POlitykowanie
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
-
- rasowy masterfulowicz
Re: POlitykowanie
To takie dziwne? Przecież miesci się w kryteriach branży gastronomicznej, hotelarskiej i turystycznej xD
- masterful
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
Jak to jest, ze wałki PO osłabiają PO, a wałki PIS dają siłę PIS? Każda afera z PIS to dodatkowe paliwo dla tej partii. PO padała na ośmiorniczkach i zegarku.
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Aron
- postuje jak opętany!
Sen Tomasza staje się jawą:)
Pierwsze płyty Kreatora to wg mnie straszny łomot, w pamięci pozostała mi tylko "The Flag Of Hate" , natomiast Hordes Of Chaos, zawiera więcej melodyki i ogólnie nawet całkiem mi się podoba.
z forum fanów Metalliki
z forum fanów Metalliki
- Sgt. Barnes
- zahartowany metalizator
Jakie wzmożenie w PiS, ja pierdolę.
Wystarczy jedno przypomnienie: fundusz "sprawiedliwości". Nie zmienia to faktu, że wszystkie partie polityczne dzielą się na tylko trzy kategorie: spółki z ograniczoną odpowiedzialnością, fundacje rodzinne i zorganizowane grupy przestępcze.
A właściwie na jedną, ostatnią

A właściwie na jedną, ostatnią

Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
- Raagoon
Same słowa klucze dotyczące naszego najaktywniejszego użytkownika forum XDAron pisze:Sen Tomasza staje się jawą:)

- Nerwowy
- zahartowany metalizator
Najpierw kolega "co szkodzi obiecać" a teraz to
"Środowiska" z Lublińca widzę walczą ostro o przejebanie kolejnych wyborów przez PO jeszcze bardziej
.

De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Triceratops
- Aron
- postuje jak opętany!
Jemu naprawdę to się śniłotomaszm pisze: ↑16-08-2024, 10:38W końcu przyszłił mi się sen poza zabijaniem Ojca, mściwością czylli chleb powszedni.
śniło mi się konceert ,żee sprowadziłem troglodytów z Kanady -scenie DM,BM której bardzo kibicuję, Napierdalają pod sceną wpada ekipa sióstr zakonnych, chwwalą się nakutymi sutkami kolczykami sutki, jedna ściąga majtki i wali w kocioł pod sceną. Nasz foruowy Kolega- nie powiem który bierze te majtki w usta i robi rozjebdundę pod sceną. Chwilę pożniej wpadaj środowiska LGTB, strezalam tam chwilę później palcówę chwilę poźniej jednej z zawodniczek. Poźneij urywki ,że chodzę po namiotach a w każdym odbywa się jakaś seksualna orgia. Ostatni fragment jak siedzę przy ognisku i smarze na ruszcie upolowanego dzika. A wokół wszycy się pierdolą i dochodzi do lubieznych czynów.
W tym śnie jest nawet moja była zona. KOmuś tam robi loda- ja się pytam zadowolona jesteś. jeszcze jak.A ja dokładam do ogniska drewno.
Pojebane.

Pierwsze płyty Kreatora to wg mnie straszny łomot, w pamięci pozostała mi tylko "The Flag Of Hate" , natomiast Hordes Of Chaos, zawiera więcej melodyki i ogólnie nawet całkiem mi się podoba.
z forum fanów Metalliki
z forum fanów Metalliki
- Triceratops
Wlasnie Jankowski w Polsacie dostal szalu
-"Klub swingersow. Pol miliona zlotych na seks grupowy. Na seks grupowy. Z twojej kasy" xDDDDD
Lubliniec guro o/
-"Klub swingersow. Pol miliona zlotych na seks grupowy. Na seks grupowy. Z twojej kasy" xDDDDD
Lubliniec guro o/
woodpecker from space
-
- zaczyna szaleć
PiS ma na sztandarach siermiężność. Od lat gra na cymbałkach, sprezentowanych za darmo przez niesławnych spin-doktorów.
Widzicie? Oni was uważaja za Ciemnogród! Brukselskie sprzedawczyki!
PO prezentuje się jako oświecona elyta. Wystarczy, że jeden burak zaszpanuje sikorem na fejsuniu i wizerunek partii ponosi szkody.
Mam prawo reagować.
-
- mistrz forumowej ceremonii
Zawsze jest wrzawa. Pisałem zresztą ze czekam na ta histerie 8 sierpnia. Rafał obecny właściciel jest gruboskorny. Darmowa reklama.Triceratops pisze: ↑08-08-2025, 16:34Wlasnie Jankowski w Polsacie dostal szalu
Lubliniec guro o/
Pan Jankowski powinien docenić kunszt prawniczy ze tak umiejętnie da się przeforsować takie dotacje.
- Triceratops
Ale zdajesz sobie sprawe, ze jak pisal wyzej kol nerwowy wlasnie topicie po?? Ze bedzie porazka w nastepnych wyborach. I do tego przed chwila nawrot w kolbuszowej rzucil "jezeli sa pieniadze na solaria i jachty to z pewnoscia znajda sie dla polskich rodzin". Jankowski sie wsciekl i slusznie
woodpecker from space
-
Nie my ją topimy. Ona same się topie.
Wiesz ile pieniędzy przepizdzilem za czasów Pisu na wszelakie szkolenia z operatorów na "szkolenia"?
Myślisz ze byli lepsi....
Zobacz jaka śmieszna historia kiedyś był tu temat zbiornik, później buńczuczne plany, deklaracje i determinacja, dzisiaj gadają o tym w telewizji.
Wiesz ile pieniędzy przepizdzilem za czasów Pisu na wszelakie szkolenia z operatorów na "szkolenia"?
Myślisz ze byli lepsi....
Zobacz jaka śmieszna historia kiedyś był tu temat zbiornik, później buńczuczne plany, deklaracje i determinacja, dzisiaj gadają o tym w telewizji.
Ostatnio zmieniony 08-08-2025, 17:43 przez tomaszm, łącznie zmieniany 2 razy.
- Triceratops
Od zawsze pisze, ze to jedna zlodzejska banda za co paru tutaj sie mocno zaplulo. Chyba kol 535 pisal to samo
woodpecker from space
-
Tylko jedni walą przy tym ewangelizacje drudzy przestali się szczypać.
Kurwa żeby była jasność. Ja z takim KO ślubu nie brałem. Patrzę zawsze z perspektywy własnych interesów. Z nikim w firmie się lepiej nie dogaduje jak z babka która w strukturach Pisu z Lublina jest postacią i się zawsze potrafimy dogadać.
Gdzie jak Czarnek rozdawał granty byliśmy. Politycy tacy są.
Kurwa żeby była jasność. Ja z takim KO ślubu nie brałem. Patrzę zawsze z perspektywy własnych interesów. Z nikim w firmie się lepiej nie dogaduje jak z babka która w strukturach Pisu z Lublina jest postacią i się zawsze potrafimy dogadać.
Gdzie jak Czarnek rozdawał granty byliśmy. Politycy tacy są.
- Rejwan
oportunizm cnota polskiego przedsiębiorcy
To make a mistake is human but to really fuck things up you need a computer.
-
-
- rasowy masterfulowicz
Kiedyś na forum napisałem, że co jakiś czas powinno się w PL wyciągać na środek placu co bardziej zdeprawowane indywidua pośród polskich pracodawców i następnie dać ludziom dostęp do sznurka szafotu.
To jest ten moment.
Jestem naiwniakiem, w dodatku propaństwowym, wielokrotnie to podkreślałem, i takie odpierdole jak te z KPO wypierdalają mi żenadometr poza skalę.
Rzyg.
To jest ten moment.
Jestem naiwniakiem, w dodatku propaństwowym, wielokrotnie to podkreślałem, i takie odpierdole jak te z KPO wypierdalają mi żenadometr poza skalę.
Rzyg.
-
Nie sądzę mając opinie pracodawcy który najlepiej płaci ludziom w powiecie gdzie są dla mnie najważniejsi co docenia też branza prawnicza wreczejac choćby Złoty Diament Palestry Prawniczej. Wierz mi ja bardzo doceniam ludzi w pracy. Tylko nie zaczynaj proszę opowiadać o krzywym kręgosłupie moralnym prawników.
Nie znasz człowieka oszczedzilbym komentarzy.
Nie znasz człowieka oszczedzilbym komentarzy.