Kącik Kulinarny v.2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Sgt. Barnes
- zahartowany metalizator
Re: Kącik Kulinarny v.2
Dokładnie tak. I zawierał pieprz nigeryjski, co dawało specyficznego posmaku. Ten współczesny chyba go nie ma.
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
- Jimmy Boyle
- rasowy masterfulowicz
Paprykarz szczeciński + bułka wrocławska, to tak zwana "kanapka ziem odzyskanych". Jeden ze śniadaniowych klasyków prl-u

- Najprzewielebniejszy
- zahartowany metalizator
Paprykarz z Dega jest ok, ale najprawdziwszym i najlepszym dla mnie będzie ten produkowany przez firmę Łosoś z Ustki, najlepiej na bułce z masłem. A na paprykarz obowiązkowo majonez i sambal oelek, plus ogórek - świeży lub małosolny/kiszony.

WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
- Żwirek i Muchomorek
- rozkręca się
Taka ciekawostka: w Szczecinie można oglądać spektakl teatralny o paprykarzu szczecińskim. Nazywa się "Paprykarz szczeciński", a scenariusz powstawał chyba po spożyciu znacznych ilości tego specjału, bo w fabule są między innymi takie cuda jak porwanie samicy paprykarza przez kosmitów celem jej zapłodnienia i stworzenia hybrydy paprykarza z pasztetem podlaskim.

- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Wzionem pare sztuk na probe, bo nie wiem czemu ta reklama mi sie pojawiala i jest to calkiem zajebiste. Na pierwszy ogien poszlo to, jako, ze pol dnia przelezalo w paczce w aucie, wiec bylo o konsystencji smarowidla i opierdolilem to jak na obrazku przykazano z pieprzem i ogurlem jedzac lyzeczka jak lody. Bardzo intensywny zapach, ze az skreca mnie, bo dzis gloduwla, ale bardzo to fajne jezd. Wzionem wszystkie sloniny i inne wiec prubowane bedzie po kolei.

woodpecker from space
-
- weteran forumowych bitew
Pierwsze 40 słoików ogórków zakiszone, w piątek cd.
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Ja juz ponad 80, ale jakies kurwa slimaki jebane mi zezarly te na ziemi, na szczescie czesc zrobilem na slupkach
woodpecker from space