PYREXIA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- mistrz forumowej ceremonii
Re: PYREXIA
Myślę, że gro fanów patrzy nieufnie na takie rzeczy nawet jak jest to poparte racjonalnymi przesłankami. Sam zawsze niechętnie sprawdzam nowe wersje całych płyt i staję się wobec nich podejrzliwy.
- AroHien
- rasowy masterfulowicz
Ten zakup raczej sobie odpuszczę. System of the Animal 25 sobie cenię i wracam częściej niz do pierwotnej wersji ale w tym przypadku większego sensu nie dostrzegam. Choć pewnie znajdą sie zwolennicy Unholy. Mnie cieszy zblizający się szybkimi krokami koncert. Tym bardziej, że towarzyszyć im będzie Kakothanasy które bardzo lubię
- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
Kakothanasy chyba w Hydro nie zagra? Relics of Humanity na tej części trasy.
Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
- Sybir
Tak, tak to wygląda.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
-
W UK tak jak Aro pisze.
- AroHien
- rasowy masterfulowicz
O te koncerty na wyspie mi chodzi. Tam zamiast Relics of Humanity gra Kakothanasy co dla mnie jest bardzo dobrą zmianą bo za Relics nie przepadam
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Jaram się jak dawno żadnym koncertem. Żeby jeszcze Internal Bleeding znowu do nas dotarli to byłby komplet. I jeszcze poproszę o reaktywację Dehumanized.
- Mol
- zahartowany metalizator