Pierwsze co zrobią - przedstawia moja postać w mediach - w sensie ze zrobia ze mnie postać której tak nienawidzą. Wiem o tym bo nie głupi chłopk jestem. Krok drugi - lament nad wydana decyzja przez SKO. Trzeci atencja wokół odnośnie ofiar.-kilkudziesięt mieszkańców w2Pokazywani bezsensownych badań które nie mają odzwierciedleninia w rzeczywistości. Tylko tak pisze.
Piąty mogą się wieszać na słupach czy kłaść pod walce. Jest mi to obojętne.
Co nie zmienia postaci rzeczy ze chce z Tymi ludźmi porozmawiać. Może da się coś wspólnie wypracować wiesz mnie Jebią glosy obok że mam ich pierdolic. Ja tak się nie zachowuje.
Świnie się tak zachowują jakie wyjście czasem jakby tak patrzę po swoich Kolegach - co za swołocz, ja pierdole zostaje w dresach - kupić to od nas. Kurwa tak myślę zabiłbym Was ale za dobrze się znamy. Dosłowne.
, żartuję oczywiście może tylko ja jestem tak zjebany żeby to stanowiło blichtr reszta ma wyjebane.
Wybitnie mnie cieszy v. 2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Wybitnie mnie cieszy v. 2
Ostatnio zmieniony 26-08-2025, 20:46 przez tomaszm, łącznie zmieniany 2 razy.
- Sybir
Miałem dzisiaj calla z Linkoping i potwierdzam.Ascetic pisze:*Szwecję wyłączmy z tego, podobno już jej nie ma.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
-
Całe życie jestem perfekcjonista. KURWA MAĆ JAK JA NIENAWIDZĘ AMATORKI. JEBIĘ wszystkich dookoła. Kurwa sam se flaki wyprowam. Nienawidzę amatorki. Masz dać 200procent. To będzie zapłacone.
Tu nie ma litości wśród moich ludzi. Możesz wypierdalać jak ci się nie podoba. No solace. Chyba przez to zbudowałem firmę która zastąpiła mi rodzinę.
Wśród bandy pojebów którzy nie traktują jak szafa a przyjaciela. Z. zaburzeniemi. Chyba to więcej pojeb z pojebem się szybciej dogada.
Tu nie ma litości wśród moich ludzi. Możesz wypierdalać jak ci się nie podoba. No solace. Chyba przez to zbudowałem firmę która zastąpiła mi rodzinę.
Wśród bandy pojebów którzy nie traktują jak szafa a przyjaciela. Z. zaburzeniemi. Chyba to więcej pojeb z pojebem się szybciej dogada.