7 lat temu jeszcze byli kontrolerzy z organów państwowych i pojawiali się- na szkoleniach,eventach, na co idą środki- na kolanach uzupełnialiśmy wnioski pod salą konferencyjną przed kontrolą a jedna osoba stała przed hotelem i czyhała czy ktoś nie wchodzi w postaci kontrolera. Dzisiaj jest totalna wyjebka. Nie ma nikogo. Czysta samowola.
W czsach pandemi covid kiedy hotele powinni być zamknięte robiłem imprezy na 200 osób. Dotowanie z środków unijnych w czasie pandemii covidowej. Wyobraź sobie że bez względnu na nakładane kary kiedy był lockdown hotelowi opłacało się moje imprezy prowadzić.
Kto kurwa o zdrowych zmysłach przyznaje fundusze na eventy w trakcie padnemii covidowej? Fundusze unijne.
POlitykowanie
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
-
Tomaszm3
- zaczyna szaleć
-
olgims
- rasowy masterfulowicz
Re: POlitykowanie
ja pierdole schizma morawicka dostarczac będzie jeszcze wiele dobrego z obozu rozmodlonych kutasiarzy
złoto kurwa! Od kilku tygodni mam taką bekę z tych upośledów jak w czasach kiedy umarła bestia z wadowic i katolickie przyglupy manifestowały swoją wielką kurwa wiarę
madzia kurwo niedojebana rozmodlona kiedy obajtek odda Polakom kasę za sztuczne zęby????
"Hostis Dei, pietatis, et misericordiae"
-Werner von Urslingen
I laugh as I cast the first stones at Christ
-Werner von Urslingen
I laugh as I cast the first stones at Christ
-
NoGodsNoMasters
- w mackach Zła
Tak. Z tą różnicą, że mi ich w ogóle nie szkoda. Wszyscy do jednego wagonu.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑12-08-2026, 09:22Wszedłem do tematu z myślą, że może być śmiesznie, bo mad coś pisze, a on zawsze dostaje histerii. Ale jak przeczytałem ten temat, to nie jest mi wcale do śmiechu, bo ktoś prawdopodobnie z nim żyje na co dzień, i poza tekstem musi przeżywać codziennie takie wybuchy, z całą ich intensywnością emocjonalną, językiem ciała i wybałuszonymi oczyma, a to już nie jest zabawne i szkoda mi tych ludzi. Mada też mi trochę szkoda, ale może dojdzie kiedyś do miejsca, w którym zrozumie, że ześwirował, i zacznie coś z tym robić, a wtedy odzyska utraconych w swoim życiu ludzi.
- Nerwowy
- mistrz forumowej ceremonii
Romanowski spierdala dalej, tym razem do Naddniestrza. Ciekawe jaki będzie kolejny kierunek podróży posła najbardziej antyrosyjskiej partii która nigdy nic nie ukradła okrutnie i niesłusznie gnębionego przez tego diabła - Tuska. Obstawiacie Mińsk czy już bezpośrednio Moskwę?

De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
-
NoGodsNoMasters
- w mackach Zła
Czy pan Romanowski, gnębiony przez reżim kanclerza ukrywa się sam, czy nadal z partnerem?