DEATH BREATH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- ultravox
- zahartowany metalizator
- Left-Hand-Path
- postuje jak opętany!
- Najprzewielebniejszy
- zahartowany metalizator
tak sobie czytam... sami znawcy... sami krytycy... nie uznajacy zdania innych. Kurde, pieknym narodem są ci Polacy... wszyscy znaja sie na sztuce... narod wybrany...
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
-
- rasowy masterfulowicz
- Alkoholokaust
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
- rob
- w mackach Zła
- Revenant
- postuje jak opętany!
Witam serdecznie wszystkich użytkowników 
"Let It Stink" odebrałem z poczty ledwo dwa dni temu, od tego czasu kilkanascie razy odsłuchałem tą EP'kę i zrobiła na mnie bardzo dobre wrażenie. 24 i pół minuty to idealna długość trwania tej płytki - nie ma okazji sie znużyć i bez problemu można jej słuchać nawet 6-7 razy pod rząd
. co do samej zawartości muzyki to jest to jak najbardziej logiczna kontynuacja "Stinking Up The Night", więc każdemu, komu się tamta płyta podobała bez trudu podejdzie nowe wydawnictwo szwedów. Dwa covery - "Sacrifice" Bathory i "Lycantrophy" bliżej mi nieznanego punkowego G.B.H. wypadają jak najbardziej pozytywnie. Do tego dorzucony bonusik w postaci videoclipu do "Death Breath" - clip już wczesniej znany ale jesst tak fajny, że z przyjemnocią się go ogląda n-ty raz z rzedu.
Brzmienie płyty takie jak powinno być - słychać wszystko, a zarazem nie wali po uszach sterylnością czy plastikiem.
Generalnie EP'kę ocenie na 8,5/10 - nic odkrywczego, ale za to jaka radocha ze słuchania. Obecnie Death Breath, obok Kaamos, to moja ulubiona "nowsza" kapela ze Szwecji. Polecam EP'kę, warto wydać na nią te cztery dyszki.

"Let It Stink" odebrałem z poczty ledwo dwa dni temu, od tego czasu kilkanascie razy odsłuchałem tą EP'kę i zrobiła na mnie bardzo dobre wrażenie. 24 i pół minuty to idealna długość trwania tej płytki - nie ma okazji sie znużyć i bez problemu można jej słuchać nawet 6-7 razy pod rząd

Brzmienie płyty takie jak powinno być - słychać wszystko, a zarazem nie wali po uszach sterylnością czy plastikiem.
Generalnie EP'kę ocenie na 8,5/10 - nic odkrywczego, ale za to jaka radocha ze słuchania. Obecnie Death Breath, obok Kaamos, to moja ulubiona "nowsza" kapela ze Szwecji. Polecam EP'kę, warto wydać na nią te cztery dyszki.
- rob
- w mackach Zła
[quote][i]Wysłane przez Revenant[/i]
Do tego dorzucony bonusik w postaci videoclipu do "Death Breath" - clip już wczesniej znany ale jesst tak fajny, że z przyjemnocią się go ogląda n-ty raz z rzedu.[/quote]
potwierdzam - http://www.youtube.com/watch?v=yh4vAYMH6fs
Do tego dorzucony bonusik w postaci videoclipu do "Death Breath" - clip już wczesniej znany ale jesst tak fajny, że z przyjemnocią się go ogląda n-ty raz z rzedu.[/quote]
potwierdzam - http://www.youtube.com/watch?v=yh4vAYMH6fs
jebać frajerów
- Revenant
- postuje jak opętany!
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii