AI at it's best. No na nagie, umięśnione, płaczące dildo przytulające Orbana nie byłem gotowy xD
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Jaka "sytuacja w Ukrainie się zaczęła"?
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz

Lepiej sobie cenckiewicza poczytaj ... ten to już wręcz agenturalność zarzuca kumplowi kibola. Szkoda, że jak ludzie pytają, dlaczego w takim razie, jako minister z jego kancelarii z funkcją doradcy nie odradził wyjazd do Budy i Pesztu kompromatowi jednemu, to milczy.
Jak zwykle mylisz się. Obaj maczali paluchy w różnych ciemnych sprawach, w tym w reżimie covidowym, cenzurze prewencyjnej czy funkcjonowaniu aresztów wydobywczych. Za co sprawa im się należy. Oczywiście ludek banderowski nie przyjmuje tego do wiadomości, zapewne lokując tych dwóch rusofobów w wyimaginowanej partii moskiewskiej.Ascetic pisze: ↑14-04-2026, 13:33Widzę, że ludek kacapski jest bardzo niepocieszony spodziewanym powrotem do Polski dwóch podejrzanych typów z PiS i z tego tytułu świętuje triumf Magyara. Natomiast zapowiedź Magyara o odblokowaniu 90 mld pożyczki dla Ukrainy, którą ludek kacapski będzie spłacał, jest brana pod uwagę, jako problem dla kraju gdzie ludek kacapski trzyma głowę. Czyli w ruskiej dupie.
Stwórz Alfabet Ascetica z wykazem kont, na które tu doniosłeś i na które zamierzasz donieść. "Omija Białoruś" - śmieszny jesteś w swoim pisku. A Rosję będę pisał wielką literą skoro to samo robię z kimś takim jak Ty. Nie uznaję Twoich kryteriów i Twojej jurysdykcji. Poza tym nie są to również zasady forum, które starasz się tu egzekwować.Ascetic pisze: ↑14-04-2026, 13:51-Ludek banderowski-, -rusofoby - (<<<< to jego ulubiona figura. Jak bez ogródek o kacapii, to w krzyk: RUSOFOBIA!!! ), z ust typa, który Polaków w pierwszym w cyklu powyżej poście określił "ludkiem polskim", omija białoruś w swoich wpisach, a rosję (oczywiście z dużej, a jak) znów stawia się usilnie zestawiać z niezestawialnymi krajami, czyli jak zawsze, od lat tutaj, relatywizować.
^^^^
Jak rozumiem, jest potrzeba aby typ zatoczył kolejny cykl z robaka do robaka, ale z tymi multikontami to już tak otwarcie można działać?
Problem w tym, że ktoś musi je egzekwować
Ja wbrew pozorom jestem jakoś dziwnie spokojny o dalszy bieg wydarzeńŻwirek i Muchomorek pisze: ↑14-04-2026, 15:25Problem w tym, że ktoś musi je egzekwowaćI tu, jak i w świecie polityki, zaczynają się schody.
Rozumiem, że donosik już poszedł. Odhaczone.Ascetic pisze: ↑14-04-2026, 15:32Ja wbrew pozorom jestem jakoś dziwnie spokojny o dalszy bieg wydarzeńŻwirek i Muchomorek pisze: ↑14-04-2026, 15:25Problem w tym, że ktoś musi je egzekwowaćI tu, jak i w świecie polityki, zaczynają się schody.
![]()