Właśnie słucham sobie który już raz i naprawdę mi się podoba. Może to głupio zabrzmi, ale jest po prostu ta płyta taka przyjemna.
Zobaczymy, czy pójdzie w odstawkę, czy będę do niej wracał po jakimś tam czasie?
DARKTHRONE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- tomekw48
- weteran forumowych bitew
Re: DARKTHRONE
Jak wewnątrz tak i na zewnątrz.
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
Chyba usnąłeś po dwóch pierwszych kawałkach w którym jest HH/CF umpa-umpa dające nadzieję na cokolwiek, potem już to już niestety standardowy, bezbarwny i męczący bułę Slopthrone - bo to już nie jest nagrywanie muzyki tylko produkcja slopu. Nie jest aż tak źle jak na 'Old Shit' czy 'Eternal Fails' ale dobrze też nie.
I am Cell Dorado and I respect NO ONE but Gohan Blanco
- Bohdan
To prawda, że w drugiej części wracają do tematów niestety ogranych na ostatnich płytach...no i na chuj kolejny EON. Niech wydadzą płytę EON gdzie każdy kawałek będzie Eonem 1...2...3...ect...
No, ale nie poradzę, że słucham i mnie się podoba XD
No, ale nie poradzę, że słucham i mnie się podoba XD
Eksplozja ewakuowała ludzi przez okna
-
backslifer
- w mackach Zła
- Anzhelmoo
Album taki jakiego wszyscy się spodziewali - solidnie, rzetelnie, ale większych emocji nie wzbudza, co nie znaczy, że jest zły. W kilku utworach były takie nastrojowe fragmenty i po pierwszych dwóch odsłuchach one zapadły mi w pamięć. Do zobaczenia w temacie za 2 lata przy okazji kolejnego albumu 

Często jest tak...że nie, a potem coraz częściej jest tak...że nie, a potem zwykle jest tak...że nie. I potem zostaje już samo nie.
-
sisterhood
- postuje jak opętany!
Dla mnie każda nowa płyta DT jest jak zimny bronek w senne letnie popołudnie w domku nad jeziorem. Dookoła las, cisza, spokój i jakieś takie wewnętrzne szczęście. Ciężko to opisać słowami. Już od dawna wiadomo, że chłopaki nic nie muszą i bawią się tym co robią. A widać, że sprawia im to frajdę. Może to przychodzi z wiekiem? Jestem trochę starszy od nich i też nic nie muszę. Dużo bliżej końca niż początku i warto cieszyć się każdą chwilą. A, że każda nowa płyta DT jest jak...
-
NoGodsNoMasters
- zaczyna szaleć
Ascetic pisze: Dla mnie wszystko jasne. Z wrzuty swojej jestem bardzo zadowolony. De facto tylko tutaj zacząłem pisać - byłem ciekaw, czy to w co gra, to w to gra, co się błyskawicznie udało zweryfikować.
-
sisterhood
- postuje jak opętany!
Młody człowieku, nie wiem czy jezioro jest w pobliżu, ale trafiłeś idealnie 
I tak będzie też w tym roku.
I tak będzie też w tym roku.