Behemoth v.2

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
nicram
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

Re: Behemoth v.2

10-09-2025, 17:01

Nie mam żadnych wątpliwości, że to najlepsza płyta od "The Satanist". Akurat znacznie bardziej nie trawię "I Loved You at Your Darkest". "Opvs Contra Natvram" znośna, ale sporo zapychaczy. I ostatni punkt - zgadzam się, że Watainowy. :-)
all the monsters will break your heart
Awatar użytkownika
Wasyl
weteran forumowych bitew

10-09-2025, 21:53

Wideoklip całkiem niezły.
Awatar użytkownika
Ihasan
rasowy masterfulowicz
Kontakt:

12-09-2025, 11:34

nicram pisze:
31-07-2025, 18:18
Okładka spoko. Ale czemu znowu jakieś mediabookowe gówno bez traya? Czy nie można normalnie, jak cywilizowani ludzie, w jewelcase?
myślę. że książeczka mogła by nie wejść w jewel;
Black Magic Mushrooms

https://ancientdead.com/index.php
Awatar użytkownika
hcpig
mistrz forumowej ceremonii

21-09-2025, 08:25

Mierzi mnie współczesna promocja Behemotha, kiedyś byli lepsi marketingowcy:
Slava! Potęga Potężnego Behemotha nie zna granic! Chyle głowe przed geniuszem Gromowłądnego Nergala, że posłużył się podstempem niczym wódz słowiańskich plemion wciągając germańską watahę najeźdzców w otchłań bagien prasłowiańskiej puszczy, że niue ujawnił do tej pory prawdziwej okładki, a tacy hipisi jak stary podniecają się obrazkiem zrobionym na przekur internetowym dzieciom słuchającym mp3 z komputera! Musze jednocześnie powiedzieć, iż ostatnio spełniło się moje najgłębsze marzenie - otórz chciałem się poznać bliżej z Potężnym Nergalem, Wodzem Sparty Metalu - Potężnego Behemotha!!! Wiedziałem jednak, że jest zapracowany i nże w gróncie rzeczy nie ma czasu na spotkania z nawet z tak oddanymi sprawie Wojny fanatykami Aryksjiego Terroru jak ja. Dlatego też postanowiłem osiągnąc Mistyczne Zespolenie z duchem Negrala, niczym pogańscy bogowie wypełzający z głębin R'leh i jak sam Yog-Sothoth, potężny Przedwieczny oblekający czernią świat, postarałem się przekazać część siebie Potężnemu Nerglaowi. Dzieki znajomemu z Urzędu Miasta, dowiedziałem się, gdzie Ci, któzy Spłodzili Bestię, czyli rodzice Negrala, mają ogródek działkowy. Przez cały marzec, kwiecień i teraz jeszcze na początku maja chodziłem tam dwa - trzy razy w tygodniu i leżałem pośród zagonów - Pogańskich Darów Natury,, a także wzorem Smoczych Wojowników, Wikingów, oddawałem mocz na warzywa tam rosnące. Teraz wiem, że Nergal jedząc u swoich Ojców sałatę albo pomidory z ogórkiem, przejmuje część mnie, pochłania niczym Azgothgothoth ektoplazmą, co czyni mnie zajebiście silnym i gotowym do walki o Aryjskie Imperium! Slava! Ku wojnie!
Yare Yare Daze
Awatar użytkownika
Asia Tuchaj-Bejowicz
postuje jak opętany!

21-09-2025, 10:00

hcpig pisze:
Slava! Potęga Potężnego Behemotha nie zna granic! Chyle głowe przed geniuszem Gromowłądnego Nergala, że posłużył się podstempem niczym wódz słowiańskich plemion wciągając germańską watahę najeźdzców w otchłań bagien prasłowiańskiej puszczy, że niue ujawnił do tej pory prawdziwej okładki, a tacy hipisi jak stary podniecają się obrazkiem zrobionym na przekur internetowym dzieciom słuchającym mp3 z komputera! Musze jednocześnie powiedzieć, iż ostatnio spełniło się moje najgłębsze marzenie - otórz chciałem się poznać bliżej z Potężnym Nergalem, Wodzem Sparty Metalu - Potężnego Behemotha!!! Wiedziałem jednak, że jest zapracowany i nże w gróncie rzeczy nie ma czasu na spotkania z nawet z tak oddanymi sprawie Wojny fanatykami Aryksjiego Terroru jak ja. Dlatego też postanowiłem osiągnąc Mistyczne Zespolenie z duchem Negrala, niczym pogańscy bogowie wypełzający z głębin R'leh i jak sam Yog-Sothoth, potężny Przedwieczny oblekający czernią świat, postarałem się przekazać część siebie Potężnemu Nerglaowi. Dzieki znajomemu z Urzędu Miasta, dowiedziałem się, gdzie Ci, któzy Spłodzili Bestię, czyli rodzice Negrala, mają ogródek działkowy. Przez cały marzec, kwiecień i teraz jeszcze na początku maja chodziłem tam dwa - trzy razy w tygodniu i leżałem pośród zagonów - Pogańskich Darów Natury,, a także wzorem Smoczych Wojowników, Wikingów, oddawałem mocz na warzywa tam rosnące. Teraz wiem, że Nergal jedząc u swoich Ojców sałatę albo pomidory z ogórkiem, przejmuje część mnie, pochłania niczym Azgothgothoth ektoplazmą, co czyni mnie zajebiście silnym i gotowym do walki o Aryjskie Imperium! Slava! Ku wojnie!
Mierzi? Mało Powiedziane. Jprdle jaki to jest bełkot...
Awatar użytkownika
Żwirek i Muchomorek
postuje jak opętany!

21-09-2025, 10:12

To nie jest współczesny marketing Behemotha, tylko coś, co ze dwadzieścia lat temu napisał na Masterfulu koleś o nicku BOJĄ SIĘ NAWET JEGO KONI. Jester ma po prostu napad nostalgii za złotymi czasami forume.
Awatar użytkownika
hcpig

21-09-2025, 10:16

Jak bardzo przyszłość rozminęła się z prognozami Konia : / Może za mało Nergal zjadł tej ektoplazmatycznej mizerii przez co Behemocz nie mógł zespolić się z duchem B_S_N_J_K i spotężnić swoją potęgę.
Yare Yare Daze
Awatar użytkownika
TheDude

21-09-2025, 10:23

^
Zajmij się swoim serialem o dziewczynce z grzywką od miski i starymi komputerami i nie zaśmiecaj forum.
Awatar użytkownika
Headcrab
weteran forumowych bitew
Kontakt:

21-09-2025, 16:13

hcpig pisze:
Słuchaj ty skurwysynu, który umieściłeś ten post. Albo to zdejmiesz, albo cię dojadę i będziemy rozmawiać inaczej, że rozumu naskoczy. Jak jeszcze raz takie coś umieścisz to zobaczysz i wreszcie nauczę cię żeby publicznie nie dodawać świństw ty zjebie genetyczny. Skurwysynski typie zboczony. Tyczy się to hcpig. Co to ma znaczyć. Walnąć cię w łeb?

https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 0980252592
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
ODPOWIEDZ