[quote][i]Wysłane przez Maria Konopnicka[/i]
No właśnie tego na pewno nie zrozumie osoba, która "słucha" metalu tak jak Ty. Jak ktoś używa terminu "tylko metal" to od razu wiem, że nie ma pojęcia o czym mówi. [/quote]
Bo Ty naiwnie wierzysz, że bogata oferta brzmieniowa metalu, którą wbrew pozorom doceniam, oznacza szerokie horyzonty?
A ja uważam, że metal w całym swoim przekroju wymaga bardzo zbliżonych rodzajów wrażliwości.
Spróbuj, będąc zdeklarowanym fanem metalu zmierzyć się ze skrajnie różnymi gatunkami muzyki i je przy tym docenić (nie polubić, a docenić, zrozumieć ich wartość). Wtedy uznam, że masz szerokie horyzonty muzyczne.
SEAR BLISS
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- longinus696
- zahartowany metalizator
- pajonk
- w mackach Zła
- Kontakt:
- pajonk
- w mackach Zła
- Kontakt:
- pajonk
- w mackach Zła
- Kontakt:
- longinus696
- zahartowany metalizator
[quote][i]Wysłane przez Maria Konopnicka[/i]
Nie muszę zrobić laski homoseksualiście, żeby go zrozumieć i docenić (nie polubić). Szanuję jego odmienność, a nastawiam się wrogo tylko wtedy gdy mi ją nachalnie narzuca. Podobnie jest z innymi gatunkami muzycznymi - wiem kim jestem i jakie mam preferencje - nie muszę więc poszukiwać doznań poza gettem określanym mianem "heteroseksualności". [/quote]
Jak zwykle odwarcasz kota ogonem.
Nie chodzi mi o zrozumienie wynikające z niekonfliktowej, pełnej tolerancji natury, bo takie jest gówno warte. Chodzi mi o docenienie tych gatunków w wyniku otwartej konfrontacji.
A do getta pt. "heteroseksualiści" jesteś przypisany wbrew swojej woli, więc takie argumenty to sobie, wiesz gdzie możesz wsadzić ? Aha, też nie możesz, bo jesteś hetero...
Nie muszę zrobić laski homoseksualiście, żeby go zrozumieć i docenić (nie polubić). Szanuję jego odmienność, a nastawiam się wrogo tylko wtedy gdy mi ją nachalnie narzuca. Podobnie jest z innymi gatunkami muzycznymi - wiem kim jestem i jakie mam preferencje - nie muszę więc poszukiwać doznań poza gettem określanym mianem "heteroseksualności". [/quote]
Jak zwykle odwarcasz kota ogonem.
Nie chodzi mi o zrozumienie wynikające z niekonfliktowej, pełnej tolerancji natury, bo takie jest gówno warte. Chodzi mi o docenienie tych gatunków w wyniku otwartej konfrontacji.
A do getta pt. "heteroseksualiści" jesteś przypisany wbrew swojej woli, więc takie argumenty to sobie, wiesz gdzie możesz wsadzić ? Aha, też nie możesz, bo jesteś hetero...

- P.
- postuje jak opętany!
- pajonk
- w mackach Zła
- Kontakt:
- knaar
- rasowy masterfulowicz
Re: SEAR BLISS
Po 15 latach latach od ostatniego wpisu pytam, ktoś to obecnie lubi? Mam wszystkie płełniaki na półce i bardzo sobie cenię. Mają swój rozpoznawalny styl o co w dzisiejszych czasach trudno.
- Qla
- starszy świeżak
Po 6 latach od ostatniej płyty wracają Sear Bliss. "Heavenly Down" ukaże się w czerwcu nakładem Hammerheart Records i będzie zawierał 8 nowych numerów.

Tracklist:
1. Infinite Grey
2. Watershed
3. The Upper World
4. Heavenly Down
5. Forgotten Deities
6. The Winding Path
7. Chasm
8. Feathers in Ashes

Tracklist:
1. Infinite Grey
2. Watershed
3. The Upper World
4. Heavenly Down
5. Forgotten Deities
6. The Winding Path
7. Chasm
8. Feathers in Ashes
-
- weteran forumowych bitew
Okładka błaga bym trzymał się od tego z daleka.Qla pisze: ↑31-01-2024, 07:20Po 6 latach od ostatniej płyty wracają Sear Bliss. "Heavenly Down" ukaże się w czerwcu nakładem Hammerheart Records i będzie zawierał 8 nowych numerów.
Tracklist:
1. Infinite Grey
2. Watershed
3. The Upper World
4. Heavenly Down
5. Forgotten Deities
6. The Winding Path
7. Chasm
8. Feathers in Ashes
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
- mistrz forumowej ceremonii
Dlaczego mam wrazenie, ze powinno byc "Heavenly dawn"?
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
If you struggle, you're not doing something right.