Ja w katolsko-judajskie? Rozum cie chyba michciu opuscil, albo jakies nowoczesne projekcje uprawiasz jak kazdy usmiechniety. Pisze to z miloscia, bez zawisci i pelna empatia, Wklejalem zreszta tu kiedys ksiazke, bardzo ciekawa "Jesus Christ Prince of Hatred" z Amazona, ktora nawet komentowales ale ty chyba jestes jak Arlukowicz, zyla na czole i do przodu z projekcjami ;) Taki europejski nienawistnik ;)
Jakie książki ostatnio kupiliście
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: Jakie książki ostatnio kupiliście
woodpecker from space
-
- weteran forumowych bitew
Robert daj spokój, przeciez wiadomo, że jezus był z bilgoraju i nauczał semitow poprawnej polszczyzny. Podobno gdzieś na ziemiach dolno-wschodnich w starej żydowskiej krypcie ukryty jest manuskrypt apostoła Robka, który wyjaśnia dlaczego to Biłgoraj tak naprawdę jest ziemia swięta i nie wolno tam budować lidla jak w gietrzwałdzie. Słyszałeś te historię?
Seein' me is def not repeated or done twice
I laugh as I cast the first stones at Christ
I laugh as I cast the first stones at Christ
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Mhm, tak michciu slyszalem, spotkalem usmiechnietego nowoczesnego i mi to opowiedzial. Niesamowita historia. A poza toba wszyscy w domu zdrowi?
woodpecker from space
- WaszJudasz
- zahartowany metalizator
Też już mam

Też bym czytał

Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.