w tej sprawie rodzinie naszego kolegi zbira. To był cios. Znowu myślenie się wyłączyło.
To ja się odcinam, bo takich kolegów nie warto mieć a ten na mownicy sejmowej że pomaga rodzinie.
Spadłem z fotela.
Ciekawostki
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- mistrz forumowej ceremonii
-
-
Re: Ciekawostki
Tak z ciekawostek osoba z Lublinca będzie na czele Wojsk Specjalnych. Michał Strzelecki. Fajne wyróżnienie też dls naszych Lublinieckich komandosów.
Mówiłem że się tutaj ostatnio dużo dzieje. Teraz chyba jest potwierdzenie. To zaszczyt że tak odpowiedzialna rolę państwowa powieza się komandosom od nas ze wsi.
Powoduje to patriotyczna dumę.
W sumie też wygrałem zakład z kumplem bo jak mu powiedziałem że osoba stąd może ta funkcje objąć to się roześmiał że mam bujna wyobraźnię.
Nie mam też najmniejszych wątpliwośći że właściwa osoba na właściwym miejscu. Kamysz notuje u mnie mocnego plusa.
Jeszcze w tak dziwnych czasach mając rusko swołocz na względzie.
To jest Grom, Nil, Formoza, Agat. Nasi Komandosi.
Dobrze ze całej tej KO weszło to w krew, obieg że trzeba się zbroic.
Serio jeśli ktoś ma działkę powyżej 20 ha i nie wie coz nią zrobić pod magazyny broni i amunicji.
Mówiłem że się tutaj ostatnio dużo dzieje. Teraz chyba jest potwierdzenie. To zaszczyt że tak odpowiedzialna rolę państwowa powieza się komandosom od nas ze wsi.
Powoduje to patriotyczna dumę.
W sumie też wygrałem zakład z kumplem bo jak mu powiedziałem że osoba stąd może ta funkcje objąć to się roześmiał że mam bujna wyobraźnię.
Nie mam też najmniejszych wątpliwośći że właściwa osoba na właściwym miejscu. Kamysz notuje u mnie mocnego plusa.
Jeszcze w tak dziwnych czasach mając rusko swołocz na względzie.
To jest Grom, Nil, Formoza, Agat. Nasi Komandosi.
Dobrze ze całej tej KO weszło to w krew, obieg że trzeba się zbroic.
Serio jeśli ktoś ma działkę powyżej 20 ha i nie wie coz nią zrobić pod magazyny broni i amunicji.
- Rejwan
- weteran forumowych bitew
To make a mistake is human but to really fuck things up you need a computer.
-
Nie wiem czy wiesz ale na czele mafii śmieciowej stroją prominentni politycy Pisu.
Nie chce pisać z imienia i nazwiska kto bo po co problemy ale nie odpowiedzieli za to. Nawet włos im nie spadł.
To wszystko te zatrzymania to tak naprawdę slugusy, wykonawcy. Pionki.
Ludzie piszą o mafii a to proste chłopaki ze wsi. Prawdziwa mafia sa politycy którzy sterują tymi grupami.
I boli to że przechodzi im to bez karnie. Ja nie mam problemu z tym żeby do więzień wsadzać tych slugusow. Ale co to zmienia jak śmietanka nawet rykoszetem nie obrywa.
Takich ludzi nazywa się mafiiozami a to najczęściej slugusy, ludzie którzy czują możliwość szybkiego zarobku i tracą głowę. Ale oni pracują najczęściej dla polityków bo ci udostępniają im narzędzia i uwarunkowania. I wykorzystują ich w perfidny sposób.
Nie chce pisać z imienia i nazwiska kto bo po co problemy ale nie odpowiedzieli za to. Nawet włos im nie spadł.
To wszystko te zatrzymania to tak naprawdę slugusy, wykonawcy. Pionki.
Ludzie piszą o mafii a to proste chłopaki ze wsi. Prawdziwa mafia sa politycy którzy sterują tymi grupami.
I boli to że przechodzi im to bez karnie. Ja nie mam problemu z tym żeby do więzień wsadzać tych slugusow. Ale co to zmienia jak śmietanka nawet rykoszetem nie obrywa.
Takich ludzi nazywa się mafiiozami a to najczęściej slugusy, ludzie którzy czują możliwość szybkiego zarobku i tracą głowę. Ale oni pracują najczęściej dla polityków bo ci udostępniają im narzędzia i uwarunkowania. I wykorzystują ich w perfidny sposób.
- tomekw48
- w mackach Zła
- tomekw48
- w mackach Zła
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
"SLAYER: a computational framework for identifying synthetic lethal interactions through integrated analysis of cancer dependencies"
https://academic.oup.com/nargab/article ... 52/8118977
https://academic.oup.com/nargab/article ... 52/8118977
all the monsters will break your heart