Meh nie pojechałem na ten rower. Ućpałem się lideksoafmetaminą i po co Żułek gadał o klockach Lego. Wszystko Twoja wina. Teraz nie zostaje im nic innego jak to złożyć:)
Na nowy Heamoth czekam bardzo mocno.
Czas zintensyfikowanej pracy do 8.05. Poza zasięgiem. Only hard work is real.
Meh nie pojechałem na ten rower. Ućpałem się lideksoafmetaminą i po co Żułek gadał o klockach Lego. Wszystko Twoja wina. Teraz nie zostaje im nic innego jak to złożyć:)
Na nowy Heamoth czekam bardzo mocno.
stawiam że taki zestawik to z 6 stów
Pomnóż razy 3.Najlepsze zajęcie dla pewnej grupy osób:) W sensie Lego.
Amok, miłość bezwarunkowa. Nie chcę tu robić jakiś równań bo ta ekipa i wszytko co nagrali to czysty geniusz ale do tej płyty jednak wracam najczęściej.
Drogi ten Twój lek... Sprawdziłem... 300 zł opakowanie.
Tani nie jest z punktu widzenia przeciętnych lekarstw. Ale tylko on mnie stabilizuje.Umożliwia mi normalne funkcjonowanie z pozycji moich łonych. Kiedyś będzie refundowany, Dostępny od zeszłęgo roku w przemyśle farmaceutycznym na polskim rynku. Lek bez którego Bill Gates czy świętej pamięci Steve Jobs nie mogą,nie mogli funkcjonować więc nie ma tak źle:)