MELECHESH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- ultravox
- zahartowany metalizator
[quote][i]Wysłane przez Morph[/i]
to o mnie za Reinkaos czy o tym wyzej za Melechesh :}? [/quote]
To o mnie. Poza tym wątpię, żeby Reinkaos był wydany lepiej od "Tary". Ale, jako że na własne oczy nie widziałem, to nie będę się spierać. Rozumiem, że Ty miałeś w ręku wszystkie płyty, o których sie wypowiadasz? Co do muzyki, to spierać się nie ma sensu, ocena jest zawsze subiektywna, co kto lubi.
to o mnie za Reinkaos czy o tym wyzej za Melechesh :}? [/quote]
To o mnie. Poza tym wątpię, żeby Reinkaos był wydany lepiej od "Tary". Ale, jako że na własne oczy nie widziałem, to nie będę się spierać. Rozumiem, że Ty miałeś w ręku wszystkie płyty, o których sie wypowiadasz? Co do muzyki, to spierać się nie ma sensu, ocena jest zawsze subiektywna, co kto lubi.
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt:
- ultravox
Ok, ale nie odpowiedziałeś na moje pytanie. "Tara" ma 40 stron, są tam teksty opatrzone komentarzami i krótki leksykon występujących w nich pojęć. Do tego cała masa ilustracji i zdjęć, wszystko bardzo starannie przygotowane. Ja nie mogę tego porównać z wydaniem "Reinkaos", bo nie miałem w jej w rękach.
- Gore_Obsessed
-
- postuje jak opętany!
-
- postuje jak opętany!
Re: Melechesh
The Epigenesis is out on October 1st, 2010 EU/WORLD
October 27th USA via Nuclear Blast Records.

October 27th USA via Nuclear Blast Records.

Urodziłem się Hebrajczykiem, ale potem przeszedłem na narcyzm. (W. Allen)
- Glene
- weteran forumowych bitew
No w koncu! Okladka najslabsza ze wszystkich jakie wydali,. Jeszcze jakas trasa by sie przydalaby ktora zahaczylaby o Polske.
- Lykantrop
Jeśli poziom "Emissaries" zostanie zachowany to możemy się liczyć z kolejną pozycją w rocznym TOP10.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- twoja_stara_trotzky
kto na garach?
- Husar
- Lykantrop
Xul.twoja_stara_trotzky pisze:kto na garach?
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
-
jako że, mniej lub bardziej, cenię praktycznie wszystko co nagrali, nowego albumu posłucham z ciekawością i nadzieją na dawkę zajebistej muzyki
- Duvelor
Dobrze, że w końcu to wyjdzie. A jako, że w Nuclear Blast, tedy jest szansa na większą trasę. Do Polski nie muszą dojechać, wystarczy Berlin lub Lipsk 

𝕮𝖔𝖗𝖔𝖓𝖊𝖗
- Glene
Wishman pisze:Dobrze, że w końcu to wyjdzie. A jako, że w Nuclear Blast, tedy jest szansa na większą trasę. Do Polski nie muszą dojechać, wystarczy Berlin lub Lipsk
W moim przypadku musza dotrzec do Polski

- Kingu
Epigenesis jest zajebiste! Najlepszy Melechesh.
Ponad 70 min. i ani jednej zbędnej. Do takiego kunsztu kompozytorskiego dochodzi się latami.
Z tym albumem są już wśród najlepszych. Do tego grają świetne koncerty.
Ponad 70 min. i ani jednej zbędnej. Do takiego kunsztu kompozytorskiego dochodzi się latami.
Z tym albumem są już wśród najlepszych. Do tego grają świetne koncerty.
- ryszard
- postuje jak opętany!
Można oficjalnie powiedzieć, że dzięki tej płycie fani powinni zapomnieć o odejściu Proscriptora.
Świetnie bębny brzmią na tej płycie, szczególnie stopy. W ogóle cała płyta ma niesamowite brzmienie - bardzo czyste, selektywne, pozwalające odnotowywać najmniejsze szczegóły, których na krążku przecież nie brakuje.
Czołówka roku jak nic. Można śmiało stawiać obok "Sphynx" tj. najlepszej ich płyty.
Świetnie bębny brzmią na tej płycie, szczególnie stopy. W ogóle cała płyta ma niesamowite brzmienie - bardzo czyste, selektywne, pozwalające odnotowywać najmniejsze szczegóły, których na krążku przecież nie brakuje.
Czołówka roku jak nic. Można śmiało stawiać obok "Sphynx" tj. najlepszej ich płyty.
That's what she said !
-
- postuje jak opętany!
jestem po kilku przesłuchaniach, jak na razie nie ma takiego szału jak przy Emissaries niestety
Trzeba wezwać pomoc, nadamy sygnał H-U-J alfabetem Downa !