SHINING
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- rozkręca się
-
- rozkręca się
A tak swoją drogą jak już o suicide metalu mowa, to czy słyszał ktoś nowe krążek Forgotten Tomb "Negative megalomania"? Czy poprawili się? Bo przyznam że poprzednia płyta "Love's burial ground" trochę mnie rozczarowała. Po kilku przesłuchaniach znudziła mi się. I nie chodzi tu o długość i monotonność utworów, bo przecież dwa poprzednie albumy charakteryzują się podobnymi aranżacjami. Coś jest nie tak z "Love's burial ground", więc zastanawiam się jaki jest następca.
- NW.
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
[quote][i]Wysłane przez Koval[/i]
http://www.myspace.com/shininghalmstad
NOWY KAWAŁEK!!! [/quote]
się Devil Doll nasłuchali...
kawałek ok, ale bez srania w gacie.
http://www.myspace.com/shininghalmstad
NOWY KAWAŁEK!!! [/quote]
się Devil Doll nasłuchali...
kawałek ok, ale bez srania w gacie.
- Trojan
- postuje jak opętany!
[quote][i]Wysłane przez NW.[/i]
[quote][i]Wysłane przez Trojan[/i]
Zajebisty. Watain może possać wafla
[/quote]
chyba zartujesz [/quote]
Nie. Nowy utwór Shining bije na głowę sample ze "Sworn...". Zresztą "Casus Luciferi" również mnie na kolana nie powaliło. Dobra płyta, ale tylko tyle.
Zajebisty. Watain może possać wafla

chyba zartujesz [/quote]
Nie. Nowy utwór Shining bije na głowę sample ze "Sworn...". Zresztą "Casus Luciferi" również mnie na kolana nie powaliło. Dobra płyta, ale tylko tyle.
Down the bottle's nest
- NW.
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
[quote][i]Wysłane przez Set[/i]
taki sobie ten numer. w sumie to przesluchalem go do konca chyba tylko dlatego, ze Shining. [/quote]
Nie. Nowy utwór Shining bije na głowę sample ze "Sworn...". Zresztą "Casus Luciferi" również mnie na kolana nie powaliło. Dobra płyta, ale tylko tyle. [/quote]
widze rozne opinie, jak dla mnie 'CL' to jeden z najlepszych albumow, ostatnich powiedzmy dwoch - trzech lat.
taki sobie ten numer. w sumie to przesluchalem go do konca chyba tylko dlatego, ze Shining. [/quote]
Nie. Nowy utwór Shining bije na głowę sample ze "Sworn...". Zresztą "Casus Luciferi" również mnie na kolana nie powaliło. Dobra płyta, ale tylko tyle. [/quote]
widze rozne opinie, jak dla mnie 'CL' to jeden z najlepszych albumow, ostatnich powiedzmy dwoch - trzech lat.
- Trojan
- postuje jak opętany!
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt:
[quote][i]Wysłane przez NW.[/i]
widze rozne opinie, jak dla mnie 'CL' to jeden z najlepszych albumow, ostatnich powiedzmy dwoch - trzech lat. [/quote]
Zwłaszcza że się ukazał cztery lata temu
. Album ten niestety nie wytrzymuje próby czasu...
A sampel Shining całkiem niezły, ale jako że nienawidzę słuchać kawałka płyty, z ostateczną oceną poczekam aż w sieci będzie full promo...
widze rozne opinie, jak dla mnie 'CL' to jeden z najlepszych albumow, ostatnich powiedzmy dwoch - trzech lat. [/quote]
Zwłaszcza że się ukazał cztery lata temu

A sampel Shining całkiem niezły, ale jako że nienawidzę słuchać kawałka płyty, z ostateczną oceną poczekam aż w sieci będzie full promo...
Give birth to something dead
Give birth to something old
Give birth to something old
- The Stoner King
- rozkręca się
- NW.
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
-
- rasowy masterfulowicz
- Left-Hand-Path
- postuje jak opętany!