DIMMU BORGIR
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- witchmaster
- zaczyna szaleć
[quote][i]Wysłane przez haath[/i]
[quote][i]Wysłane przez witchmaster[/i]
ja tam pierdole, pierdolone pierdolenie że komercha, kurwa jakieś żelki i tym podobne ścierwa.....mam to w piździe chociaż jej nie mam:) Puritancial......jest dla mnie git i ...............chuj! [/quote]
jesteś jak D.R.I. [/quote]
Co to jest D.R.I??
[quote][i]Wysłane przez witchmaster[/i]
ja tam pierdole, pierdolone pierdolenie że komercha, kurwa jakieś żelki i tym podobne ścierwa.....mam to w piździe chociaż jej nie mam:) Puritancial......jest dla mnie git i ...............chuj! [/quote]
jesteś jak D.R.I. [/quote]
Co to jest D.R.I??
- witchmaster
- zaczyna szaleć
- Menel
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
- witchmaster
- zaczyna szaleć
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
- Najprzewielebniejszy
- zahartowany metalizator
a od kiedy black metal ma byc artystyczny?
artyzmu szukaj w dzielach Boscha, Ravela....
artyzmu szukaj w dzielach Boscha, Ravela....
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
- Anthropophagus
- w mackach Zła
- Lokalizacja: Kondominium Rosyjsko-Niemieckie pod Żydowskim zarządem powierniczym
Nie ma się co czarować, nowy Dimmu Borgir jest bardzo słaby... Każda płyta wydana do DCA jest dużo lepsza od tej. Zresztą "Death Cult Armageddon" też jest lepszy.. Ktoś tu wspomniał o "jak zwykle genialnych wokalach Vortexa" (czy coś takiego). Otóż o ile na "Puritanical Euphoric Misanthropia" wokale Simena mogły robić (i robiły) dobre/bardzo dobre/zajebiste wrażenie to na "In Sorte Diaboli" są tak kurewsko mdłe i nijakie, że można sie porzygać. Jest to zdecydowanie jeden ze słabszych punktów tej (i tak słabej) płyty. Puenta? Zajebiście dopieszczone brzmienie i tak nic nie da bez dobrych pomysłów..
- Menel
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
-
- rozkręca się
[quote][i]Wysłane przez Anthropophagus[/i]
Nie ma się co czarować, nowy Dimmu Borgir jest bardzo słaby... Każda płyta wydana do DCA jest dużo lepsza od tej. Zresztą "Death Cult Armageddon" też jest lepszy.. Ktoś tu wspomniał o "jak zwykle genialnych wokalach Vortexa" (czy coś takiego). Otóż o ile na "Puritanical Euphoric Misanthropia" wokale Simena mogły robić (i robiły) dobre/bardzo dobre/zajebiste wrażenie to na "In Sorte Diaboli" są tak kurewsko mdłe i nijakie, że można sie porzygać. Jest to zdecydowanie jeden ze słabszych punktów tej (i tak słabej) płyty. Puenta? Zajebiście dopieszczone brzmienie i tak nic nie da bez dobrych pomysłów.. [/quote]
dokladnie.a widzial ktos ich new klip??porazka,praktycznie taki sam jak z death cult...przebrane laleczki zapierdalaja w jakiejs mrocznej sceneri...
Nie ma się co czarować, nowy Dimmu Borgir jest bardzo słaby... Każda płyta wydana do DCA jest dużo lepsza od tej. Zresztą "Death Cult Armageddon" też jest lepszy.. Ktoś tu wspomniał o "jak zwykle genialnych wokalach Vortexa" (czy coś takiego). Otóż o ile na "Puritanical Euphoric Misanthropia" wokale Simena mogły robić (i robiły) dobre/bardzo dobre/zajebiste wrażenie to na "In Sorte Diaboli" są tak kurewsko mdłe i nijakie, że można sie porzygać. Jest to zdecydowanie jeden ze słabszych punktów tej (i tak słabej) płyty. Puenta? Zajebiście dopieszczone brzmienie i tak nic nie da bez dobrych pomysłów.. [/quote]
dokladnie.a widzial ktos ich new klip??porazka,praktycznie taki sam jak z death cult...przebrane laleczki zapierdalaja w jakiejs mrocznej sceneri...

die of my anger! die of my hate! die in convulsion! die in fucking pain!
- Trojan
- postuje jak opętany!
http://www.youtube.com/watch?v=IRMrUXbb1s0
to jest to? Pierwszą rzeczą, jaka mi przyszła na myśl gdy Simen zaczął śpiewać jest ten oto uberkult:
http://www.youtube.com/watch?v=BpIGB31hpuA
zresztą, można dostrzec więcej podobieństw. Kelthuz może czuć się dumny.
to jest to? Pierwszą rzeczą, jaka mi przyszła na myśl gdy Simen zaczął śpiewać jest ten oto uberkult:
http://www.youtube.com/watch?v=BpIGB31hpuA
zresztą, można dostrzec więcej podobieństw. Kelthuz może czuć się dumny.
Down the bottle's nest
-
- rasowy masterfulowicz
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
- wlood
- postuje jak opętany!