https://www.livegore.com/693785/fatal-s ... 85#q693785
pierdolona małpa
POlitykowanie
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
-
- w mackach Zła
Re: POlitykowanie
^w temacie prawicowym wkleiłem dłuzszy filmik z tego zdarzenia
a zabójcą kirka okazał się oczywiście transior- antifiarz. Żeby się nie skończyło tak że zamiast "day of revenge" lewaki z usa będą mieć " trans holocaust"
a zabójcą kirka okazał się oczywiście transior- antifiarz. Żeby się nie skończyło tak że zamiast "day of revenge" lewaki z usa będą mieć " trans holocaust"
Ostatnio zmieniony 12-09-2025, 12:48 przez tabaluga, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- rozkręca się
Czyli co, twój stary zajebał tego prawackiego śmiecia? E, coś chyba ściemniasz...

Хороший русский - мертвый русский.
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Abstrahując, że cudowne są te sądy w USA, gościa nie złapali a już osądzili i wiadomo, kim był i jakie miał poglądy! Brawo.
To jeszcze oko jak sokół na polowaniu, sprawność pantery:
https://x.com/MattWallace888/status/1966320699905372639
Jestem spokojny o wynik starcia kulturowego.
Ps. Coś mi się wydaje, że przy tych skillach, to dwie strony będą mieć „bohatera” a klasyczny obraz lewaka też może ulec modyfikacji. Ja na miejscu takich przysłowiowych ciapaluggg, zaangażowanych po całości, już bym walił w pampera.
To jeszcze oko jak sokół na polowaniu, sprawność pantery:
https://x.com/MattWallace888/status/1966320699905372639
Jestem spokojny o wynik starcia kulturowego.
Ps. Coś mi się wydaje, że przy tych skillach, to dwie strony będą mieć „bohatera” a klasyczny obraz lewaka też może ulec modyfikacji. Ja na miejscu takich przysłowiowych ciapaluggg, zaangażowanych po całości, już bym walił w pampera.
lys på slutten av lys
- Rejwan
- weteran forumowych bitew
niezłe jaja, chociaż w sumie typowe. mnie to już nie dziwi.
"Wall Street Journal" podał, że na pociskach w karabinie zabójcy znaleziono wygrawerowane napisy o tematyce transpłciowej i antyfaszystowskiej. Jednak wtajemniczone w śledztwo źródło policyjne, na jakie powołała się gazeta "New York Times", przekazało, że hasła na nabojach mogły zostać mylnie zinterpretowane przez agencję federalną ATF.
To make a mistake is human but to really fuck things up you need a computer.
- DST
- rasowy masterfulowicz
Ufff myślałem, że za śmiercią Charliego Kirka stoi NRA, które posiadając władzę polityczną od lat lobbuje przeciwko jakimkolwiek ograniczeniom w dostępie do broni (w tym "background checks"), polaryzacja w amerykańskim społeczeństwie i polityczna przemoc, która jest od początku istnienia USA w ich DNA, ale całe szczęście to jakiś po prostu trans lewak.
- Ascetic
Tam ziomki powyżej mają nieaktualne info.DST pisze: ↑12-09-2025, 15:19Ufff myślałem, że za śmiercią Charliego Kirka stoi NRA, które posiadając władzę polityczną od lat lobbuje przeciwko jakimkolwiek ograniczeniom w dostępie do broni (w tym "background checks"), polaryzacja w amerykańskim społeczeństwie i polityczna przemoc, która jest od początku istnienia USA w ich DNA, ale całe szczęście to jakiś po prostu trans lewak.
Twitter pisze (po tym jak tramp wspomniał, że jest od godziny w areszcie), że sprawa jest bardziej skomplikowana. Nie będę psuł zabawy xD <dodam tylko tyle, że kolejny poziom absurdalności sprawy się szykuje, jak info zostanie potwierdzone>
lys på slutten av lys
- DST
- rasowy masterfulowicz
Nieślubne dziecko Epsteina?Ascetic pisze: ↑12-09-2025, 15:21Tam ziomki powyżej mają nieaktualne info.DST pisze: ↑12-09-2025, 15:19Ufff myślałem, że za śmiercią Charliego Kirka stoi NRA, które posiadając władzę polityczną od lat lobbuje przeciwko jakimkolwiek ograniczeniom w dostępie do broni (w tym "background checks"), polaryzacja w amerykańskim społeczeństwie i polityczna przemoc, która jest od początku istnienia USA w ich DNA, ale całe szczęście to jakiś po prostu trans lewak.
Twitter pisze (po tym jak tramp wspomniał, że jest od godziny w areszcie), że sprawa jest bardziej skomplikowana. Nie będę psuł zabawy xD <dodam tylko tyle, że kolejny poziom absurdalności sprawy się szykuje, jak info zostanie potwierdzone>

- Ascetic
To bardziej, ten ustrzelony byłby. Pod pozbycie się, żywego, wyjściowo, dowodu przestępstw trampaDST pisze: ↑12-09-2025, 15:29Nieślubne dziecko Epsteina?Ascetic pisze: ↑12-09-2025, 15:21Tam ziomki powyżej mają nieaktualne info.DST pisze: ↑12-09-2025, 15:19Ufff myślałem, że za śmiercią Charliego Kirka stoi NRA, które posiadając władzę polityczną od lat lobbuje przeciwko jakimkolwiek ograniczeniom w dostępie do broni (w tym "background checks"), polaryzacja w amerykańskim społeczeństwie i polityczna przemoc, która jest od początku istnienia USA w ich DNA, ale całe szczęście to jakiś po prostu trans lewak.
Twitter pisze (po tym jak tramp wspomniał, że jest od godziny w areszcie), że sprawa jest bardziej skomplikowana. Nie będę psuł zabawy xD <dodam tylko tyle, że kolejny poziom absurdalności sprawy się szykuje, jak info zostanie potwierdzone>![]()

Na marginesie, w tym pojawiającym się już szur kontencie i zlecenie arabów się pojawia (jakby nie patrzeć mocno prożydowski gość był), i zaciemnienie właśnie wątku sprawy Epstein'a. Kwa będzie działo, już nie mogę się doczekać rozwoju wydarzeń w tym aspekcie.
lys på slutten av lys
-
- weteran forumowych bitew
22 letni Tyler Robinson z utah. Przyznał się ojcu ( który jest według różnych źródeł policjantem i/lub mormonskim kaznodzieja), który oddał go w ręce policji. Tymczasem wychodzi, że to fan polowań na jelenie, z konserwatywnego domu. Ale ale jak to?
Seein' me is def not repeated or done twice
I laugh as I cast the first stones at Christ
I laugh as I cast the first stones at Christ