HEMNUR
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Left-Hand-Path
- postuje jak opętany!
-
- w mackach Zła
O rany! Teraz to zapodałeś... większej kupy już dawno nie słyszałem... Gdyby tak brzmiała cała muzyka ekstremalna z pewnością słuchałbym rapu. 
[size=-10]Ctrl+C, Ctrl+V[/size]
A tutaj coś ode mnie - [url]http://youtube.com/watch?v=AunQf6d_-KI& ... 20munchies[/url]
Extreme Desk Blast Beats

[size=-10]Ctrl+C, Ctrl+V[/size]
A tutaj coś ode mnie - [url]http://youtube.com/watch?v=AunQf6d_-KI& ... 20munchies[/url]
Extreme Desk Blast Beats

- Brzachwo Wój
- w mackach Zła
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
- Left-Hand-Path
- postuje jak opętany!
- Duban
- weteran forumowych bitew
a nie lubisz wypielić od czasu do czasu jakiejś grządki?
edit: a Hemnur uważam za jednorazowe wydarzenie i jako takie mi się podoba. Pod alkohol w sympatycznym gronie bardzo dobrze się sprawdza... niezobowiązująca jazda do przodu - dokładnie taka, jak napisał Marian
edit: a Hemnur uważam za jednorazowe wydarzenie i jako takie mi się podoba. Pod alkohol w sympatycznym gronie bardzo dobrze się sprawdza... niezobowiązująca jazda do przodu - dokładnie taka, jak napisał Marian

If you believe the western sun
is falling down on everyone.
You're breaking free and the morning's come.
If you would know your time has come.
is falling down on everyone.
You're breaking free and the morning's come.
If you would know your time has come.
- Gore_Obsessed
- zahartowany metalizator
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt:
- Brzachwo Wój
- w mackach Zła
-
- w mackach Zła
Sami posłuchajcie - http://www.myspace.com/hemnur
- twoja_stara_trotzky
hehehe
fajne - kolejny Hellhammer / Frost wannabe, tyle, że wokal średniawy, i za dużo tego blackowego bzzzzz, a za mało wolnych i średnich temp
no ale to zespół z rodzaju tych, co to z definicji powyżej pułapu "przyzwoite" nie podejdzie
(chociaż mam wrażenie, że oni są Hellhammer wannabe pośrednio, przez to, że są Carpathian Forest wannabe
)
fajne - kolejny Hellhammer / Frost wannabe, tyle, że wokal średniawy, i za dużo tego blackowego bzzzzz, a za mało wolnych i średnich temp

no ale to zespół z rodzaju tych, co to z definicji powyżej pułapu "przyzwoite" nie podejdzie

(chociaż mam wrażenie, że oni są Hellhammer wannabe pośrednio, przez to, że są Carpathian Forest wannabe

-
- zaczyna szaleć
[quote][i]Wysłane przez Deathrow[/i]
...ale dzięki za link do mp3. Dzięki niemu wszyscy przekonają się jaki HEMNUR jest zajebisty. [/quote]
A właśnie po wysłuchaniu tych fragmentow -przekonalam sie ,ze całkiem fajne i sobie poszukam tej płytki...
Po nowym Darkthrone dostałam "cugu"do takiej muzy....
...ale dzięki za link do mp3. Dzięki niemu wszyscy przekonają się jaki HEMNUR jest zajebisty. [/quote]
A właśnie po wysłuchaniu tych fragmentow -przekonalam sie ,ze całkiem fajne i sobie poszukam tej płytki...
Po nowym Darkthrone dostałam "cugu"do takiej muzy....
"bierz sobie wzorce
z życia powszedniego
a ja jestem wolna
i chuj ci do tego! "
z życia powszedniego
a ja jestem wolna
i chuj ci do tego! "
-
- w mackach Zła
- twoja_stara_trotzky
Re: HEMNUR
Posłuchałem z ciekawości numerów z myspace'a i nie jest to takie złe. Spodziewałem się gówna, a to jest całkiem sympatyczne tyle, że jakoś ciężko mi to potraktować poważnie. Właśnie leci sobie 'I Spit My Blood' i kurde nawet daje radę.