Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
eska to by mi jedynie na szyje wlazla... nie opielaby brzycha na pewno:):):):)
ewentualnie plastikowe rozciagliwe letaksowe girlie moglbym jeszcze chetnie... och
a powaznie... tym razem wierze,ze premiera longa nie przeciagnie sie o kolejne pol roku bo zezle sie niesamowicie...
[quote][i]Wysłane przez Morbid Marcin[/i]
czy szanowny pan muzyk ma moze na zbyciu catafalque/mesmerized??? bardzo chetnie bym nabyl droga kupna [/quote]
na CD nie bedzie mesmerized miałem kiedyś taśmę DAT z mesmerized ale mi wsionkła i teraz nie wiem czy warto robic audioCD ze zwykłej kasety magnetofonowej
[quote][i]Wysłane przez Analripper[/i]
Catafalque i Onle fearles dreams.... matulu, na CD !!! przydałoby się... oj tak... [/quote]
"Only Fearless Dreams" na CD z DSFA nabyłem jakieś 6/7 lat temu
w cenie tak niskiej, że aż nie przystoi pisać...
Kilku koleżków spore kwoty mi za to proponowało...
Nie wiedziałem, że to taki rar...
[quote][i]Wysłane przez simondebelem[/i]
na CD nie bedzie mesmerized miałem kiedyś taśmę DAT z mesmerized ale mi wsionkła i teraz nie wiem czy warto robic audioCD ze zwykłej kasety magnetofonowej [/quote]warto
[quote][i]Wysłane przez simondebelem[/i]
No zwiechło się to wszystko o kilka miesięcy :/ ale trudno, mam teraz info że płyta wyjdzie pod koniec sierpnia widziałem już jedną reklamę nawet czyli szanse są a my gramy dalej. [/quote]
no już pisałem w ten deseń że sięm sam sobię pozwolę zacytować
a któż to jest pan R. ? płyta ma wyjść pod egidą BAD TASTE ENTERTAINMENT i od samego początku powtórnego zamieszania z zespołem Tenebris miał to być BTE
a tajemna postać pana R..... pozostaje dla mnie tajemna, chyba że chodzi o ...
Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?