DODHEIMSGARD
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- bloodwritten
- rozkręca się
- Kontakt:
SUPERVILLIAN OUTCAST zbliża się wielkimi krokami..nikt nie wie czego sie spodziewać, i to jest po prostu najlepsze, he,he..pozostaje jedynie mieć nadzieje iż data premiery nie zmieni sie jakos drastycznie. WSPANIAŁĄ okładke można podziwiać tutaj
http://www.myspace.com/dodheimsgard
http://www.myspace.com/dodheimsgard
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt:
- Left-Hand-Path
- postuje jak opętany!
- twoja_stara_trotzky
- Left-Hand-Path
- postuje jak opętany!
- twoja_stara_trotzky
[quote][i]Wysłane przez - IX -[/i]
Jezusie, ja wiem ze chcesz byc kontrowersyjny, ze studiowales filozofie, ze jestes ogolnie zjebany, ale to juz naprawde przesada...
[/quote]
chuja tam przesada
same nazwiska nie grają.
wrzucam sobie debiut VBE, z tego samego roku, co debiut D i słyszę KUREWSKĄ różnicę. zajebista, oryginalna, zimna muzyka kontra melodyjne pitolenie w przebraniu surowego black metalu
jedynie wokal daje radę na debiucie
a reszta to juz w ogóle jakieś nieporozumienie, więc o czym ta gadka?
Jezusie, ja wiem ze chcesz byc kontrowersyjny, ze studiowales filozofie, ze jestes ogolnie zjebany, ale to juz naprawde przesada...

chuja tam przesada

same nazwiska nie grają.
wrzucam sobie debiut VBE, z tego samego roku, co debiut D i słyszę KUREWSKĄ różnicę. zajebista, oryginalna, zimna muzyka kontra melodyjne pitolenie w przebraniu surowego black metalu

jedynie wokal daje radę na debiucie

a reszta to juz w ogóle jakieś nieporozumienie, więc o czym ta gadka?

Może zwariowałem , ale wydaje mi się, że kiedyś strasznie ustykiwałeś na VBE nazywając ich klonem Voivod
ale do rzeczy..pierwsze dwie płyty DHG to dla mnie osobiście nic wielkiego, naprawde nie ma sie czym tam zachwycać, przeciętniactwo i tyle.
natomiast "Satanic Art" i ostatnia jak do tej pory plyta , to już zupełnie inna para kaloszy
świeze, zaskakujące, zimne , cyfrowe,mimo że nie są to wielkie płyty, to jednak mają w sobie coś hipnotyzujacego i chce sie do nich wracać, kawł porządnej muzyki po prostu..
natomiast szmatan mi podpowiada ze najnowsze wydawnictwo to będzie DUUŻA rzecz , ha,ha..sami powiedzcie , czy płyta z TAAKĄ okładką moze być do bani
))))
a tak poważnie , wierze że Mr.Fixt pokaze sie z jak najlepszej strony, rzucając na rynek płyte o której będzie sie mówić długo..
a ultra true black metallers niech spierdalają
Hell Rules

ale do rzeczy..pierwsze dwie płyty DHG to dla mnie osobiście nic wielkiego, naprawde nie ma sie czym tam zachwycać, przeciętniactwo i tyle.
natomiast "Satanic Art" i ostatnia jak do tej pory plyta , to już zupełnie inna para kaloszy

natomiast szmatan mi podpowiada ze najnowsze wydawnictwo to będzie DUUŻA rzecz , ha,ha..sami powiedzcie , czy płyta z TAAKĄ okładką moze być do bani

a tak poważnie , wierze że Mr.Fixt pokaze sie z jak najlepszej strony, rzucając na rynek płyte o której będzie sie mówić długo..
a ultra true black metallers niech spierdalają
Hell Rules
- twoja_stara_trotzky
- twoja_stara_trotzky