zespól będący ze strony wszystkich trv ulubionym obiektem drwin, szyderstw i niewybrednych żartów. zawsze sie zastanawiałem dlaczego ? bo sa w mtv? bo są "komercyjni" , popularni i uderzają w gusta facetów od deskorolek ?

poważnie, uważam że jest to muzyka więcej niż dobra i nie warto miec klapek na oczach, powtarzajac wyświechtane, wyssane z palca zarzuty, które nijak mają sie do faktycznego stanu rzeczy..
a Fakty są takie że zespól ten zaczął coś nowego i mają swoje stałe miejsce w historii rocka.
Dwie pierwsze płyty to prawdziwe objawienie - bardzo charyzmatyczny, obdarzony wielkimi zdolnościami wokalista, specyficzne brzmienie i porywająca gra sekcji rytmicznej...no i to dozowanie agresji..coś wspaniałego
Kolejne płyty już mniej trafiły w moje gusta, ale to wciąz bardzo dobra muzyka i twardo będe tą teze obstawiał

Oczywiście ciekaw jestem waszego zdania na ten temat, ale tu jedna uwaga - aby padło jakieś rzeczowe uzasadnienie dlaczego TAK i dlaczego NIE ..jeste znudzony jednozdaniowymi postami które nic nie wnoszą do dyskusji.
Najbardziej kontrowersyjny temat jaki sie tu pojawił, więc postarajcie sie