DARKTHRONE

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Bonny
rasowy masterfulowicz

20-07-2006, 11:45

[quote][i]Wysłane przez Demo-cesarz[/i]
Trasnylvanian Hunger i The Cult is alive - najlepsze albumy w całej karierze tego zespołu!!!! [/quote]

kiepski żart
Awatar użytkownika
pr0metheus
zahartowany metalizator

20-07-2006, 12:33

na nowym albumie brakuje szybkosci,wszystkie kawalki utzrymane sa w srednich tempach i mnie nudza.
niech to miejsce niebawem zniknie
vomit

20-07-2006, 14:59

Nagrali po prostu album inny niż wszystkie. Wszyscy czekali, że nagrają drugi UAFM, natomiast panowie Fenriz i Nocturno, z szyderczym usmiechem i rączkami złozonymi w 'fuck you", złapali za gitary (Culto) i patyki, że tak powiem (mr. wyłupiaste oczy), i stworzyli rzecz zupełnie nie wpisującą się w trendy. Przerzucili się na rock'n'roll, tyle że 5 razy mocniejszy.
stary

20-07-2006, 16:04

[quote][i]Wysłane przez NW.[/i]
Jak dla mnie odbili o kilka metrow od swojego bieguna muzycznego - zajebiste!
Mi nowa plyta przypomina nieco patentami i nawiazaniami ''Hate Them'' lub niektore kawalki z ''A blaze...''.Totalny rock'n'roll polany szkocka i z pizgnieta na szczycie malowniczo dziwka. [/quote]

no.starsznie przypomina a blaze.normalnie starsznie.jest tak podobna że czasami sie nawet myle.i makijaże nawet maja takie same. i texty podobne.w zasadzie to jest a blaze cz.2
stary

20-07-2006, 16:05

Trasnylvanian Hunger i The Cult is alive - najlepsze albumy w całej karierze tego zespołu!!!! [/quote]

długo miejsca tutaj nie zagrzejesz.do czasu az w psychiatryku miejsce się zwolni.
Awatar użytkownika
NW.
postuje jak opętany!
Kontakt:

20-07-2006, 16:25

[quote][i]Wyslane przez stary[/i]
no.starsznie przypomina a blaze.normalnie starsznie.jest tak podobna że czasami sie nawet myle.i makijaże nawet maja takie same. i texty podobne.w zasadzie to jest a blaze cz.2 [/quote]

Napisalem ze przywodzi mi na mysl kilka kawalkow z ''A blaze...'' , ty dodales makijaze, zawsze nie rozdzielasz warstwy muzycznej od ideologicznej? Radze czytac uwazniej.
Obrazek
stary

20-07-2006, 18:14

zawsze sikam przez zapiety rozporek.zawsze.
Awatar użytkownika
twoja_stara_trotzky
mistrz forumowej ceremonii

20-07-2006, 18:16

a ja będę właśnie się upierać, że temu krążkowi POD KAŻDYM WZGLĘDEM bliżej do A Blaze... niż wszystkiemu, co Darkthrone nagrało po Panzerfaust.
stary

20-07-2006, 18:21

bedę sie bardzo upierał że to zupełnie juz inny rozdział ich zycia.nie wnikam nie oceniam czy gorszy czy lepszy.inny.totalnie inny i do tamtych czasów nie ma juz powrotu.no chyba ze szatan im bedzie kazał.
Awatar użytkownika
twoja_stara_trotzky

20-07-2006, 18:23

ależ ja nie mówię, że to jest TO SAMO. ja jedynie twierdzę, że to jest podobna jazda, tyle, że przepuszczona przez te kilkanaście lat doświadczenia i dorastania.
Awatar użytkownika
pajonk
w mackach Zła
Kontakt:

20-07-2006, 19:07

[quote][i]Wysłane przez stary[/i]

długo miejsca tutaj nie zagrzejesz.do czasu az w psychiatryku miejsce się zwolni. [/quote]
ale on ma racje
You can either focus on being right, or doing right; in the case of Christianity and Islam, you do neither.
stary

20-07-2006, 19:32

widocznie jecie to samo.
Awatar użytkownika
pajonk
w mackach Zła
Kontakt:

20-07-2006, 20:06

grzyby
You can either focus on being right, or doing right; in the case of Christianity and Islam, you do neither.
Awatar użytkownika
Bonny
rasowy masterfulowicz

20-07-2006, 21:55

[quote][i]Wysłane przez Maria Konopnicka[/i]
a mi najbardziej ta płyty przypomina Soulside Journey - takie same makijaże, tylko że przepuszczone prze te kilkanaście lat doświadczeń i dorastania [/quote]

no i włosy te same, tylko że przerzedzone przez te kilkanaście lat doświadczeń i dorastania
Awatar użytkownika
NW.
postuje jak opętany!
Kontakt:

21-07-2006, 12:28

[quote][i]Wyslane przez twoja_stara_trotzky[/i]
a ja będę właśnie się upierać, że temu krążkowi POD KAŻDYM WZGLĘDEM bliżej do A Blaze... niż wszystkiemu, co Darkthrone nagrało po Panzerfaust. [/quote]

Kilka osob w tym temacie uparcie twierdzi ze ideologia z czasow
''A blaze...'' wplywala na muzyke.Po czesci to prawda , ale na nowej plycie jest wlasnie mnostwo takich samych zapozyczen jakie byly na wspomnianym cd , jesli zespol przestal malowac geby nie znaczy ze stracil pewien pierwiastek lania na wszystko.Ta plyta jest takim samym fuck-off wymierzonym w glupcow jakim byla dwojka w ich dorobku.Doszlo im na kark te kilkanascie lat , zmienili NIECO swoja stylistyke.Nie polecam glupiego szufladkowania przeszlosci od terazniejszosci zespolu , powierzchownie wyglada to inaczej ale to wciaz te same zle wibracje jakie budowaly scene u poczatkow.
Obrazek
Awatar użytkownika
twoja_stara_trotzky

21-07-2006, 13:28

czy tak tródno zrozumieć, że zaprzestanie malowania gęby DZIŚ to DOKŁADNIE TO SAMO, co malowanie jej na początku lat 90?
ODPOWIEDZ