u nas to nie przejdzie, nie dość ze grubas to jeszcze czarny, musi być patriotycznie z orzełkiem

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
u nas to nie przejdzie, nie dość ze grubas to jeszcze czarny, musi być patriotycznie z orzełkiem
onegdaj żem widział solowego Tankjana, co prawda był to występ z orkiestrą, ale mi wystarczy i nie wybieram się na SOADŻwirek i Muchomorek pisze: ↑18-09-2025, 18:40Tak by było 20 lat temu. Teraz średnia wieku to będzie koło czterdziestki - zjada się ludzi którzy słuchali SOAD w gimnazjum, a teraz są na tyle dorośli ze stać ich na bilet. Chociaż w sumie nie wiem, może dzieciarnia dalej ich slucha.
Trochę mnie kusi, ale ceny pewnie mi to wybija z głowy, bo żeby słuchanie tam czegokolwiek miało sens to o tanich (czyli pewnie minimum dwie i pół stowy) miejscach na szczycie trybun lepiej zapomnieć.
Faktem jest. Byłem tam trzy razy i musi skusze się na czwarty - właśnie dałeś mi argument, żeby nie dopłacać nie wiadomo ile do lepszych miejsc, bo i tak wszędzie będzie chujowo
kasa spuszczona w rurze Mariusza, lepiej brać płytę, da się znaleźć miejsce, gdzie nagłośnienie jest akceptowalneŻwirek i Muchomorek pisze: ↑20-09-2025, 09:24Kupione i chuj. Trybuny dla emerytów, pod dachem, nic nie będzie słychać - sprawdzę se wcześniej setlistę, poustawiam playistę na Spotify, puszczę ją na słuchawkach jak zaczną grać i będzie bdb![]()