Przy muzyce o sporcie v.3
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
szczylun
- rasowy masterfulowicz
Re: Przy muzyce o sporcie v.3
...Żułek, ty to masz pecha, znowu czwarty...a nie, to Żurek... 
-
mocny2_3
- zahartowany metalizator
tomasiak drugi medal, niewiarygodne co za gość
- Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii
No i udane igrzyska. Jakby jeszcze jeden medal gdzieś wpadł to byłyby bardzo udane. Trochę szkoda, że nie ma żadnego złota, bo to jednak zawsze coś innego
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- empir
- tabaluga
- weteran forumowych bitew
Ja tam nie widze żadnych wymiernych korzyści dla obywatela Polski z tego że jakiś rosjanin ubrał biało-czerwony strój i wygrał sobie medal i teraz państwo będzie wypłacać mu emeryturę olimpijską z moich podatków. No i ciekawe jak szybko wróci do siebie i będzie wychwalać putina po tym jak samkcje na rosyjskich sportowców się skończą.
MAGA // FAFO // RESTORE BRITAIN
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
tabaluga pisze: ↑14-02-2026, 23:59Ja tam nie widze żadnych wymiernych korzyści dla obywatela Polski z tego że jakiś rosjanin ubrał biało-czerwony strój i wygrał sobie medal i teraz państwo będzie wypłacać mu emeryturę olimpijską z moich podatków. No i ciekawe jak szybko wróci do siebie i będzie wychwalać putina po tym jak samkcje na rosyjskich sportowców się skończą.
równie dobrze można nadać obywatelsko Jordanowi i się chwalić że polak jest najlepszym koszykarzem na świecie
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- Stoigniew
pamiętam jakie jaj były w piłce ręcznej, jakąś dekadę temu KATAR mając nieograniczone środki finansowe popodkupywał głównie Bałkańców i sklecił z nich drużynę narodową, która min, wyeliminowała naszych szczypiornistów w półfinale mistrzostw świata (organizowanych zresztą w Katarze).
to było chyba za duże przegięcie dal światowego związku piłki ręcznej bo po tej imprezie się chyba coś pozmieniało w tym temacie.
A co do Żurka to szczerze żal mi chłopa, nabawi się kompleksu Adasia Miauczyńskiego (tego z Nic śmiesznego) - Adaś był wiecznie drugi, a Damian wiecznie czwarty ...
to było chyba za duże przegięcie dal światowego związku piłki ręcznej bo po tej imprezie się chyba coś pozmieniało w tym temacie.
A co do Żurka to szczerze żal mi chłopa, nabawi się kompleksu Adasia Miauczyńskiego (tego z Nic śmiesznego) - Adaś był wiecznie drugi, a Damian wiecznie czwarty ...
- Oki
Ale przyznasz, że czym innym jest jak mieszkasz w kraju który daje Ci obywatelstwo kilka lat, teoretycznie mógłbyś być reprezentantem swojego kraju i masz żonę Polkę, z tego co wiem u Samirunajna nie zachodzą te warunki, a to znacząca różnica. Wlfredo dodatkowo wybierając grę dla innego kraju musiał zaakceptować karencję kilkuletnią.Żułek pisze: ↑14-02-2026, 17:33a właśnie że inaczej nie było, wystarczy zajrzeć na wiki
"Decyzją prezydenta RP Aleksandra Kwaśniewskiego 17 lipca 2000 otrzymał polskie obywatelstwo, pomimo niespełnienia wymaganych prawem warunków (np. Olisadebe nie porozumiewał się biegle w języku polskim, nie mieszkał na stałe w Polsce przez 5 lat" tak więc wiesz
fajnie że są w kadrze ale nie tak to powinno wyglądać
- Oki
+1tabaluga pisze: ↑14-02-2026, 23:59Ja tam nie widze żadnych wymiernych korzyści dla obywatela Polski z tego że jakiś rosjanin ubrał biało-czerwony strój i wygrał sobie medal i teraz państwo będzie wypłacać mu emeryturę olimpijską z moich podatków. No i ciekawe jak szybko wróci do siebie i będzie wychwalać putina po tym jak samkcje na rosyjskich sportowców się skończą.
- tabaluga
obejrzałem dziś końcówke kobiecych sprintów na łyżwach , może z 7-8 ostatnich par więc nie wiem co było wcześniej ale tylko w jednym przypadku wygrała zawodniczka która zaczynała na torze wewnętrznym a finiszowała na zewnętrznym , przypadeg ?
MAGA // FAFO // RESTORE BRITAIN
- Żułek
no tak ale tutaj mamy przypadek jaki mamy i to jednak fajne tak do końca nie jestOki pisze: ↑15-02-2026, 17:33Ale przyznasz, że czym innym jest jak mieszkasz w kraju który daje Ci obywatelstwo kilka lat, teoretycznie mógłbyś być reprezentantem swojego kraju i masz żonę Polkę, z tego co wiem u Samirunajna nie zachodzą te warunki, a to znacząca różnica. Wlfredo dodatkowo wybierając grę dla innego kraju musiał zaakceptować karencję kilkuletnią.Żułek pisze: ↑14-02-2026, 17:33a właśnie że inaczej nie było, wystarczy zajrzeć na wiki
"Decyzją prezydenta RP Aleksandra Kwaśniewskiego 17 lipca 2000 otrzymał polskie obywatelstwo, pomimo niespełnienia wymaganych prawem warunków (np. Olisadebe nie porozumiewał się biegle w języku polskim, nie mieszkał na stałe w Polsce przez 5 lat" tak więc wiesz
fajnie że są w kadrze ale nie tak to powinno wyglądać
w FA Cup bez niespodziewanek
Real - Sociedad 4:1 i chwilowy lider bo Barca gra jutro
Rayo - Atletico 3:0
Levante - Valencia 0:2
Lazio - Atalanta 0:2 i gol Zalewskiego
Inter - Juve 3:2 i zwycięski gol Zielińskiego w 90 minucie
Napoli - Roma 2:2
Bednarek strzelił w Portugalii
GKS - Legia 1:1
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
- Hatefire
Usrało się nam dzięki interwencji niebios. Boże coś Polskę.... 
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- vicotnick
- rasowy masterfulowicz
- Hatefire
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Żułek

a Sochan w NY
- Żułek
leszcze - Lech 0:2 
Jaga - Fiorentina 0:3
Jaga - Fiorentina 0:3
-
piotraz
- rasowy masterfulowicz
- empir
-
piotraz
- rasowy masterfulowicz
Mamy srebro w drużynowych mistrzostwach europy juniorów i kadetów dziewczyn w szermierce.
-
szczylun
- rasowy masterfulowicz