DEICIDE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Mol
- zahartowany metalizator
- Skaut
- mistrz forumowej ceremonii
[quote][i]Wysłane przez Bonny[/i]
[quote][i]Wysłane przez Gore_Obsessed[/i]
[quote][i]Wysłane przez Skaut_Kwatermaster[/i]
I jak mozna miec szacunek do takiego cyrku [/quote]
Sprawa dyskusyjna. Pytanie ilu fanów rzekło by dokładnie coś takiego, gdyby trasa w ostatnim momencie zostala odwołana z powodu absencji Bentona. [/quote]
Zaiste tragiczna sytuacja - poświęcać jedne wartości w imię drugich. Popłakałem się. [/quote]
Tych drugich nie nazwalbym nawet "wartościami", czysty zabieg marketingowy
[quote][i]Wysłane przez Skaut_Kwatermaster[/i]
I jak mozna miec szacunek do takiego cyrku [/quote]
Sprawa dyskusyjna. Pytanie ilu fanów rzekło by dokładnie coś takiego, gdyby trasa w ostatnim momencie zostala odwołana z powodu absencji Bentona. [/quote]
Zaiste tragiczna sytuacja - poświęcać jedne wartości w imię drugich. Popłakałem się. [/quote]
Tych drugich nie nazwalbym nawet "wartościami", czysty zabieg marketingowy
Coś tam było! Człowiek!
- Gore_Obsessed
- Skaut
Nie dramatyzuj.
Większy szacunek mam do zespołu, który ratuje trasę zamiast zwijać manatki. [/quote]
Ciekawe do jakiego stopnia, a jesli zostalby sam palker z podstawowego skladu? Przecież takie cosik jest bez sensa. Jak jade na DEICIDE to chce zobaczyć DEICIDE, a nie jakis cover band, jak to ktos wczesniej slusznie zauwazyl.
Nie dramatyzuj.
Większy szacunek mam do zespołu, który ratuje trasę zamiast zwijać manatki. [/quote]
Ciekawe do jakiego stopnia, a jesli zostalby sam palker z podstawowego skladu? Przecież takie cosik jest bez sensa. Jak jade na DEICIDE to chce zobaczyć DEICIDE, a nie jakis cover band, jak to ktos wczesniej slusznie zauwazyl.
Coś tam było! Człowiek!
- Gore_Obsessed
- Gore_Obsessed
- Kingu
- weteran forumowych bitew
Nie dramatyzuj.
Większy szacunek mam do zespołu, który [b]ratuje trasę [/b]zamiast zwijać manatki. [/quote]
Chyba ratuje portfele, bo na pewno nie trasę DEICIDE. Kiedyś trasy tego zespołu były sporym wydarzeniem, rzadkim i tym cenniejszym. No i nie było litości i kompromisów. Jak coś chujowo brzmiało Benton schodził ze sceny i po koncercie (tak było m.in. parę lat temu w Wiedniu). Trzeba mieć szacunek dla siebie jako artysty, fanów i tworzonej przez siebie sztuki. A tymczasem robi się cyrkowo...
Nie dramatyzuj.
Większy szacunek mam do zespołu, który [b]ratuje trasę [/b]zamiast zwijać manatki. [/quote]
Chyba ratuje portfele, bo na pewno nie trasę DEICIDE. Kiedyś trasy tego zespołu były sporym wydarzeniem, rzadkim i tym cenniejszym. No i nie było litości i kompromisów. Jak coś chujowo brzmiało Benton schodził ze sceny i po koncercie (tak było m.in. parę lat temu w Wiedniu). Trzeba mieć szacunek dla siebie jako artysty, fanów i tworzonej przez siebie sztuki. A tymczasem robi się cyrkowo...
- Gore_Obsessed
-
- postuje jak opętany!
-
- postuje jak opętany!
-
- zaczyna szaleć
Moim zdaniem powinni sobie jednak odpuścić tą trasę. Bentonowi wypadło coś nagłego i ważnego? Przekładamy trasę na później. A nie growlujemy potem z kartki.
guessWho pisze:...a na okrągło prąd mnie przeszywa, gdy słucham Artrosis, każda ich płyta to dla mnie przeżycie- wspaniała uczta dla ucha i duszy...
- COFFIN
- Gore_Obsessed
[quote][i]Wysłane przez COFFIN[/i]
Ja wolę średni występ niż żadnego. Zresztą jeszcze żaden zespół na którego koncert czekałem mnie nie zawiódł. Najwyraźniej mało wymagający jestem. [/quote]
Mnie się Maniek wydaje, ze malo widzialeś...
[/quote]
A to jest fakt. W życiu byłem na kilkudziesięciu koncertach. Niektórzy tyle rocznie zaliczają.
Ja wolę średni występ niż żadnego. Zresztą jeszcze żaden zespół na którego koncert czekałem mnie nie zawiódł. Najwyraźniej mało wymagający jestem. [/quote]
Mnie się Maniek wydaje, ze malo widzialeś...

A to jest fakt. W życiu byłem na kilkudziesięciu koncertach. Niektórzy tyle rocznie zaliczają.
Only SŁUCHANIE płyt is real!
- COFFIN
- Silent_Sea
- weteran forumowych bitew
Dla mnie Deicide skończył się po "Once Upon the Cross" - na kolejnych albumach było widać, że zależy im tylko na kasie zresztą w zasadzie wszystkie były mierne ...
Gdzie tu czasy "Legion" czy "Deicide" ...
To co ta kapela odpierdala teraz w związku z ta trasą to kupa smiechu, o kutfa ! zjebala mi sie klawiatura ide spac FUCK OFF !!!
Gdzie tu czasy "Legion" czy "Deicide" ...
To co ta kapela odpierdala teraz w związku z ta trasą to kupa smiechu, o kutfa ! zjebala mi sie klawiatura ide spac FUCK OFF !!!