MAYHEM
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Anzhelmoo
- weteran forumowych bitew
Re: MAYHEM
Na nowym albumie Mayhem ma być chyba jakiś symboliczny udział Snorra, o ile nic się nie zmieni. Otrzymawszy propozycje podjarał się, myślał, że będzie mógł coś pokomponować, a dostał gotowca i tylko jakiś symboliczny element miał dołożyć na ostatnią chwilę. Szkoda, bo w alternatywnej rzeczywistości wyobraziłem sobie, że jest na stale ich gitarzystą studyjnym, a wtedy wróciliby na dobre tory. W jednym z utworów wg Metal Archive ma być też ponoć Garm (czy to nie fake, to nie wiem).
Często jest tak...że nie, a potem coraz częściej jest tak...że nie, a potem zwykle jest tak...że nie. I potem zostaje już samo nie.
- Sybir
- mistrz forumowej ceremonii
A czy Snorre uporał się już z albumem Thorns?
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Hellion
- weteran forumowych bitew
Udział Garma to nie fejk.Anzhelmoo pisze: ↑04-11-2025, 14:55Na nowym albumie Mayhem ma być chyba jakiś symboliczny udział Snorra, o ile nic się nie zmieni. Otrzymawszy propozycje podjarał się, myślał, że będzie mógł coś pokomponować, a dostał gotowca i tylko jakiś symboliczny element miał dołożyć na ostatnią chwilę. Szkoda, bo w alternatywnej rzeczywistości wyobraziłem sobie, że jest na stale ich gitarzystą studyjnym, a wtedy wróciliby na dobre tory. W jednym z utworów wg Metal Archive ma być też ponoć Garm (czy to nie fake, to nie wiem).
- Stoigniew
- zahartowany metalizator
- Block69
No bo wiedzieli ile się chop pierdoli z tym nowym THORNS, więc musieli go wziąść sposobem.
PENIS METAL
- Lukass
Już poprzedni album Mayhem sugerował, że zespołu nie stać obecnie na nic więcej, niż nagranie remiksów swoich poprzednich dokonań. Nie mam żadnych oczekiwań.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
-
HCDamage
- postuje jak opętany!
Dokładnie tak, chodziło mi o to czy ten album wyszedł w jednym rzucie bez wznowień itd. i czy ceny osiągają szalone poziomy. Z czystej ciekawości pytam bo album z tego co wiem kultowy nawet ze względu na samą okładkę. No ale już wszystko wiem. Dzięki.Stoigniew pisze: ↑04-11-2025, 16:47o to się rozchodzi ??
https://allegro.pl/oferta/mayhem-dawn-o ... 7985965436
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
-
Hollowman
- w mackach Zła
Posłuchałem tego nowego numeru, potem Chimery i jakoś tak po ludzku smutno.
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Mnie tam wchodzi ten kawałek. Wiadomo, że nie jest jakiś wybitny, ale nie narzekam. Często jedna piosenka wiosny nie czyni. Zobaczymy jak to się odnajdzie w całości płyty. Poniekąd cieszę się, że nie ma orkiestry symfonicznej, chórów dzieci, Behemotha itd. Po prostu cieszę się z małych rzeczy. 
all the monsters will break your heart