SPHERE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Najprzewielebniejszy
- zahartowany metalizator
to się umyj jak Ci śmierdzi hehe, kategorycznie zaprzeczam, nie mam z kolesiem, ani z jego zachwytami NIC wspólnego.
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
- Duban
- weteran forumowych bitew
[quote][i]Wysłane przez Maria Konopnicka[/i]
Wczoraj kupiłem TA i przesłuchałem sobie SPHERE. [b]Niezła płyta ale od zachwytu jestem daleki.[/b] [/quote]
Nic dodać, nic ująć. To solidny materiał, ale do piania peanów się nie kwalifikuje. Za przesadę uważam pogląd, że może być to album, który zostanie płytą roku 2007 w kraju. Myslę, że w takim zestawieniu może być dość wysoko, ale wyżej czuba drugiej dziesiątki nie podskoczy.
[quote]Może jeszcze się przekonam (?). Okładka bardzo mi się podoba - dużo bardziej oryginalna niż muzyka. [/quote]
Tu się z kolei nie zgodzę. Muza dużo lepsza od okładki, choć Olo i tak zrobił duzo lepszą robotę, niż nadworny grafik Łempajer Rikordz.
Wczoraj kupiłem TA i przesłuchałem sobie SPHERE. [b]Niezła płyta ale od zachwytu jestem daleki.[/b] [/quote]
Nic dodać, nic ująć. To solidny materiał, ale do piania peanów się nie kwalifikuje. Za przesadę uważam pogląd, że może być to album, który zostanie płytą roku 2007 w kraju. Myslę, że w takim zestawieniu może być dość wysoko, ale wyżej czuba drugiej dziesiątki nie podskoczy.
[quote]Może jeszcze się przekonam (?). Okładka bardzo mi się podoba - dużo bardziej oryginalna niż muzyka. [/quote]
Tu się z kolei nie zgodzę. Muza dużo lepsza od okładki, choć Olo i tak zrobił duzo lepszą robotę, niż nadworny grafik Łempajer Rikordz.
If you believe the western sun
is falling down on everyone.
You're breaking free and the morning's come.
If you would know your time has come.
is falling down on everyone.
You're breaking free and the morning's come.
If you would know your time has come.
- MiśPushupek
- starszy świeżak
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
- Fag Slayer
- rozkręca się
- Duban
- weteran forumowych bitew
- MiśPushupek
- starszy świeżak
-
- postuje jak opętany!
[quote][i]Wysłane przez Duban[/i]
Najlepsze na tej płycie jest outro. Cała płyta powinna mieć taki klimat. Normalnie tytułowy (bo to chyba właśnie to outro) wdeptał mnie w ziemię
[/quote]
Mi też podobał się ten utwór, ma fajny psychodeliczny klimat, ale ja tego nie traktuję jako outro, tylko jak normalny utwór, idealnie zamykający doskonałą (zdania o płytce po 23przesłuchaniu nie zmieniłem) płytkę. A co do okładki, napiszę tylko, że widziałem lepsze;)
Najlepsze na tej płycie jest outro. Cała płyta powinna mieć taki klimat. Normalnie tytułowy (bo to chyba właśnie to outro) wdeptał mnie w ziemię

Mi też podobał się ten utwór, ma fajny psychodeliczny klimat, ale ja tego nie traktuję jako outro, tylko jak normalny utwór, idealnie zamykający doskonałą (zdania o płytce po 23przesłuchaniu nie zmieniłem) płytkę. A co do okładki, napiszę tylko, że widziałem lepsze;)
- Fag Slayer
- rozkręca się
-
- rozkręca się
Nastepnych pare przesluchac i stwierdzam,ze faktycznie w rocznych podsumowaniach na plyte roku 2007 w kraju Sphere może zająć baaaaardzo wysoką (jeśli nie najwyższą) pozycję-niby nic oryginalnego,ale zagrane wszystko z pomysłem i na bardzo wysokim poziomie-tyle...A okladka sympatyczna,choc (jak już ktoś tutaj to zauważyl) przypomina trochę Emeth;]
- Maleficio
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
- Brązowy Jenkin
- w mackach Zła