VENOM
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
[quote][i]Wysłane przez Gore_Obsessed[/i]
[quote][i]Wysłane przez stary[/i]
nie puszczaj mi tych numerów.puśc bąka.
maniek: moja homofobia wynika z zupełnie czego innego.ty rozumiem jestes poprawny politycznie i bratasz sie z nimi? [/quote]
Raczej nie. W różu jeszcze nie popierdalam, ani piesków miniaturek nie hoduję.
Co do tego, że to wioska. No cóż, to jedna z moich ulubionych kapel:
[url]http://www.mk-magazine.com/news/archives/macabre.jpg[/url]
Więc image VENOM po mnie spływa. W przeciwieństwie do ich muzyki. [/quote]
heheh wiem wiem lubisz sie przypierdalać.ale wiesz mi to zwisa bo mam cos czego ty nie masz.
[quote][i]Wysłane przez stary[/i]
nie puszczaj mi tych numerów.puśc bąka.
maniek: moja homofobia wynika z zupełnie czego innego.ty rozumiem jestes poprawny politycznie i bratasz sie z nimi? [/quote]
Raczej nie. W różu jeszcze nie popierdalam, ani piesków miniaturek nie hoduję.
Co do tego, że to wioska. No cóż, to jedna z moich ulubionych kapel:
[url]http://www.mk-magazine.com/news/archives/macabre.jpg[/url]
Więc image VENOM po mnie spływa. W przeciwieństwie do ich muzyki. [/quote]
heheh wiem wiem lubisz sie przypierdalać.ale wiesz mi to zwisa bo mam cos czego ty nie masz.
- Gore_Obsessed
- zahartowany metalizator
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
- Gore_Obsessed
-
- zaczyna szaleć
- Gore_Obsessed
- Gore_Obsessed
- Gore_Obsessed
Nowy VENOM kruszy kości. Potężna, miażdżąca, zbasowana, pancerna płyta. Nie suszyć głupio zębów, bo wyfruną ze szczęki. Jest to album jednowymiarowy, w odróżnieniu od swego poprzednika, jednak nie przeszkadza mi to w ogóle.
Wokal Cronosa jak zwykle fantastyczny. Niesamowicie silny, sugestywny i czytelny. Bezproblemowo można zrozumieć praktycznie wszystko bez zaglądania do książeczki. Nowy/stary gitarzysta wycina bez kompleksów, a zaaklimatyzowany już na dobre bębniarz rozpierdala swoją siłą. 100% METALU w tych ponad 57 minutach.
Wokal Cronosa jak zwykle fantastyczny. Niesamowicie silny, sugestywny i czytelny. Bezproblemowo można zrozumieć praktycznie wszystko bez zaglądania do książeczki. Nowy/stary gitarzysta wycina bez kompleksów, a zaaklimatyzowany już na dobre bębniarz rozpierdala swoją siłą. 100% METALU w tych ponad 57 minutach.
Only SŁUCHANIE płyt is real!
- Gore_Obsessed
[quote][i]Wysłane przez Maria Konopnicka[/i]
Chyba Maniuś pomyliłeś płyty i do pudełka po VENOM sobie SODOM wrzuciłeś :)))) [/quote]
Sprawdziłem i to jednak VENOM się kręci. ;) A SODOM nagrał kapitalną płytę.
I nie dłuży Ci się ten "Metal Black", nie nudzi Cię ? [/quote]
Raczej nie skoro czwarty raz z rzędu leci. ;)
Chyba Maniuś pomyliłeś płyty i do pudełka po VENOM sobie SODOM wrzuciłeś :)))) [/quote]
Sprawdziłem i to jednak VENOM się kręci. ;) A SODOM nagrał kapitalną płytę.
I nie dłuży Ci się ten "Metal Black", nie nudzi Cię ? [/quote]
Raczej nie skoro czwarty raz z rzędu leci. ;)
Only SŁUCHANIE płyt is real!
-
- zaczyna szaleć
Nowy VENOM kruszy kości. Potężna, miażdżąca, zbasowana, pancerna płyta. Nie suszyć głupio zębów, bo wyfruną ze szczęki. Jest to album jednowymiarowy, w odróżnieniu od swego poprzednika, jednak nie przeszkadza mi to w ogóle.
Wokal Cronosa jak zwykle fantastyczny. Niesamowicie silny, sugestywny i czytelny. Bezproblemowo można zrozumieć praktycznie wszystko bez zaglądania do książeczki. Nowy/stary gitarzysta wycina bez kompleksów, a zaaklimatyzowany już na dobre bębniarz rozpierdala swoją siłą. 100% METALU w tych ponad 57 minutach. [/quote]
Słuszne spostrzezenia(piwko)
Wokal Cronosa jak zwykle fantastyczny. Niesamowicie silny, sugestywny i czytelny. Bezproblemowo można zrozumieć praktycznie wszystko bez zaglądania do książeczki. Nowy/stary gitarzysta wycina bez kompleksów, a zaaklimatyzowany już na dobre bębniarz rozpierdala swoją siłą. 100% METALU w tych ponad 57 minutach. [/quote]
Słuszne spostrzezenia(piwko)
"bierz sobie wzorce
z życia powszedniego
a ja jestem wolna
i chuj ci do tego! "
z życia powszedniego
a ja jestem wolna
i chuj ci do tego! "
-
- zaczyna szaleć
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
-
- postuje jak opętany!
- Gore_Obsessed
-
- postuje jak opętany!
[quote][i]Wysłane przez esq[/i]
Sodom nagrał wykurwistą płytę ! Dzisiaj nie wytrzymałem i pomimo wysokiej jak na moje możliwości ceny..zakupiłem ]:->..yeeaahhh [/quote]
Ja nabyłem za dychę (zresztą jak nowy VENOM) od kontrahenta z Białorusi.
[/quote]
hehe też się do takiej akcji przymierzałem, ale odpuściłem w końcu, decydując się na "jedyne i słuszne" wydanie
[quote][i]Wysłane przez esq[/i]
Sodom nagrał wykurwistą płytę ! Dzisiaj nie wytrzymałem i pomimo wysokiej jak na moje możliwości ceny..zakupiłem ]:->..yeeaahhh [/quote]
Ja nabyłem za dychę (zresztą jak nowy VENOM) od kontrahenta z Białorusi.

hehe też się do takiej akcji przymierzałem, ale odpuściłem w końcu, decydując się na "jedyne i słuszne" wydanie
Trzeba wezwać pomoc, nadamy sygnał H-U-J alfabetem Downa !
- Gore_Obsessed