The Rolling Stones

nie tylko metalem człowiek żyje :)

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
Destroyer669
rozkręca się

Re: The Rolling Stones

10-05-2026, 13:13

Po tych dwóch kawałkach można stwierdzić, że dobra passa zapoczątkowana na Hackney Diamonds się za nimi ciągnie w najlepsze. Powiedziałbym wręcz, że tak jakby odzyskiwali drugą młodość, ale przy takiej metryce to już niewykonalne, a zrywy zwyżkowe wieku ponadśredniego były już w latach 90 :) Nie wiem na ile to jeszcze naprawdę oni grają, a Mick śpiewa, a na ile to rekonstrukcja cyfrowa i robota zmienników. W każdym razie kupuję ten geriatryczny rock'n'roll w całości i jak już kiedyś wspomniałem przy okazji premiery ostatniej płyty - tak dobrze nie było od czasów Voodoo Lounge.
Awatar użytkownika
Żułek
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

Re: The Rolling Stones

14-05-2026, 19:37

Klip został stworzony przez studio Deep Voodoo z wykorzystaniem przełomowej technologii deepfake, dzięki której członkowie The Rolling Stones zostali cyfrowo przeniesieni do estetyki lat 70. Wideo łączy różne epoki, kultury i subkultury, prezentując zespół w otoczeniu muzyków, tancerzy i performerów z różnych światów i pokoleń.
;)
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.

memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
ODPOWIEDZ