MANOWAR
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
- pajonk
- w mackach Zła
- Kontakt:
- Duban
- weteran forumowych bitew
Mam wrażenie, że od dobrych kilku płyt w okładkach Manowar zmienia się tylko tło
do piwa kilka kawałków może pić, ale od wieków zjadają swój ogon.
Zamiast run mogli machnąc tytuł bukwami. To byłby dopiero kult!

Zamiast run mogli machnąc tytuł bukwami. To byłby dopiero kult!
If you believe the western sun
is falling down on everyone.
You're breaking free and the morning's come.
If you would know your time has come.
is falling down on everyone.
You're breaking free and the morning's come.
If you would know your time has come.
- Block69
- zahartowany metalizator
Fajnie by się tej płyty słuchało jakby nie te przejebanie długie i nudne intra/gadki/orkiestry z Casio itd. Mają tyle kasy to mogli zaprosić potężną orkiestre i wtedy by był to opus jak chuj, nawet jeśli by mnie to nadal nudziło to bardziej bym zrozumiał potęge tego albumu
Jak na Manowar przystało jest tu pare potężnych hymnów takich jak: King Of Kings, The Sons Of Odin, Gods Of War czy Die For Metal. Jakby do ostatniej epki dodać Die For Metal, jakieś krótkie, bojowe intro i studyjne wersje King Of Kings i The Ascension to powstałoby działo na miare synów Odyna :faja:

PENIS METAL
- pajonk
- w mackach Zła
- Kontakt:
[quote][i]Wysłane przez Alsvartr[/i]
Kurwa, czyli że pizda ze mnie a nie Wojownik Świata ;( i chuj bombki trzasnął...
I z tym postem stałem się ''trv'' haha
[/quote]
ze mnie tez. run uczylem sie stad:
[url=http://en.wikipedia.org/wiki/Ultima_VIII][img]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/e ... _cover.jpg[/img][/url]
(obrazek jest linkiem)
Kurwa, czyli że pizda ze mnie a nie Wojownik Świata ;( i chuj bombki trzasnął...
I z tym postem stałem się ''trv'' haha

ze mnie tez. run uczylem sie stad:
[url=http://en.wikipedia.org/wiki/Ultima_VIII][img]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/e ... _cover.jpg[/img][/url]
(obrazek jest linkiem)
You can either focus on being right, or doing right; in the case of Christianity and Islam, you do neither.
- Sothis
- rozkręca się
[quote][i]Wysłane przez Sothis[/i]
jeden z najbardziej chujowych zespołów w historii, w sumie nie mam zamiaru nowej plyty sluchac[chyba ze bede zmuszony]b do x lat graja to samo, strasznia chujowy prkusisita ktory cale zycie wybija dwa motywy plus żalozna otoczka i muza rowna sie 6 pak zeby wytrwac przy jednym gora dwoch kawalkach [/quote]
Strasznie mnie wkurwia jak ktoś nazywa jakiś zespół chujowym podczas gdy w istocie nie jest on tylko w jego guście. Mi też się nie podoba wiele kapel, ale nie mówię, że są chujowe, gównem i grają w nich najgorsi muzycy na ziemi bo wiem, że tak w gruncie rzeczy nie jest, a tylko nie podeszło mi to i nie jest w moim guście muzycznym do kurwy nędzy.
jeden z najbardziej chujowych zespołów w historii, w sumie nie mam zamiaru nowej plyty sluchac[chyba ze bede zmuszony]b do x lat graja to samo, strasznia chujowy prkusisita ktory cale zycie wybija dwa motywy plus żalozna otoczka i muza rowna sie 6 pak zeby wytrwac przy jednym gora dwoch kawalkach [/quote]
Strasznie mnie wkurwia jak ktoś nazywa jakiś zespół chujowym podczas gdy w istocie nie jest on tylko w jego guście. Mi też się nie podoba wiele kapel, ale nie mówię, że są chujowe, gównem i grają w nich najgorsi muzycy na ziemi bo wiem, że tak w gruncie rzeczy nie jest, a tylko nie podeszło mi to i nie jest w moim guście muzycznym do kurwy nędzy.
- longinus696
- zahartowany metalizator
Ustalmy jedno. Nie przepadam za Manowar, ale nie mozna im odmówić tego, że są jedyni w swoim rodzaju. Wykreowali pewien styl, trzymają się tego konsekwentnie i co by o nich nie powiedzieć, to zjadają na śniadanie 99,9% heavy/power metalowych zespolików, którymi zachwyca się przeciętny metalczyk-tradycjonalista.
- Skaut
[quote][i]Wysłane przez longinus696[/i]
Ustalmy jedno. Nie przepadam za Manowar, ale nie mozna im odmówić tego, że są jedyni w swoim rodzaju. Wykreowali pewien styl, trzymają się tego konsekwentnie i co by o nich nie powiedzieć, to zjadają na śniadanie 99,9% heavy/power metalowych zespolików, którymi zachwyca się przeciętny metalczyk-tradycjonalista. [/quote]
wątpię, czy 99,9%. jak dla mnie to zjadają wlasny ogon, poza tym tutaj Maria na pewno Cię tez zripostuje;)
Ustalmy jedno. Nie przepadam za Manowar, ale nie mozna im odmówić tego, że są jedyni w swoim rodzaju. Wykreowali pewien styl, trzymają się tego konsekwentnie i co by o nich nie powiedzieć, to zjadają na śniadanie 99,9% heavy/power metalowych zespolików, którymi zachwyca się przeciętny metalczyk-tradycjonalista. [/quote]
wątpię, czy 99,9%. jak dla mnie to zjadają wlasny ogon, poza tym tutaj Maria na pewno Cię tez zripostuje;)
Coś tam było! Człowiek!
- Set
- postuje jak opętany!
- twoja_stara_trotzky
- Skaut