Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Nie będę się mądrzył, że znam ich całą dyskografię. Otóż znam tylko ostatnią płytę "Ontology of Nought", która mnie zamiotła nie tyle pod dywan co pod panele. Bębni u nich Lille Gruber i jak zwykle staje na wysokości zadania. Muzyka progresywna łącząca death, black, jazz, noise i inne dziwne, teatralne rzeczy. Bardzo to dobrze ze sobą współgra i jak ktoś nie zna to polecam sprawdzić. Bardzo ciekawa i intrygująca muzyka.
Wcześniej było, z tego co pamiętam, bardziej pod techniczny death. Mam gdzieś na półce demo "Poetry of the Flesh" i debiut. Po głowie kołacze mi się nawet myśl, że robiłem kiedyś z Florianem wywiad po niemiecku. Z ostatnią muszę się dobrze zapoznać. To zespół, który dość mocno ewoluował.
If you believe the western sun
is falling down on everyone.
You're breaking free and the morning's come.
If you would know your time has come.
I w dalszym ciągu ewoluuje, Panie Kolego. Ostatni album to w mojej opinii jeden z najjaśniejszych punktów na scenie w zeszłym roku. Pytanie, na ile jest to jeszcze scena metalowa?
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
Generalnie na ostatniej już tak odpłynęli, że bardziej doceniam i szanuje niż ed facto lubie. Cholernie zaawansowana muzyka, ale słuchanie jej nie sprawia mi ŻADNEJ przyjemności niestety. Ostatnie Defeated Sanity podoba mi sie dużo dużo dużo bardziej