Przy takim spożyciu "pilsenera" jakie wtedy poczyniłeś mam wątpliwości...
DEAD INFECTION
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Gore_Obsessed
- zahartowany metalizator
-
stary
-
Mort
- rasowy masterfulowicz
-
Mort
- rasowy masterfulowicz
[url]http://muzyka.onet.pl/10175,1455768,newsy.html [/url]
[b][size=50]OMFG!!![/size][/b]
[b][size=50]OMFG!!![/size][/b]
I AM MORBID
-
Mort
- rasowy masterfulowicz
- north
- zaczyna szaleć
[quote][i]Wysłane przez Mort[/i]
ruszaja sie jak muchy w smole. A slyszales moze Peace trough Killing? myslalem ze to jakis zart, zaledwie 2 nowe utwory i dupne brzmienie. mam nadzieje ze najblizsze wydawnictwo zatrze to zle wrazenie. [/quote]
tak, slyszalem i tez mialem nadzieje, ze to nowy album a tu lipa...
ruszaja sie jak muchy w smole. A slyszales moze Peace trough Killing? myslalem ze to jakis zart, zaledwie 2 nowe utwory i dupne brzmienie. mam nadzieje ze najblizsze wydawnictwo zatrze to zle wrazenie. [/quote]
tak, slyszalem i tez mialem nadzieje, ze to nowy album a tu lipa...
- Xapapote
- weteran forumowych bitew
W grindcorze i goregrindzie DxIx to bez dwóch zdań światowa czołówka.
Brain Corrosion to chyba jedna z lepszych płyt grindowych w historii. Zresztą DxIx nie ma słabych wydawnictw (oficjalnych bo pare koncertowych bootlegów spokojnie można traktować jako podstawki pod kawę).
Brain Corrosion to chyba jedna z lepszych płyt grindowych w historii. Zresztą DxIx nie ma słabych wydawnictw (oficjalnych bo pare koncertowych bootlegów spokojnie można traktować jako podstawki pod kawę).
...:::jeśli mają jakąś czarną listę, chcę na niej być:::..
- ultravox
Re: DEAD INFECTION
Bardzo mi się podoba ta nowa epka. W zasadzie nie odstaje poziomem od ostatnich dokonań DI, mimo mocno zmienionego składu. No i plus za okładkę - fajny pomysł i wykonanie 
- Najprzewielebniejszy
potoba Ci sie ten pseudo fotomontaz? piekielnie infantylny i kiepsko wykonany...
plastikowy taki...
plastikowy taki...
- Maleficio
- Kontakt:
- ultravox
Bez przesady, nie jest to na pewno mistrzostwo świata, jeżeli chodzi o wykonanie, ale jak dla mnie całkiem ok. A że infantylny? Czy odwrócone krzyże i kozły nie są infantylne? Odrobina dystansu jest czasem jak najbardziej na miejscu, zwłaszcza w takiej stylistyce. W każdym razie pomysł moim zdaniem fajny i oryginalny. No ale najważniejsze, że sama muzyka jest bardzo dobra, jak zwykle w przypadku tego zespołu.Analripper pisze:potoba Ci sie ten pseudo fotomontaz? piekielnie infantylny i kiepsko wykonany...
plastikowy taki...
Poza tym co to jest "pseudo fotomontaż"? Prawdziwe zdjęcie, które udaje fotomontaż?
Ostatnio zmieniony 04-12-2008, 15:55 przez ultravox, łącznie zmieniany 1 raz.