VADER
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- zekke
- weteran forumowych bitew
Piotr "Peter" Wiwczarek, wokalista zespołu: - Dolny Śląsk, a w szczególności wrocławska Stara Elektrownia, okazał się świetnym miejscem do nakręcenia teledysku do "Helleluyah!!!". Utwór jest trudny. Mówi o cierpieniu, nienawiści i śmierci. O wojnie między chrześcijanami i muzułmanami. O konfliktach zbrojnych i terroryzmie.
[quote][i]Wysłane przez rob[/i]
no i co z tego? [/quote]
huj z tego kurwa
[quote][i]Wysłane przez rob[/i]
no i co z tego? [/quote]
huj z tego kurwa
- P.
- postuje jak opętany!
[quote][i]Wysłane przez zekke[/i]
Piotr "Peter" Wiwczarek, wokalista zespołu: - Dolny Śląsk, a w szczególności wrocławska Stara Elektrownia, okazał się świetnym miejscem do nakręcenia teledysku do "Helleluyah!!!". [b]Utwór jest trudny. Mówi o cierpieniu, nienawiści i śmierci. O wojnie między chrześcijanami i muzułmanami. O konfliktach zbrojnych i terroryzmie.[/b]
[/quote]
HAHAHAHAHAHA
Nie ma bardziej banalnych tematów na tzw. teksty.
Piotr "Peter" Wiwczarek, wokalista zespołu: - Dolny Śląsk, a w szczególności wrocławska Stara Elektrownia, okazał się świetnym miejscem do nakręcenia teledysku do "Helleluyah!!!". [b]Utwór jest trudny. Mówi o cierpieniu, nienawiści i śmierci. O wojnie między chrześcijanami i muzułmanami. O konfliktach zbrojnych i terroryzmie.[/b]
[/quote]
HAHAHAHAHAHA
Nie ma bardziej banalnych tematów na tzw. teksty.
never again
- Duban
Dla mnie Bart jest znakomitym fachowcem, ale... No właśnie. Sęk w tym, że jest fanatykiem zupełnie innego gatunku/gatunków i czytając recenzję widać to, jak na dłoni. Szanuję go za działąlność na zdecydowanie innym polu, ale pisanie o tej płycie powinien sobie podarować, bo tekst dorównuje popłuczynom serwowanym przez zapryszczonych gimnazjalistów na forach z członem "metal" w nazwie.
If you believe the western sun
is falling down on everyone.
You're breaking free and the morning's come.
If you would know your time has come.
is falling down on everyone.
You're breaking free and the morning's come.
If you would know your time has come.
-
- zaczyna szaleć
- Kontakt:
Maria, przeczytaj 'recenzję' Parricide jego autorstwa i powtórz to, co mi napisałeś ;]
http://metalheart.pl/show_rev.php?id=627
nadal twierdzisz, że kolo 'dużo wie', tylko płyta mu się nie podoba?
http://metalheart.pl/show_rev.php?id=627
nadal twierdzisz, że kolo 'dużo wie', tylko płyta mu się nie podoba?
- Tokarz
- zaczyna szaleć
[quote][i]Wysłane przez vulture[/i]
osobiście,chciałbym aby jak najmniej ludzi kupiło tą płytę bo jest ona totalnym ścierwem.tyle [/quote]
twoja stara totalnym ścierwem
jeśli deathmetal w wydaniu VADER jest TOTALNYM ŚCIERWEM to co dla ciebie jest dobrą muzyką? Ich Troje? Mandaryna? Tercet Egzotyczny?
Za te słowa zasrańcu ktoś ci powinien sprzedać kilka liści
osobiście,chciałbym aby jak najmniej ludzi kupiło tą płytę bo jest ona totalnym ścierwem.tyle [/quote]
twoja stara totalnym ścierwem
jeśli deathmetal w wydaniu VADER jest TOTALNYM ŚCIERWEM to co dla ciebie jest dobrą muzyką? Ich Troje? Mandaryna? Tercet Egzotyczny?
Za te słowa zasrańcu ktoś ci powinien sprzedać kilka liści
-
- zaczyna szaleć
- Kontakt:
Skoro takiś skory do bitki to zapraszam . zobaczymy kto kogo:)
wyraziłem swoje zdanie na ten temat - możesz sie niezgadzac - twoja sprawa.
Ten album jest tak nudny, przewidywalny, schematyczny, że pokusiłem sie o takie właśnie radykalne stwierdzenie.
o Dobrej muzyce możesz sie wiele dowiedziec czytając zakładane przeze mnie tematy
wyraziłem swoje zdanie na ten temat - możesz sie niezgadzac - twoja sprawa.
Ten album jest tak nudny, przewidywalny, schematyczny, że pokusiłem sie o takie właśnie radykalne stwierdzenie.
o Dobrej muzyce możesz sie wiele dowiedziec czytając zakładane przeze mnie tematy

- Kingu
[quote][i]Wysłane przez vulture[/i]
podac to ci może matka pieluche albo obiad
patrz topic -= czego teraz słuchacie
i inne.. [/quote]
Twarzą w twarz też taki wyszczekany jesteś?
Sam sobie znalazłem te muzyczne wielkie odnośniki, podane przez vulture. Pierwsze z brzegu: Ulver - Blood Inside, Sadist - Lego, Led Zeppelin... death metalowa pierwsza liga, nie ma co. Może jednak wymienisz coś z death metalu, czy się wstydzisz?
podac to ci może matka pieluche albo obiad

patrz topic -= czego teraz słuchacie

Twarzą w twarz też taki wyszczekany jesteś?
Sam sobie znalazłem te muzyczne wielkie odnośniki, podane przez vulture. Pierwsze z brzegu: Ulver - Blood Inside, Sadist - Lego, Led Zeppelin... death metalowa pierwsza liga, nie ma co. Może jednak wymienisz coś z death metalu, czy się wstydzisz?
- Edinazzu
Myslałem ,że to jest jednak temat o Vader...
hmmm wydaje się , że Vader taki jakiś świeższy(okładki nie robił "Wiśnia"),wszyscy mówią ,że płyta najlepszea od "De Profundis" , kilka kompozycji napisał Maurycy itd
Ale płyty to się kupic jakoś nie chce...
hmmm wydaje się , że Vader taki jakiś świeższy(okładki nie robił "Wiśnia"),wszyscy mówią ,że płyta najlepszea od "De Profundis" , kilka kompozycji napisał Maurycy itd
Ale płyty to się kupic jakoś nie chce...

"Volenti non fit iniuria" - Chcącemu nie dzieje się krzywda