Luzik Żułek, Prezes Ochódzki zrobi reasumpcję. on nie po to robi mundial żeby mu bogaci europejscy kibice na tym etapie jechali do domu. kto mu teraz kupi takie drogie bilety, latynoska czy afrykańska biedota ???
To, ze brażulia wygrala z japonią to zaskoczony nie jestem. Moim zdaniem bardziej chxeli, stwarzali wiecej akcji, a japoncze uskuteczniali jakis autobuś a la murinho.
To ze holandia orzegrala z marokiem to tez zadna niespodzianka. Szanse wyrownane, maroko mocne, a holandia nigdy w karne nie umiała.
Als, ze Niemce z Paragwajem? I TO W KARNYCH??? No fajnie fajnie. Serduszko dlakolejnego południowoamerykanca, który przeszedł
To, ze brażulia wygrala z japonią to zaskoczony nie jestem. Moim zdaniem bardziej chxeli, stwarzali wiecej akcji, a japoncze uskuteczniali jakis autobuś a la murinho.
Dokładnie. Do zdobycia bramki Kitajce grali swoje, potem zaczęli bronić.
Jest dobrze na 3 mecze 2 klawuchy poszły w pizdu szkoda Japonii , przed mistrzostwami rozmawiałem z kumplami tak grać na solo każdy mecz przeciwko faworytom w STS na pewno bym był na + . Dla tego od 2 lat nie gram w te gówno zwane piłka nożna bo tam wał na wale JEBAĆ . Teraz Belgia ,Hiszpania,Szwajcaria ,Kanada może będzie pakować walizki .
Fryce grali piach w grupie i Paragwaj wykorzystał swoją szansę 1/100 perfekcyjnie.
A Maroko potwierdziło, że będą w grze do końca. W 1/8 Kanadę powinni wciągnąć nosem
Ostatnio zmieniony 30-06-2026, 17:05 przez trup, łącznie zmieniany 1 raz.
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)