BLACK WITCHERY
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- NW.
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
- Gore_Obsessed
- zahartowany metalizator
[quote][i]Wysłane przez NW.[/i]
ja zauwazylem pewna tendencje ostatnimi czasy - robienie masy coverow Blasphemy. i to mnie cieszy.. [/quote]
Ale rzadko się udają. Bohaterowie tego tematu wyszli przy tym obronną ręką, ale wiele razy (choćby w przypadku BEHERIT) wyszło gówno.
WITCHMASTER świetnie zagrał. Odcisnął własne piętno, a jednocześnie od pierwszych sekund wiadomo co grają. Tak się robi dobre przeróbki!
ja zauwazylem pewna tendencje ostatnimi czasy - robienie masy coverow Blasphemy. i to mnie cieszy.. [/quote]
Ale rzadko się udają. Bohaterowie tego tematu wyszli przy tym obronną ręką, ale wiele razy (choćby w przypadku BEHERIT) wyszło gówno.
WITCHMASTER świetnie zagrał. Odcisnął własne piętno, a jednocześnie od pierwszych sekund wiadomo co grają. Tak się robi dobre przeróbki!
Only SŁUCHANIE płyt is real!
- Mental
- weteran forumowych bitew
[quote][i]Wysłane przez Gore_Obsessed[/i]
WITCHMASTER świetnie zagrał. Odcisnął własne piętno, a jednocześnie od pierwszych sekund wiadomo co grają. Tak się robi dobre przeróbki! [/quote]
Impiety tez sobie poradzilo z "Goddess of Perversity".
WITCHMASTER świetnie zagrał. Odcisnął własne piętno, a jednocześnie od pierwszych sekund wiadomo co grają. Tak się robi dobre przeróbki! [/quote]
Impiety tez sobie poradzilo z "Goddess of Perversity".
You may raise your chalice of nothing
And salute the leech that you are
And salute the leech that you are
-
- rasowy masterfulowicz
- NW.
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
- Gore_Obsessed
Ja tego coveru w wykonaniu BEHERIT po prostu nie cierpię. Chcieli zabrzmieć niechlujnie, chaotycznie, dziko i... zabrzmieli, tylko jest mały szczegół - ta przeróbka nie ma nawet 1/10 MOCY oryginału. Ja tam słyszę bandę anemików charczącą do rozlatującego się magnetofonu w pomieszczeniu o fatalnej akustyce. Jedna z najgorszych rzeczy jaką Finowie zrobili, moim zdaniem. Tak kiepskie, że niekiedy mnie śmieszy. :)
Only SŁUCHANIE płyt is real!
- NW.
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
- Gore_Obsessed
- Gore_Obsessed
- NW.
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
- longinus696
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
- PrzemoC
- postuje jak opętany!
[quote][i]Wysłane przez So_It_Is_Done[/i]
Poprostu mowienie że Black Witchery to najlepsza kapelka ze Stanów jest równie idiotyczne jak to że DF to najlepszy szwedzki zespół. [/quote]Well. Sytuacja jest prosta: najbardziej ze stanów lubisz BW, więc twierdzisz, że to najlepszy zespół stamtąd. Co w tym nielogicznego? No chyba, że wierzysz w jakieś "prawdy obiektywne" albo "objawione" (np. przez Pana Jezusa i jego Apostołów) i uważasz, że prawo do wygłaszania opinii mają jeno byty uprzywilejowane: np. ksiądz, hehe.
Poprostu mowienie że Black Witchery to najlepsza kapelka ze Stanów jest równie idiotyczne jak to że DF to najlepszy szwedzki zespół. [/quote]Well. Sytuacja jest prosta: najbardziej ze stanów lubisz BW, więc twierdzisz, że to najlepszy zespół stamtąd. Co w tym nielogicznego? No chyba, że wierzysz w jakieś "prawdy obiektywne" albo "objawione" (np. przez Pana Jezusa i jego Apostołów) i uważasz, że prawo do wygłaszania opinii mają jeno byty uprzywilejowane: np. ksiądz, hehe.