Jakie książki ostatnio kupiliście

Czytasz coś więcej niż etykiety Domestosa w kiblu?

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Triceratops
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

Re: Jakie książki ostatnio kupiliście

08-09-2025, 10:50

olgims pisze:
08-09-2025, 10:37
No ale Robert ty wierzący w katolsko-judajskie chujozy pompejanskie tyle nienawiści w sobie nosisz? A Przecież twój pan Żyd jeszua kazał ci kochac bliźniego jak siebie samego. Skąd w tobie ta złość, zawiść i brak empatii? :(
Ja w katolsko-judajskie? Rozum cie chyba michciu opuscil, albo jakies nowoczesne projekcje uprawiasz jak kazdy usmiechniety. Pisze to z miloscia, bez zawisci i pelna empatia, Wklejalem zreszta tu kiedys ksiazke, bardzo ciekawa "Jesus Christ Prince of Hatred" z Amazona, ktora nawet komentowales ale ty chyba jestes jak Arlukowicz, zyla na czole i do przodu z projekcjami ;) Taki europejski nienawistnik ;)
woodpecker from space
olgims
weteran forumowych bitew

08-09-2025, 11:13

Robert daj spokój, przeciez wiadomo, że jezus był z bilgoraju i nauczał semitow poprawnej polszczyzny. Podobno gdzieś na ziemiach dolno-wschodnich w starej żydowskiej krypcie ukryty jest manuskrypt apostoła Robka, który wyjaśnia dlaczego to Biłgoraj tak naprawdę jest ziemia swięta i nie wolno tam budować lidla jak w gietrzwałdzie. Słyszałeś te historię?
Seein' me is def not repeated or done twice
I laugh as I cast the first stones at Christ
Awatar użytkownika
Triceratops
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

08-09-2025, 11:15

Mhm, tak michciu slyszalem, spotkalem usmiechnietego nowoczesnego i mi to opowiedzial. Niesamowita historia. A poza toba wszyscy w domu zdrowi?
woodpecker from space
Awatar użytkownika
WaszJudasz
zahartowany metalizator

08-09-2025, 13:29

Kilgore pisze:
07-09-2025, 22:50
Obrazek
Tutaj komplet opowiadań Carda ( okrutne cuda to tom 4)
Też już mam :) Cieszy mnie w sumie szczególnie, że w ramach tego ostatniego zakupu zamknąłem sobie właśnie kompletowanie i tych 4 zbiorów Carda, i 5 tomików W. Tenna :)
Żwirek i Muchomorek pisze:
07-09-2025, 21:44
McDonalda i Delanego bym czytal dużo.
Też bym czytał :) McDonalda mam już parę kupionych w kolejce (plus dwie czy trzy do kupienia), Delany'ego chyba właśnie kupiłem ostatnia wydaną po polsku książkę, której nie miałem, bo z tego co się orientują wyszły u nas równo 4...
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
ODPOWIEDZ