Pokój AA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- rasowy masterfulowicz
Re: Pokój AA
Poziomki które już pływaja w krwioobiegu i karaczanowe białeczko
-
- w mackach Zła
a ten jak już zapodał diete owadzią pod dyktando UE 

Ostatnio zmieniony 05-09-2025, 18:10 przez tabaluga, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- rasowy masterfulowicz
lepsze to niż sie smyrać słomkami konfy ty zjebie
-
- w mackach Zła
nawet nie musze cie obrażać bo dalej jesteś największym pośmiewiskiem tego forum
- 987654321k
- w mackach Zła
23% procent? To kurva jakaś kpina. Znajdź se jakiegoś sprawdzonego bimbrownika co robi smakove owocove czary mary tak na 45-50 %. Taki bimber nawet z tanią zaprawą owocową będzie milion razy lepszy niż to na zdjęciu.
-
- rasowy masterfulowicz
nie mam takiego dojścia
- Yohn_Edward_Yancey
- rozkręca się
Już nie, ale pracuję w tym marnym mieściemocny2_3 pisze: ↑05-09-2025, 10:03Mieszkasz w Lęborku? tamto miejsce i kawałek bliżej to już chyba z 20ludzi pochłonełoYohn_Edward_Yancey pisze: ↑04-09-2025, 17:33O proszę. Moje miejsce do spacerowania z psem. Ostatni raz tam byłem jak była żona kopnęła mnie w dupęmocny2_3 pisze: ↑03-09-2025, 16:22Dzisiaj rano w moim rodzinnym mieście 16latek zajebał sie w tym miejscu co ja planowałem miesiąc temu.Dokładnie w tym samym miejscu, moim ulubionym torowisku.Miał więcej jaj niż ja. Oczywiście opisane to zostało jako potrącenie jakże by inaczej.Z opisu znajomego z psiarni ciało zostało rozczłonkowane, położył sie w poprzek i czekał i przy nie dość dużej prędkości został przemielony
-
- rasowy masterfulowicz
-
- postuje jak opętany!
- domeldoom
- zaczyna szaleć
Do tej pory myślałem, że się Ciebie czepiają, ale jesteś jednak bardziej dziwny niż inni dziwni.
Do tej pory myślałem też, że ten temat miał służyć pomocy Kolegom uzależnionym. Tu się może nie mylę, ale osobniki takie jak Ty tu nie pasują. Chcesz pić, to pij, ale to nie pokój dla Ciebie. Za wcześnie tu zaglądnąłeś, albo zwyczajnie niepotrzebnie.
Z trzeciej strony to niezależne forum, hajdpark jakby więc dawaj śmiało.
Takie krótkie rozważania popołudniowe, po przejściu głodu alkoholowego pod wpływem stresu z roboty.
Idę rwać cebulę i buraki i wieszać schaby, szynki i karkówki do ociekania przed wędzeniem.
Miłego popołudnia.
"A ja myślę, że całe zło tego świata bierze się z myślenia. Zwłaszcza w wykonaniu ludzi całkiem ku temu nie mających predyspozycji."
- domeldoom
- zaczyna szaleć
Nie pijaka tylko szukającego atencji.
"A ja myślę, że całe zło tego świata bierze się z myślenia. Zwłaszcza w wykonaniu ludzi całkiem ku temu nie mających predyspozycji."
-
- rasowy masterfulowicz
-
- postuje jak opętany!
Atencja to tam chuj, ale pijak jestes zdecydowanie, i nawet jesli teraz na odstawieniu lapy Ci sie nie trzesa, to to jest tylko kwestia czasu przy takim piciu i tyle.mocny2_3 pisze: ↑09-09-2025, 17:49tak kurwa szukam atencji, to mnie pubudza jak seta wlewana do ryja.Cały dzien siedze w domu by w kluczowym momencie wejśc na forum dla brudasów i podbić swoje zaorane ego... kurwa ludzie<facesralm>
-
- rasowy masterfulowicz
nic mi sie kurwa nie trzesie.Ani łapy ani nic innego, trzesie mi sie jedynie klata jak sie budze rano i myśle o tej kobiecie.Klata i całe plecy to jakis paraliź nerwowy kurwa i sto tysiecy natrętnych mysli czy napisać do niej czy nie, czy podjechać czy nie, czy zadzwonic czy nie.Każdy dzień od lipca taki sam i już sie kolejni ludzie wstawiaja z pomocą a ja robie swoje, niby nie pije a pije, jednego dnia wezme leki drugiego wezme i zapije, trzeciego zdycham czwartego chleje. Idzcie w chuj z tym wszystkim
- domeldoom
- zaczyna szaleć
Doputy dzban wodę nosi, dopóki mu się ucho nie urwie.
Nie życzę źle, ale póki samie zrozumiesz i zechcesz czegoś zrobić to jesteś na równi pochyłej w dół.
No ale jak kopyrtniesz, to się nie będziesz męczył. Zatem jest plus.
- Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii
Kuźwa Mocny. Po co chuj wbijasz do tego tematu. Jeśli ja już się wkurwiam, to coś znaczy, bo jestem wyjątkowo spokojnym użyszkodnikiem. Temat jest AA jasno zdefiniowany. Bawi cię wrzucanie tu zdjęć alko, z info, że na meczu się napijesz? Serio z dobrego serca dzieliłem się doświadczeniami, jak to rozwiązać. Nie wiem co chcesz osiągnąć, ale spierdalaj. Są przypadki beznadziejne.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Żwirek i Muchomorek
- zaczyna szaleć
To już wygląda na alkoholowy zanik mózgu.
-
- w mackach Zła
mocny kto sie zaopiekuje Andżejem gdy cie zabraknie ? Myśl o rodzinie
- Rejwan
- weteran forumowych bitew
koniecznie legancko ubrany i z kwiatami musisz bo sie juz kolejka ustawiamocny2_3 pisze: ↑09-09-2025, 18:05nic mi sie kurwa nie trzesie.Ani łapy ani nic innego, trzesie mi sie jedynie klata jak sie budze rano i myśle o tej kobiecie.Klata i całe plecy to jakis paraliź nerwowy kurwa i sto tysiecy natrętnych mysli czy napisać do niej czy nie, czy podjechać czy nie, czy zadzwonic czy nie.Każdy dzień od lipca taki sam i już sie kolejni ludzie wstawiaja z pomocą a ja robie swoje, niby nie pije a pije, jednego dnia wezme leki drugiego wezme i zapije, trzeciego zdycham czwartego chleje. Idzcie w chuj z tym wszystkim

To make a mistake is human but to really fuck things up you need a computer.