KEEP OF KALESSIN
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Wódz 10
- rasowy masterfulowicz
Widziałem ich na żywo dwa razy. Jak za pierwszym razem dało się z nimi gadać i byli down to earth, to już ostatnio (gdy supportowali Satyricon) zachowywali się jak pierwszej klasy buce, którym uderzyła sodówka do głów.
Na żywo całkiem OK wypadają. Niestety ostatnia płyta, choć z początku wydawała się mieć coś w sobie, to zawiodła...
Na żywo całkiem OK wypadają. Niestety ostatnia płyta, choć z początku wydawała się mieć coś w sobie, to zawiodła...
I dream of colour music,
And the intricacies of the machines that make it possible
And the intricacies of the machines that make it possible
-
- weteran forumowych bitew
KEEP OF KALESSIN -KOLOSSUS
jak w temacie wyżej.za kilka dni ukazuje sie długo oczekiwania przeze mnie płyta , z materiału jaki znam juz z my space po prostu rządzi.dla mnie juz kandydat do płyty roku.
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
Re: KEEP OF KALESSIN -KOLOSSUS
zaraz poslucham
ale na tych fotach wygladaja jak jakas trupa power metalowych pedalkow
ale na tych fotach wygladaja jak jakas trupa power metalowych pedalkow
this is a land of wolves now
-
eee...juz przy Armadzie tak było.mi to nie przeszkadza.preferuje sam taki styl.płyta to kontynuacja Armady.a czy lepsza okaze sie jak posłucham jej z oryginału a nie przez komputer.chyba odpuszczę 25 lecie Vadera na rzecz grudniowego koncertu KoK, Marduk, Morbid Angel.
- grot
Posłuchałem gdzieś tak do połowy i dalej mi się już nie chciało. Nie trafia do mnie.
- Odkryłem swoją drugą osobowość. Ma na imię Jan.
- O, czym się zajmuje?
- Jan, generalnie, pogardza.
- O, czym się zajmuje?
- Jan, generalnie, pogardza.
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt:
Gówno nieprzeciętne, syf nieskończony. Płyta tak pozbawiona jakichkolwiek interesujących pierwiastków, tak zjebana brzmieniowo, tak koszmarnie nudna, że aż żal że coś takiego w ogóle wychodzi w postaci innej niż CDr z kserowaną okładką.
Give birth to something dead
Give birth to something old
Give birth to something old
- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
dotrwałem może do połowy drugiego numeru i wyłączyłem... żal słuchać co się stało z tym zespołem
Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Standartowa płytka "epic/black", z fajną produkcją, zbyt długim czasem trwania i totalnym brakiem oryginalności. Jak na Nuclear Blast to dramatu nie ma, ale nie wracam do takich rzeczy nigdy. Szkoda czasu na góra dobrą muzykę, gdy na wyciągnięcie ręki mam przynajmniej pięć pierwszoligowych płyt w tym roku.
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
ich image zdecydowanie pasuje do tej muzyki. czyli ja dziekuje.
czy tylko ja mam wrazenie, ze to taka bardziej miętka i cukierkowa wersja Behemoth - The Apostasy?
nie zeby ostatni cd Nerdżala byl jakis cudowny ; )
czy tylko ja mam wrazenie, ze to taka bardziej miętka i cukierkowa wersja Behemoth - The Apostasy?
nie zeby ostatni cd Nerdżala byl jakis cudowny ; )
this is a land of wolves now
- Block69
- zahartowany metalizator
Poprzedniej płyty bardzo przyjemnie sie słuchało ale ten "Kolossus" fest nudny. Po 2 kawałku nie chciało mi sie słuchać dalej.
PENIS METAL
Ile można się nad tym pastwić? Normalna typówka z Nuclear Blast, może nawet nieco lepsza, ale i tak skazana na zapomnienie po miesiącu.
- Skaut
Re: Re:
hehe, przy takim gownie to raczej nie ma przyjemnosci ani z picia, ani ze sluchaniaAdrian696 pisze:moze za mało możesz wypicSkaut_Kwatermaster pisze:stary - litosci! Przeciez tego nawet po pijaku nie da sie sluchac.

Coś tam było! Człowiek!
-
Bardzo, bardzo słabo. Nadal równia pochyła w dół, poprzedniej się jeszcze dało posłuchać od biedy, ale tego już nie bardzo.
- karabin
- zaczyna szaleć
no słabo słabo...tylko 2 ostatnie kawałki "jakoś" wchodzą (czyli średnio) a reszta to nudy na pudy !
PAL KRZYŻ.
-
cieszę sie ,ze załozyłem taki arcyciekawy temat!! 

-
- rozkręca się
Chujowa jak nieszczęście, poprzednie były ciekawsze chociaż też bez ślinotoku. Kompozycje i brzmienie bez jaj. Chociaż przesłuchałem ze względu na pałkera bo koleś dobrze młóci ale również rozczarowanie.
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
lepiej bym tego nie ujął...a tak pieknie grali na "Agnen..." no i na "Reclaim". "Armada" była rozdmuchana to granic możliwości ale jeszcze od biedy dalo sie jej posłuchać. "Kolossus" strasznie nudzi.zawiodlem się. kolejna norweska kapela przestała rżnąć "true norwegian BM" na rzecz ikstrim metylu:(Olo pisze:dotrwałem może do połowy drugiego numeru i wyłączyłem... żal słuchać co się stało z tym zespołem
"And the scars I will see
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "