DEMIGOD
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
[quote][i]Wysłane przez Maria Konopnicka[/i]
LOL zadziwiacie mnie Panowie, chyba założę temat o wąchaniu skarpetek w miejscach publicznych... Może będzie się cieszył zainteresowaniem? [/quote]
hehe.. wąchanie skarpetek w miejscach publicznych,kurcze można by to w sumie wypróbować..
pamiętam jak kiedyś wsadziłem sobie do gęby zajebiście smierdzącą skarpetę i zaczołem żuć - parę lat temu to było
Demigod nie znam -w fińskich kapelach zbytnio się nie orientuje,ale był pamiętam kiedyś taki Discharge czy jakoś tak.. naprawde miazga
LOL zadziwiacie mnie Panowie, chyba założę temat o wąchaniu skarpetek w miejscach publicznych... Może będzie się cieszył zainteresowaniem? [/quote]
hehe.. wąchanie skarpetek w miejscach publicznych,kurcze można by to w sumie wypróbować..
pamiętam jak kiedyś wsadziłem sobie do gęby zajebiście smierdzącą skarpetę i zaczołem żuć - parę lat temu to było
Demigod nie znam -w fińskich kapelach zbytnio się nie orientuje,ale był pamiętam kiedyś taki Discharge czy jakoś tak.. naprawde miazga
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
- gałgan
- zaczyna szaleć
[quote][i]Wysłane przez długopisyyyyyyyyyy[/i]
Demigod nie znam -w fińskich kapelach zbytnio się nie orientuje,ale był pamiętam kiedyś taki Discharge czy jakoś tak.. naprawde miazga [/quote]
co za pedzel...
Demigod..znam znam. niedawno nabylem reedycje 'slumber of sullen eyes/ unholy domain' wydana przez xtreem, dystrybuowana przez agonie. plyta jest przeswietna. klasyka europejskiego death metalu i nie tylko.
Demigod nie znam -w fińskich kapelach zbytnio się nie orientuje,ale był pamiętam kiedyś taki Discharge czy jakoś tak.. naprawde miazga [/quote]
co za pedzel...
Demigod..znam znam. niedawno nabylem reedycje 'slumber of sullen eyes/ unholy domain' wydana przez xtreem, dystrybuowana przez agonie. plyta jest przeswietna. klasyka europejskiego death metalu i nie tylko.
-
- rasowy masterfulowicz
- lordfekal
- zaczyna szaleć
- ultravox
- zahartowany metalizator
No, nie przesadzajmy z tym arcydziełem. To po prostu bardzo dobra death metalowa płyta. Myślę, że zawdzięcza dużo doskonałemu brzmieniu - pod tym względem mało kto jest w stanie ich przebić. Sama muzyka wchodzi bez popitki, ale arcydziełem bym jej nie nazwał, już prędzej "Cross The Styx" albo "Shadows In The Deep".
- ultravox
Nie byłem za tym, żeby Cię wypierdolić z forum, ale takimi postami sam kopiesz sobie grób.
Nie byłem za tym, żeby Cię wypierdolić z forum, ale takimi postami sam kopiesz sobie grób.
- Wieczor
- zaczyna szaleć
'slumber of sullen eyes to już klasyka ale takze niezly rar jesli chodzi o aukcje. Mozna za to całkiem niezłą kaske ściągnąć. A muzycznie to zajebisty death metal, który pasuje mi pod każdym względem, choć znam ludzi, którzy jak wtdy słuchali tej płyty mowili ze lipa. Co do ostatniego materiału to uważam go za dobry i lubie go posłuchać jednak nie jest to aż takie mistrzostwo świata jak "Slumber of sullen eyes". Pamietam jak po wydaniu SoSe w Thrashu był wywiad z Demigod i plakat dołożyli hehe.
"Jak długo będziesz po stronie tej stał? Jak długo będziesz w obronę brał krzyż? Jak długo będziesz nawracał do zła? Jak długo możesz oszustwem tym żyć?"
- lordfekal
- zaczyna szaleć
hehe.. wąchanie skarpetek w miejscach publicznych,kurcze można by to w sumie wypróbować (.......) ale był pamiętam kiedyś taki Discharge czy jakoś tak.. [/quote]
Do kurwy nędzy!! Laleczko daj już spokój......
hehe.. wąchanie skarpetek w miejscach publicznych,kurcze można by to w sumie wypróbować (.......) ale był pamiętam kiedyś taki Discharge czy jakoś tak.. [/quote]
Do kurwy nędzy!! Laleczko daj już spokój......

BRING ME THE HEAD OF FUCKEN JESUS CHRIST!!!!!!

- ultravox
- twoja_stara_trotzky
- Brązowy Jenkin
- w mackach Zła
- Mental
- weteran forumowych bitew
- boroowa
- weteran forumowych bitew
Cóż ja mogę powiedzieć. Demówka "Unholy Domain" swego czasu mocno wgniotła mnie ziemię, debiut powtórzył to, tylko 100 x mocniej. Znakomity i mocno niedoceniany zespół.
W ogóle fińska scena z początku lat 90 rządziła, wspomnieć tylko jeszcze Funebre, Disgrace(I), Sentenced(I+II) czy z innej beczki Beherit/Lord Diabolus i Impaled Nazarene
W ogóle fińska scena z początku lat 90 rządziła, wspomnieć tylko jeszcze Funebre, Disgrace(I), Sentenced(I+II) czy z innej beczki Beherit/Lord Diabolus i Impaled Nazarene
I'll give you black sensations up and down your spine
If you're into evil, you're a friend of mine
See the white light flashing as I split the night
Cos if good's on the left then I'm sticking to the right
If you're into evil, you're a friend of mine
See the white light flashing as I split the night
Cos if good's on the left then I'm sticking to the right
- hcpig
Re: DEMIGOD
Posłuchałem wreszcie "Shadow Mechanics" , bo dotąd znałem tylko mocarny debiut i dość kiepski "Let Chaos Prevail" - spokojnie mogę już określić ten band zespołem jednej płyty. Kurwa - ślamazarnie, bez ognia, z melodyjkami i przyśpiewkami, fuj! Coż to jest???
Yare Yare Daze
- TORTURER
- w mackach Zła
- hcpig
Re: DEMIGOD
Nie żeby to było jakoś koszmarnie niesłuchalne, ale po takim SOSE razi brak tej przytłaczającej masywności, ot prosty, mało efektowny i niezobowiązujący death metal z jakimiś przyśpiewkami, które roboczo mają robić za rozwój i korektę stylu. Dobrze, że się rozpadli w tym roku.
Yare Yare Daze