CEMETARY
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Wieczor
- zaczyna szaleć
CEMETARY
Dla mnie zespół dwóch płyt: An Evil Shade Of Grey oraz Godless Beauty. Po tych dla mnie fenomenalnych materiałach skończyłem słuchać ekipy Mathiasa bo zaczeli odchodzic w strone, która zupełnie mnie nie interesowała, a wrecz odpychała. Tego rodzaju wysmucaczy nigdy nie trawiłem. Co do jedynki to jest to jedna z tych płyt, które cieszą wszystkich lubiących dzwięk gitar z "sunlight studio". Stare porządne szwedzkie granie. Goddless Beauty to znów świetna mieszanka ciężaru i melodii. A potem to już wielka lipa była .... i nie warto było zawracać sobie gitary Cemetary już o Sundown nie wspominając.
"Jak długo będziesz po stronie tej stał? Jak długo będziesz w obronę brał krzyż? Jak długo będziesz nawracał do zła? Jak długo możesz oszustwem tym żyć?"
- Najprzewielebniejszy
- zahartowany metalizator
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
- Chlastator
- zaczyna szaleć
- Morbid Marcin
- weteran forumowych bitew
- Maleficio
- Kontakt:
-
- zaczyna szaleć
Znam dobrze pierwsze trzy krążki, ale nie słuchałem tego od lat. Z tego co pamiętam
debiut wchodził mi średnio, za to dobrze szło "Godless Beauty".
Natomiast z "Black Vanity" już coś było nie tak... Krążek "Sundown" był już cienki,
choć mój jeden koleżka pałował się przy nim niemiłosiernie i cały czas pierdolił,
że to zajebista płyta...
Potem dostałem od kogoś promówkę płyty Cemetary 1213 (chyba...), ale nie dotrwałem do końca albumu...
A swoją drogą odnosiłem kiedyś wrażenie (czytając wywiady), że między Cemetary, a Lake Of Tears panowała jakaś cicha konkurencja... Ale w sumie chuj z tym...
debiut wchodził mi średnio, za to dobrze szło "Godless Beauty".
Natomiast z "Black Vanity" już coś było nie tak... Krążek "Sundown" był już cienki,
choć mój jeden koleżka pałował się przy nim niemiłosiernie i cały czas pierdolił,
że to zajebista płyta...

Potem dostałem od kogoś promówkę płyty Cemetary 1213 (chyba...), ale nie dotrwałem do końca albumu...
A swoją drogą odnosiłem kiedyś wrażenie (czytając wywiady), że między Cemetary, a Lake Of Tears panowała jakaś cicha konkurencja... Ale w sumie chuj z tym...

- Morbid Marcin
- weteran forumowych bitew
Re: CEMETARY
a tak bardziej konkretnie ,to jak ma sie sprawa z Lake of Tears,bo jestem słabo zorientowany?
pierwsze płyty trzymaja jakiś poziom?
miałem Headstones ,po kilku przesłuchaniach płyta wylądowała w koszu,kupa,nuda,flaki .....vulture pisze:a tak bardziej konkretnie ,to jak ma sie sprawa z Lake of Tears,bo jestem słabo zorientowany?
- zawlekacz
- w mackach Zła
Blood Harvest wznowilo "Incarnation of Morbidity" na 7"EP
Two version available:
- Limited to 400 copies on red & black mix vinyl + 16 page fanzine style booklet.
- 100 copies on black mix vinyl + 16 page fanzine style booklet. This edition also includes a patch and a dropcard as bonus.
Two version available:
- Limited to 400 copies on red & black mix vinyl + 16 page fanzine style booklet.
- 100 copies on black mix vinyl + 16 page fanzine style booklet. This edition also includes a patch and a dropcard as bonus.
nie ma to tamto
- Phantom
- zaczyna szaleć
Pierwsze trzy plyty Cemetary z ocena bdb,kolejne to kalka w gorszym wykonaniu ale zjadliwe do plyty Phantasma.
Klimaty z tamtych lat pokroju WIELKIEGO STAREGO PARADISE LOST lykam bez popity:))))
Klimaty z tamtych lat pokroju WIELKIEGO STAREGO PARADISE LOST lykam bez popity:))))
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
mam na kasetach i czasem chętnie wracam :)Wieczor pisze:Dla mnie zespół dwóch płyt: An Evil Shade Of Grey oraz Godless Beauty.
reszty nie znam
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- Najprzewielebniejszy
Pierwsze trzy płyty bdb, później równia pochyla... moze Mathiasowi sie poprawi niebawem, bo prowadzi profil zespolu na fb i chetnie zaangażował sie w reedycje demowiki...
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
- moonfire
Dwójkę kupiłem sobie na kasecie łącznie z "Icon" i słuchałem ich na zmianę. Do tej pory mam sentyment.
- zawlekacz
- w mackach Zła
pierwsza i druga płyta Szwedów to zajebiste krążki, pozniej, black vanity, jeszcze jeszcze jak cie moge, a potem rownia pochyla.
nie ma to tamto
- Najprzewielebniejszy
warto wiedziec, ze cos sie dzieje, kto rozpoznaje tych Waszmości?

WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769