Thunderbolt
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Wintermoon
- starszy świeżak
- NW.
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
- Duban
- weteran forumowych bitew
- COFFIN
- mistrz forumowej ceremonii
[quote][i]Wysłane przez Duban[/i]
[quote][i]Wysłane przez NW.[/i]
lepiej przeczekac premierowa podniete, niech ceny zmaleja [/quote]
o, to, to... jak będzie jakąs dychę mniej to biera. [/quote]
Nie bedą, bo i nie mogą. Chyba, że jakis osioł wystawi swoja kopię za 20 zł. Ceny w Agonii są stałe, a reszta, która sprzedawała ostatnio np. Iperyt miała o jakieś 4-5 zł taniej
[quote][i]Wysłane przez NW.[/i]
lepiej przeczekac premierowa podniete, niech ceny zmaleja [/quote]
o, to, to... jak będzie jakąs dychę mniej to biera. [/quote]
Nie bedą, bo i nie mogą. Chyba, że jakis osioł wystawi swoja kopię za 20 zł. Ceny w Agonii są stałe, a reszta, która sprzedawała ostatnio np. Iperyt miała o jakieś 4-5 zł taniej
- Gore_Obsessed
- zahartowany metalizator
- NW.
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
- Morph
- Kontakt:
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
- Morph
- Kontakt:
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
- Morph
- Kontakt:
[quote][i]Wysłane przez Morph[/i]
Słuchałem, wgryzałem się, podchodziłem na wiele sposobów do tego krążka, a po kilkunastu przesłuchaniach nawet nie pamiętam jak on brzmiał, nie jest to chyba oznaka oryginalności tego krążka? [/quote]
ludzie, ktorzy sluchaja massive attack nie powinni sie zbizac do takich plyt jak IRM, a do AD dopiero.
Słuchałem, wgryzałem się, podchodziłem na wiele sposobów do tego krążka, a po kilkunastu przesłuchaniach nawet nie pamiętam jak on brzmiał, nie jest to chyba oznaka oryginalności tego krążka? [/quote]
ludzie, ktorzy sluchaja massive attack nie powinni sie zbizac do takich plyt jak IRM, a do AD dopiero.
-
- rasowy masterfulowicz
[quote][i]Wysłane przez Morph[/i]
Inhuman Ritual Massmurder to jedyny black metalowy krazek jaki mi sie spodobal( jezeli nie liczyc Paramount Evil Impiety, bo to raczej death/black )
Inhuman Ritual Massmurder to jedyny black metalowy krazek jaki mi sie spodobal( jezeli nie liczyc Paramount Evil Impiety, bo to raczej death/black )
I AM MORBID
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
[quote][i]Wysłane przez Mort[/i]
Inhuman Ritual Massmurder to jedyny black metalowy krazek jaki mi sie spodobal( jezeli nie liczyc Paramount Evil Impiety, bo to raczej death/black ) [/quote]
I to niby o czymś ma świadczyć ?
Inhuman Ritual Massmurder to jedyny black metalowy krazek jaki mi sie spodobal( jezeli nie liczyc Paramount Evil Impiety, bo to raczej death/black ) [/quote]
I to niby o czymś ma świadczyć ?
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz