THRONEUM
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- antigod
- w mackach Zła
- Kontakt:
[quote] Wysłane przez mistrzsardu
pomijam kwestie brzmienia splitu z Martire [/quote]
Nie widzę tutaj nic nieznośnego. Można przywyknąć, zresztą jak w przypadku większości wydawnictw z Throneum w tytule.
[quote] Na szczęście trochę zrobili też "na rozpierdol". [/quote]
W sensie kopa to Throneum każdym swoim kawałkiem wali ołowianym młotem po łbie (no... może z małym wyjątkiem kawałka "Creeping and Trustful" z "Old Death' Liar").
pomijam kwestie brzmienia splitu z Martire [/quote]
Nie widzę tutaj nic nieznośnego. Można przywyknąć, zresztą jak w przypadku większości wydawnictw z Throneum w tytule.
[quote] Na szczęście trochę zrobili też "na rozpierdol". [/quote]
W sensie kopa to Throneum każdym swoim kawałkiem wali ołowianym młotem po łbie (no... może z małym wyjątkiem kawałka "Creeping and Trustful" z "Old Death' Liar").
THE ARMY - THE WEAPON - THE MACHINERY OF WAR - EXTERMINATION OF ALL MAN!
- Mental
- weteran forumowych bitew
Nie ma chuja, Throneum to jeden z najlepszych wypierdów polskiego podziemia (aktualnie dzialajacych). Czekam z niecierpliwoscia na nowy material. Ktos napisal, ze z kazdym nastepnym wydawnictwem idzie im coraz slabiej, hmmm... moze jest w tym 1% prawdy. Dla mnie "Old Death's Lair" pozostaje nadal niedoscigniona.
You may raise your chalice of nothing
And salute the leech that you are
-
- rasowy masterfulowicz
- antigod
- w mackach Zła
- Kontakt:
[quote][i]Wysłane przez mistrzsardu[/i]
[quote][i]Wysłane przez Grav[/i]
Sorry, ale to dla mnie bardzo przecietny zespól w ktorym ilosc zdecydowanie bardziej przeważa nad jakością [/quote]
Błądzisz! [/quote]
Nie błądzi... rzekłbym nawet, że Pierdoli!
EDIT: Spierdalam dalej opijać 15 urodziny, cześć!
[quote][i]Wysłane przez Grav[/i]
Sorry, ale to dla mnie bardzo przecietny zespól w ktorym ilosc zdecydowanie bardziej przeważa nad jakością [/quote]
Błądzisz! [/quote]
Nie błądzi... rzekłbym nawet, że Pierdoli!
EDIT: Spierdalam dalej opijać 15 urodziny, cześć!
THE ARMY - THE WEAPON - THE MACHINERY OF WAR - EXTERMINATION OF ALL MAN!
- longinus696
- zahartowany metalizator
- antigod
- w mackach Zła
- Kontakt:
-
- rasowy masterfulowicz
- Mental
- weteran forumowych bitew
Na luty zaplanowane jest wydanie "The Unholy Ones" mCD. Na stronie deathgasm http://www.deathgasm.com/deathgasm/navigation/releases/ mozna posluchac jednego kawalka (troche chujowej jakosci dzwieku). Ciekawe co z zapowiadanym duzo wczesniej splitem z Revelation of Doom...
You may raise your chalice of nothing
- Najprzewielebniejszy
będzie wydany zapewne w lutym, wszystko juz praktycznie gotowe.
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
- Najprzewielebniejszy
Longinus. Ja dołaczyłem do ROD grubo po nagraniach 

WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
- OD-BYT
- rozkręca się
- Kontakt:
- Gore_Obsessed
[quote][i]Wysłane przez OD-BYT[/i]
Mogliby nagrac split z Black Witchery. Ten sam poziom. Jedni i drudzy mają swój przepis na "prawdziwy metal" i jedni i drudzy grają chujowo. [/quote]
Pierdolisz. THRONEUM ma przynajmniej 2-3 zajebiste materiały. A splity za kilka lat będą mieli z większością kapel, więc twoje marzenie się pewnie spełni.
Mogliby nagrac split z Black Witchery. Ten sam poziom. Jedni i drudzy mają swój przepis na "prawdziwy metal" i jedni i drudzy grają chujowo. [/quote]
Pierdolisz. THRONEUM ma przynajmniej 2-3 zajebiste materiały. A splity za kilka lat będą mieli z większością kapel, więc twoje marzenie się pewnie spełni.
Only SŁUCHANIE płyt is real!
- longinus696
[quote][i]Wysłane przez OD-BYT[/i]
Weź już lepiej się nie odzywaj. Jeśli nie kumasz tej estetyki to przynajmniej ją uszanuj, bo była podstawą rodzącej się muzyki ekstremalnej. Rozumiem, że Asphyx i Cianide to też cienizna?
[quote][i]Wysłane przez Mort[/i]
Nie robią na mnie wrażenia, słyszałem wszystkie pełne płyty i troche splitow, najbardziej mi pasuje Pestilent Death, ale po kilku przesluchaniach juz nie chcialo mi sie do tego wracac. [/quote]
Bo to brzydka muzyka jest. Nieładna.
Weź już lepiej się nie odzywaj. Jeśli nie kumasz tej estetyki to przynajmniej ją uszanuj, bo była podstawą rodzącej się muzyki ekstremalnej. Rozumiem, że Asphyx i Cianide to też cienizna?
[quote][i]Wysłane przez Mort[/i]
Nie robią na mnie wrażenia, słyszałem wszystkie pełne płyty i troche splitow, najbardziej mi pasuje Pestilent Death, ale po kilku przesluchaniach juz nie chcialo mi sie do tego wracac. [/quote]
Bo to brzydka muzyka jest. Nieładna.