WATAIN
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt:
WATAIN
"The new Album: "SWORN TO THE DARK"
And so it is done. After one month of magic, metal and mayhem the third Watain album has at last been conjured. It's name is SWORN TO THE DARK. A 60 minutes long nightmare entangled in the intestines of the darkside. Watain raises it's chalice to all the individuals who were involved in the making of the album; you have truely been craftsmen of sacred history!
The releasedates for the CD are scheduled as such:
EUROPE (Season of Mist): February 18
ASIA/AUSTRALIA (Pulverised): March 17
SOUTH AMERICA (Somber): April 1
NORTH AMERICA (Ajna): April 18
The vinyl, which will be out through Norma Evangelium Diaboli, is scheduled for March"
Tutaj mozna posłuchać tytułowego numeru z nowej płyty..
http://www.myspace.com/watainofficial
co sądzicie o tym utworze? mi bardzo przypadł do gustu, mimo oczywistych konotacji z Celtic Frost, których wpływ jest tutaj BARDZO słyszalny..
mimo to wypatruje premiery i wówczas wypowiem sie szerzej..
And so it is done. After one month of magic, metal and mayhem the third Watain album has at last been conjured. It's name is SWORN TO THE DARK. A 60 minutes long nightmare entangled in the intestines of the darkside. Watain raises it's chalice to all the individuals who were involved in the making of the album; you have truely been craftsmen of sacred history!
The releasedates for the CD are scheduled as such:
EUROPE (Season of Mist): February 18
ASIA/AUSTRALIA (Pulverised): March 17
SOUTH AMERICA (Somber): April 1
NORTH AMERICA (Ajna): April 18
The vinyl, which will be out through Norma Evangelium Diaboli, is scheduled for March"
Tutaj mozna posłuchać tytułowego numeru z nowej płyty..
http://www.myspace.com/watainofficial
co sądzicie o tym utworze? mi bardzo przypadł do gustu, mimo oczywistych konotacji z Celtic Frost, których wpływ jest tutaj BARDZO słyszalny..
mimo to wypatruje premiery i wówczas wypowiem sie szerzej..
- ultravox
- zahartowany metalizator
- Left-Hand-Path
- postuje jak opętany!
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
- longinus696
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
- Left-Hand-Path
- postuje jak opętany!
- Gore_Obsessed
- Gore_Obsessed
[quote][i]Wysłane przez vulture[/i]
przepraszam bardzo ale w czym to kurwa umniejsza temu zespołowi ze będzie można nabyć ich muzyke za pośrednictwem MMP? patrzycie na naklejki czy na muzykę? [/quote]
Szkoda, że nie pamiętasz co napisałem w temacie "O kulcie słów kilka".
A szczerze? Śmieszy mnie to. Sensacja sezonu, ekstremalni sataniści tnący sobie ścięgna i przemawiający w imieniu Diabła, jego niewolnicy, ple, ple, ple. Świetnie się takie coś wśród gawiedzi sprzedaje jak widać. RELYGYJNY BLEK MIETAL.
przepraszam bardzo ale w czym to kurwa umniejsza temu zespołowi ze będzie można nabyć ich muzyke za pośrednictwem MMP? patrzycie na naklejki czy na muzykę? [/quote]
Szkoda, że nie pamiętasz co napisałem w temacie "O kulcie słów kilka".
A szczerze? Śmieszy mnie to. Sensacja sezonu, ekstremalni sataniści tnący sobie ścięgna i przemawiający w imieniu Diabła, jego niewolnicy, ple, ple, ple. Świetnie się takie coś wśród gawiedzi sprzedaje jak widać. RELYGYJNY BLEK MIETAL.
Only SŁUCHANIE płyt is real!
[quote][i]Wysłane przez Block69[/i]
Buhehehe będą leżeć teraz w magazynie obok płyt 2Tm2,3 hehehehe [/quote]
Co to za pierdolenie? a kogo to obchodzi kto ich wydał ? -ich też to pewnie gówno obchodzi - liczy się że w ogóle wydał
Już pewnie niektórzy myślą że poszli w komercje..hehehehe
a i pewnie co niektórzy kręca nosem na wydawanie płyt razem z Trashemalem-Kmiołka, ale to z innej beczki. Bo to komercja, a ta gazeta to gówno bo każdy 'prawdziwy' tak ma twierdzić.
Sram na twarze metalowców, którzy myślą że sa prawdziwie prawdziwi !!
Buhehehe będą leżeć teraz w magazynie obok płyt 2Tm2,3 hehehehe [/quote]
Co to za pierdolenie? a kogo to obchodzi kto ich wydał ? -ich też to pewnie gówno obchodzi - liczy się że w ogóle wydał
a i pewnie co niektórzy kręca nosem na wydawanie płyt razem z Trashemalem-Kmiołka, ale to z innej beczki. Bo to komercja, a ta gazeta to gówno bo każdy 'prawdziwy' tak ma twierdzić.
Sram na twarze metalowców, którzy myślą że sa prawdziwie prawdziwi !!
- Najprzewielebniejszy
slyszalem plytke... Szwedzizna, niby nic nowego, ale moc jest.
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
- Block69
[quote][i]Wysłane przez długopisyyyyyyyyyy[/i]
Sram na twarze metalowców, którzy myślą że sa prawdziwie prawdziwi !! [/quote]
Spokojnie Ciepły Bracie, trzeba było sie ponabijać. Mi tylko szkoda zespołu. Ciekawe czy wiedzą jaka kupa ich wydaje ale w sumie jebie mnie to, ważne by płyta była dobra.
A od Traszemala to wara bo ostatnio wydają same konkretne rzeczy.
No to kloc na klate x 2 !
Sram na twarze metalowców, którzy myślą że sa prawdziwie prawdziwi !! [/quote]
Spokojnie Ciepły Bracie, trzeba było sie ponabijać. Mi tylko szkoda zespołu. Ciekawe czy wiedzą jaka kupa ich wydaje ale w sumie jebie mnie to, ważne by płyta była dobra.
A od Traszemala to wara bo ostatnio wydają same konkretne rzeczy.
No to kloc na klate x 2 !
PENIS METAL
- Duban
- weteran forumowych bitew
Mnie to szczerze jebie w odbyt. Obawiam się tylko, że wydanie MMP będzie zjebane jak większość rzeczy, które ukazują się z ich logo. Ale jesli chodzi o Watain to wszystko poza płytą mogę sowbodnie wyjebać przez okno, bo chodzi mi tylko i wyłącznie o kompakt.
If you believe the western sun
is falling down on everyone.
You're breaking free and the morning's come.
If you would know your time has come.
is falling down on everyone.
You're breaking free and the morning's come.
If you would know your time has come.
"Sensacja sezonu, ekstremalni sataniści tnący sobie ścięgna i przemawiający w imieniu Diabła, jego niewolnicy, ple, ple, ple. Świetnie się takie coś wśród gawiedzi sprzedaje jak widać. RELYGYJNY BLEK MIETAL. "
wśród młodzieży świetnie sprzedaje sie wiele rzeczy w tym i Twój uwielbiany CC, czy to jednak powinno wpływać na odbiór i rzeczywistą wartosć muzyki tego zespołu?dlatego powtarzam jeszcze raz interesuje mnie muzyka nie zaś historie typu: Dziuba wydaje Watain, Watain w MH i tym podobny shit..who cares
pewnie dla typów pokroju naszego drogiego LHP ma to znaczenie , bo zdrada ideałów, bo komercha(sic!)bo to bo tamto, ale tego typu opinie można między bajki włożyć.
wśród młodzieży świetnie sprzedaje sie wiele rzeczy w tym i Twój uwielbiany CC, czy to jednak powinno wpływać na odbiór i rzeczywistą wartosć muzyki tego zespołu?dlatego powtarzam jeszcze raz interesuje mnie muzyka nie zaś historie typu: Dziuba wydaje Watain, Watain w MH i tym podobny shit..who cares
pewnie dla typów pokroju naszego drogiego LHP ma to znaczenie , bo zdrada ideałów, bo komercha(sic!)bo to bo tamto, ale tego typu opinie można między bajki włożyć.