Ostrzezenia/Bany
Moderator: Gore_Obsessed
- Żwirek i Muchomorek
- weteran forumowych bitew
Re: Ostrzezenia/Bany
My tu gadu gadu, a ten gad prowokuje guwnobórzę w temacie o onkologii. Będę klikał wykrzykniki przy postach do skutku - skończyło się babci sranie
Why can't we all just walk away?
Baton w krainie kangurów
Baton w krainie kangurów
- Order_of_Nine_Angels
- zaczyna szaleć
Kto se zrobił nowe konto? Ty Karkas?backslifer pisze: ↑07-07-2026, 13:42Poza oczywistymi politycznymi tematami, które jak najbardziej zasługują na bana, to jeszcze ten zakon jest tak dramatycznie kurwa nieśmieszny, żenujący i bez polotu, że za samo to należy się ban. Mam ciary żenady jak to czytam.
Zakon.
-
Alter Ego
- w mackach Zła
Nie piszę stricte o polityce w tych tematach. Jakieś akcenty tam się pojawiają, bo np. MŚ są pod ogromną presją polityczną. Najciekawszy jest jeden fakt, który potwierdzasz. Piszesz, że podtrzymuję polityczne przepychanki i że zamierzasz mnie zgłaszać w tym temacie do skutku. Jeśli rzekomo podtrzymuję polityczną dyskusję, która pojawiła się w temacie niepolitycznym to znaczy, że zaczął ją ktoś inny! Dlaczego zatem nie podpierdalasz kogoś innego, ale czekasz aż coś odpiszę, nawet gdy unikam politycznego kontekstu? Jesteś bardzo skupiony na mojej osobie. Wszystko z Tobą w porządku?Żwirek i Muchomorek pisze: ↑07-07-2026, 13:31Ostateczny argument jest taki: prowokujesz i podtrzymujesz polityczne przepychanki poza przeznaczonymi do tego tematami. Było powiedziane, że są za to ostrzeżenia i bany, więc ci się uczciwie należą. A że mnie to szczerze wkurwia przy lekturze MOJEGO ULUBIONEGO FORUM OKEJ? to zamierzam cię zgłaszać w tym temacie do skutku, nawet jeśli moderatorzy mają to wszystko w piździe i nigdy cię stąd nie wypierdolą. I gówno mnie obchodzi co masz na ten temat do powiedzenia. Na tej samej zasadzie zgłaszałbym do straży miejskiej sąsiada, który non stop parkuje na trawniku, chociaż obok stoi wielki znak, który tego zabrania.
- Order_of_Nine_Angels
- zaczyna szaleć
Przypominasz sobie czasy jak jebano z ciebie na forum, czy jak? Odpowiednie cytaty jeszcze by wygrzebał, sądzimy.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑07-07-2026, 13:41Powiedzmy sobie uczciwie. Tu nie chodzi o zadne regulaminy, zreszta zadnego regulaminu nie widzialem, jakem tu jest lat juz sam nie wiem ile. Chodzi o to, ze do kazdej spolecznosci trafia czasem czlowiek, ktory ewidentnie nie jest w niej mile widziany, i w koncu wiekszosc ma go dosc. Wtedy ten ktos zostaje ze spolecznosci usuniety w ten czy inny sposob.
Tak samo by bylo, gdybym zarejestrowal sie na forum katolickim, i uparcie pisal w kolko o muzyce satanistycznej. Dostalbym byc moze ostrzezenie, potem drugie, potem zostalbym zbanowany. Teraz wyobrazmy sobie, ze sie przebieram, rejestruje od nowa z VPNem i udaje kogos nowego, ale dalej robie dokladnie to samo. Jaka bedzie logiczna kolej rzeczy?
Tak wiec powyzszym przebierancom polecam poszukiwanie forum, na ktorym ich poglady beda mile widziane, dominujace, i znajda tam wielu przyjaciol - beda to prawdopodobnie fora nacjonalistow, antyukrainskie... Jak teraz o tym mysle, to Pikabu byloby doskonale!
Zakon.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Obawiam sie, ze to nie mnie wyrzucono, tak ostatecznie. Jak masz czas, to sobie grzeb, kto ci zabroni? I tak watpie, bys mial cos lepszego do robotyOrder_of_Nine_Angels pisze: ↑07-07-2026, 13:55Przypominasz sobie czasy jak jebano z ciebie na forum, czy jak? Odpowiednie cytaty jeszcze by wygrzebał, sądzimy.
Zakon.
Find your flow
- Żwirek i Muchomorek
Napisałem, że "prowokujesz i podtrzymujesz polityczne przepychanki" - nie umiesz czytać ze zrozumieniem albo celowo przeinaczasz kontekst, czyli jesteś albo głupi albo prowokujesz. W obu przypadkach oznacza to, że nie warto z tobą gadać
Baton w krainie kangurów
Baton w krainie kangurów
-
backslifer
- w mackach Zła
Ależ to zdanie cuchnie Korwinem i jego wyznawcami. Jeszcze ten wykrzyknik na końcu. Kopiuj-wklej z formatki "kuc ora logiką".Alter Ego pisze: ↑07-07-2026, 13:53Jeśli rzekomo podtrzymuję polityczną dyskusję, która pojawiła się w temacie niepolitycznym to znaczy, że zaczął ją ktoś inny!Żwirek i Muchomorek pisze: ↑07-07-2026, 13:31Ostateczny argument jest taki: prowokujesz i podtrzymujesz polityczne przepychanki poza przeznaczonymi do tego tematami. Było powiedziane, że są za to ostrzeżenia i bany, więc ci się uczciwie należą. A że mnie to szczerze wkurwia przy lekturze MOJEGO ULUBIONEGO FORUM OKEJ? to zamierzam cię zgłaszać w tym temacie do skutku, nawet jeśli moderatorzy mają to wszystko w piździe i nigdy cię stąd nie wypierdolą. I gówno mnie obchodzi co masz na ten temat do powiedzenia. Na tej samej zasadzie zgłaszałbym do straży miejskiej sąsiada, który non stop parkuje na trawniku, chociaż obok stoi wielki znak, który tego zabrania.
-
Alter Ego
- w mackach Zła
Piękny samobój.Żwirek i Muchomorek pisze: ↑07-07-2026, 13:59Napisałem, że "prowokujesz i podtrzymujesz polityczne przepychanki" - nie umiesz czytać ze zrozumieniem albo celowo przeinaczasz kontekst, czyli jesteś albo głupi albo prowokujesz. W obu przypadkach oznacza to, że nie warto z tobą gadać![]()
PS. Jeden krewny opowiadał mi kiedyś jak za komuny w jego zakładzie pracy podszedł do pracowników osobnik, o którym wszyscy wiedzieli, że donosi na SB i powiedział do kilku pracowników, żeby nie rozmawiali na pewien temat, bo będą tego konsekwencje. Już wiem gdzie są wasze korzenie, tow. Żwirek.
- tabaluga
- nagrobek
- zahartowany metalizator
ja przez moment myślałem ze wróciłeś trochę wcześniej pod postacią ŚWIADECTWA_JEZUSA czy jakoś tak, przepraszamŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑07-07-2026, 11:24To ja tez na wszelki wypadek daje znac, ze ozob bawi sie w ciuciubabke pod ta nazwa Order of the nine angels. Z perspektywy czasu to w sumie dosc oczywiste sie zdaje![]()
- nagrobek
jest jeszcze druga, śmieszniejsza nawet sytuacja. robienie jakiejś wielkiej dramy plus stanowcze, publiczne apele o usunięcie konta po czym powrót po kilku latach w stylu monsieur Leclerc’a z „allo, allo”ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑07-07-2026, 11:48Swoja droga, to fascynujace. Ktos dostaje bana, wiec jest to maksymalnie jasny przekaz ,,nie chcemy cie tutaj". Mimo tego postanawia odrzucic godnosc, przykleic sobie wasy i smieszne okulary, i wraca z powrotem kominem, udajac, ze to nie on, a na stwierdzenie, ze jednak on, bo to oczywiste, nastepuje oburzenie i wyzwiska. Teatr Masterfula przedstawia sztuke pod tytulem:![]()
- Order_of_Nine_Angels
- zaczyna szaleć
Kasuj wpisy, a później powrót na białym koniu.
Zakon
Zakon
- Żwirek i Muchomorek
Bo, cytując klasyka, ja cię po prostu nie lubię.
Teraz napisz coś o tym, że lewactwo nie panuje nad swoimi emocjami i przez to represjonuje niewinnych, chcących po prostu rozmawiać normalnych ludzi
Baton w krainie kangurów
Baton w krainie kangurów
- nagrobek
pytał ktoś o coś, kutasiarzu?
-
Alter Ego
- w mackach Zła
Oczywiście.
- Fanatyk
Masterful zaorać i zalać obornikiem, wtedy będzie idealnie kolerował z poziomem jebanego dna jaki forumowi podpierdalacze tutaj prezentują.
- Żwirek i Muchomorek
Zacytuję ci samego siebie:
Przyznam, że wejście z tobą w jakąkolwiek dyskusję, jak wyżej, było objawem wyjątkowej słabości charakteru niegodnej ubermenscha. Drugi raz tego błędu nie popełnię i ograniczę się do systematycznego podpierdalania cię do ABW.Żwirek i Muchomorek pisze: ↑07-07-2026, 13:59jesteś albo głupi albo prowokujesz. W obu przypadkach oznacza to, że nie warto z tobą gadać![]()
Baton w krainie kangurów
Baton w krainie kangurów
-
Alter Ego
- w mackach Zła
A jakie jest twoje żądanie w związku z powyższym?Żwirek i Muchomorek pisze: ↑07-07-2026, 15:38Przyznam, że wejście z tobą w jakąkolwiek dyskusję, jak wyżej, było objawem wyjątkowej słabości charakteru niegodnej ubermenscha. Drugi raz tego błędu nie popełnię i ograniczę się do systematycznego podpierdalania cię do ABW.
- DST
Bellum omnium contra omnes
Nadszedł dzień świętego oczyszczenia
Nadszedł dzień świętego oczyszczenia
- Żwirek i Muchomorek
Banujcie ich wszystkich, Bóg rozpozna swoich
Baton w krainie kangurów