mówisz masz
Galvanizer, Malformed 11-12.05.2026 Wawa, Kato
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Galvanizer, Malformed 11-12.05.2026 Wawa, Kato
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- wonsz
- zahartowany metalizator
- Bolt
- weteran forumowych bitew
Re: Galvanizer, Malformed 11-12.05.2026 Wawa, Kato
Jak nic nie wypadnie, to Katowice będą grane, bardzo miło wspominam występ Galvanizer z ubiegłego roku.
I was born in this town
Live here my whole life
Probably come to die in this town
Live here my whole life
Never anything to do in this town
Live here my whole life
Live here my whole life
-
est
- mistrz forumowej ceremonii
Na SDL też dobrze dali do pieca.
- Ascetic
To jest zespół, z tych zespołów, które na płytach - "dobrze, dobrze, bez szału" -, na koncertach - "o ja pierdole, to jest rili truli def metyl"
lys på slutten av lys
dra til helvete
dra til helvete
- Bolt
O właśnie, z płyt za bardzo mi się nie chce słuchać, ale na żywo wypada świetnie.
I was born in this town
Live here my whole life
Live here my whole life
Live here my whole life
Live here my whole life
- Żułek
na oba 
rozkład jazdy:
19:00 The Doors
20:00 MALFORMED
21:00 GALVANIZER
rozkład jazdy:
19:00 The Doors
20:00 MALFORMED
21:00 GALVANIZER
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
-
Panopticon
- w mackach Zła
W Kato frekwencja przyzwoita, występy na dobrym poziomie.
Wkurwiają mnie fotografowie, szczególnie jeden. Przez 2/3 koncertu zasłania reszcie zespoły, żeby pozniej opublikować kilka swoich artystycznych zdjęć.
Galvanizer wygladali jakby prosto z plaży przyszli
Malformed trochę krótko, bo 35 min. Materiał na nową płytę już jest zarejestrowany.
Wkurwiają mnie fotografowie, szczególnie jeden. Przez 2/3 koncertu zasłania reszcie zespoły, żeby pozniej opublikować kilka swoich artystycznych zdjęć.
Galvanizer wygladali jakby prosto z plaży przyszli
Malformed trochę krótko, bo 35 min. Materiał na nową płytę już jest zarejestrowany.
- ggfh
w wawie bylo chyba z 50-60 osob. kameralnie.
no i Malformed zakonczyl bisem "troops of doom" wiadomo-kogo
no i Malformed zakonczyl bisem "troops of doom" wiadomo-kogo
- Bolt
Byłem wczoraj w Katowicach. Przed koncertem było depresyjnie, bo wyszedłem na styk z roboty, żeby rozmaite znajome twarze - tu z forume pozdrawiam kol. wonsza i Asterixa - opowiadały mi, jak to fajnie było we Wrocławiu przez weekend 
Malformed to zespół, który z płyty mi kompletnie nie robi - nie mam niczego do zarzucenia, ale absolutnie ze mną nie rezonują. Pierwsza połowa koncertu też nie porwała. Ot, przerwane w pewnym momencie problemami technicznymi granie, które jest rzetelne, no i w sumie tyle. Sytuacja zmieniła się od momentu, kiedy zaczęli grać numery z nowego materiału - nie wiem, czy jakość nowych wałków była na tyle lepsza czy może zmieniło się coś innego, ale od tego momentu koncert zaczął mi się zdecydowanie bardziej podobać. Będą z nich jeszcze ludzie.
Nie jest natomiast wielką tajemnicą, że przywlekłem się na Galvanizera, który to wypadł bardzo dobrze - to granie idealnie skrojone na koncerty. Zagrane z nerwem, skoczne, gdzieniegdzie z tłustym zwolnieniem. Tak jak z płyt raczej się nie raczę ich twórczością, tak na każdy ich koncert w rozsądnej odległości z przyjemnością się wybiorę, bo warto.
Frekwencja taka typowa dla gigów w Piątym Domu - na Ares Kingdom i Demoncy chyba było więcej luda, ale i tu tragedii nie było. A że to oznacza w lokalnym kontekście z pi razy drzwi 60 osób, to inna sprawa.
Malformed to zespół, który z płyty mi kompletnie nie robi - nie mam niczego do zarzucenia, ale absolutnie ze mną nie rezonują. Pierwsza połowa koncertu też nie porwała. Ot, przerwane w pewnym momencie problemami technicznymi granie, które jest rzetelne, no i w sumie tyle. Sytuacja zmieniła się od momentu, kiedy zaczęli grać numery z nowego materiału - nie wiem, czy jakość nowych wałków była na tyle lepsza czy może zmieniło się coś innego, ale od tego momentu koncert zaczął mi się zdecydowanie bardziej podobać. Będą z nich jeszcze ludzie.
Nie jest natomiast wielką tajemnicą, że przywlekłem się na Galvanizera, który to wypadł bardzo dobrze - to granie idealnie skrojone na koncerty. Zagrane z nerwem, skoczne, gdzieniegdzie z tłustym zwolnieniem. Tak jak z płyt raczej się nie raczę ich twórczością, tak na każdy ich koncert w rozsądnej odległości z przyjemnością się wybiorę, bo warto.
Frekwencja taka typowa dla gigów w Piątym Domu - na Ares Kingdom i Demoncy chyba było więcej luda, ale i tu tragedii nie było. A że to oznacza w lokalnym kontekście z pi razy drzwi 60 osób, to inna sprawa.
I was born in this town
Live here my whole life
Live here my whole life
Live here my whole life
Live here my whole life
- nagrobek
- zahartowany metalizator
pewnie ten któremu zawsze spodnie z dupy lecąPanopticon pisze: ↑12-05-2026, 23:41Wkurwiają mnie fotografowie, szczególnie jeden. Przez 2/3 koncertu zasłania reszcie zespoły, żeby pozniej opublikować kilka swoich artystycznych zdjęć.
-
Asterix
- zaczyna szaleć
Bardzo dobere występy Malformed i Galvanizer. Chociaż jak dla mnie w tamtym roku w Gdańsku Malformed zabrzmiał lepiej. Dobrze się rozmawiało jak zawsze z kolegą Boltem ktorego też teraz pozdrawiam. A ten fotograf był przejabany > Stanie taka menda i napiedrala tycch zdjęć tysiące psując odbiór koncertu. Strasznie to flustrujące to jest. Nic mu akurat wczoraj tam nie spadało.